D-S Sikkerhedsudstyr A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Efter at have ventet meget længe på en ordre - som var meget forsinket på grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vælge. Fik desuden min vare fra den ene dag til d... Näytä lisää

De er sikkert en god virksomhed, men en smule sløve ang håndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, så hvis det noget i skal bruge inde... Näytä lisää

Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfølgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lørdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... Näytä lisää

Super service fik 2 fl. håndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at være af en meget høj kvalitet 👍😊 Og kun en hverdag i leve... Näytä lisää

1. Suojavaatteiden toimittaja
  2. Valmistaja
  3. Suoja- ja työvaatekauppa
  4. Tukkukauppias
  5. Työvaatemyynti

Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skræddersyede løsninger inklusiv vores eget brandhæmmende beklædning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstræber at være din foretrukne leverandør af PPE.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Filter

lidt bøvl med fragten, men rigtig god service fra D-S Sikkerhedsudstyr A/S

15. elokuuta 2022

Hej Jernmanden.
Tak for de 5 stjerner. Vi sætter pris på, at du trods fragt bøvl, have en god oplevelse ved at handle med os.
Mvh Louise, Markering

Hurtig levering og overskuelig…

Hurtig levering og overskuelig hjemmeside

15. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Hej Charlotte. Tak for de 5 stjerner, og at du fremhæver D-S' hjemmeside som overskuelig. Det er noget vi arbejder hårdt på når vi har så mange varer.
Mvh Louise, Marketing

Meget meget godt

6. elokuuta 2022

Hej Fredrik
Takker for de 5 x ⭐ Det varmer som sædvanligt vores service-hjerte.

hurtig og god betjening

Hurtig og god vejledning

11. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter en ære i hurtig og god betjening.
Mvh Louise

Rigtig god og venlig service, men et par elendige sko

10 dages leveringstid er jo ikke lang tid - men fra andre hjemmesider er den jo meget kortere.
Der var nogle pletter på sailorskoene, men jeg fik refunderet et beløb, jeg var tilfreds med. Men skoene holdt desværre kun til et døgns indendørs brug. Sålen gik løs og noget af sålen smuldrede væk. Jeg sendte foto til D-S og fik refunderet hele beløbet.
Så jeg har fået den bedste service - men de dårligste sko.

7. heinäkuuta 2022

Hej Inger
Vi er så kede af, du har har haft en dårlig oplevelse med en af vores varer. Det er bestemt ikke noget vi kan lide sker.
Så i lyset af det, tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi trods alt kunne yde en god service.
Mvh Louise

Nemt og hurtigt at bestil

Nemt og hurtigt at bestil, samt ordre kommer hurtigt.

13. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Tak for de pæne ord :D Det betyder meget for os.

Hej Maj Britt
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af du måtte vente 6 dage på din vare. Desværre var du uheldig at lige netop din vare var midlertidig udsolgt hos os, så vi måtte vente på producenten.
Men det betyder meget for os, at du trods alt er ganske tilfreds med os, og vi glæder os til at servicere dig igen.

hurtig betjening

hurtig betjening - havde min pakke allerede dagen efter:-)

8. kesäkuuta 2022

Hej Heidi
Vi er glade for at kunne servicere dig hurtigt og effektivt 🌞
Mvh Louise

Hurtig levering.God service og kommunikation

24. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Hej, det er lige netop disse parametre vi ønsker at være de bedste i, så perfekt at høre tak 🤩
Thomas

hurtig og sikker levering ,samt god…

hurtig og sikker levering ,samt god betjening

24. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Hej, en sikker levering er det vi gør bedst, kva vores navn 😉 spøg til side. Mange tak for de fine ord. 🤩
Thomas

God service og hurtig levering

16. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Mange tak, vi ser frem til at holde det høje niveau med jer 😀