Saanut 1/5 tähteä

Wat een drama. Na 4 keer de afspraak, zonder afzeggen, niet na te komen hebben ze nu gewoon mijn telefoonnummer geblokkeerd. Zelden zo’n onbetrouwbaar zootje bij elkaar gezien. Advies aan iedereen: ab... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Twee monteurs kwamen langs, deden een paar aanpassingen en vroegen direct om een betaling van over de €1000 met de pin aan de deur. Dit bedrag is betaald. Helaas was het probleem niet opgelost, en ze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vooraf netjes doorgegeven wat de storingscode was en type ketel. Zou op dezelfde middag nog verholpen worden. Monteur zei de gloeiplug niet bij te hebben en werd erg onbeleefd toen ik niet contant af... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb het gas blokje door CV-KETEL NU…

Ik heb het gas blokje door CV-KETEL NU laten vervangen. Prijs van deze artikel was 175 euro (voor BTW) en ongeveer 200 euro incl. BTW. Ik heb zelf dit artikel op internet opgezocht en die is online beschikbaar voor slecht 135 euro incl. levering.
Prijs wat het bedrijf hanteert waren niet op voorhand bekent gemaakt en toen ik om toelichting vroeg werd tegen me gezegd dat het prijs verschil te maken heeft met het feit dat ze het product zelf moesten ophalen... dit uitleg is naar mijn mening, zeer onwaarschijnlijk en de eigenaar was onverschillig en weigerde verder op in te gaan.

18. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Slechte installateur en klantenservice

Cvketel-nu heeft ons, als intermediar, een zeer slechte en onprofessionele installateur gegeven. Vrijdagochtend kwam de installateur langs voor de onderhoud van onze cv ketel. Bij deze onderhoud kregen wij van de installateur te horen dat de ketel per direct moet worden afgesloten. Dit, doordat er een CO meting van 29 PPM was waargenomen. De meeting was gedaan voordat onze cv ketel van maar 9 jaar is schoongemaakt. De monteur besloot om de onderhoud niet meer verder te voldoen en heeft zelfs de elektriciteitskabel door geknipt!
Na het afsluiten van de ketel werd er door de monteur een offerte gemaakt om een nieuwe HR ketel zo spoedig mogelijk te installeren. De monteur beloofde hierbij dat de nieuwe ketel dezelfde vrijdag of uiterlijk de volgende ochtend zou worden geplaatst als de offerte met spoed wordt betaald. Na het voldoen van de offerte kregen wij helaas geen contact meer met de monteur. De volgende ochtend hebben wij met Cvketel-nu contact gehad. Wij werden beloofd dat we met spoed worden terug gebeld. In de middag, na geen gehoord, heb ik Cvketel-nu nogmaals twee keer gebeld, maar telkens zonder verdere resultaat. Demonteur beloofde ook om een noodverwarming te plaatsen. Echter, is dit niet door de monteur gedaan.

Door deze ingrepen en het niet nakomen van de afspraken zaten wij, in December, drie dagen zonder verwarming en zonder heet water. Op het moment dat wij overgingen om alles juridisch vast te leggen, werd er actie ondernomen. Na de 3 dagen zonder heet water en verwarming werd de nieuwe ketel geinstalleerd. Helaas ging dit ook niet spoepel, want de nieuwe thermostaat en expansievat waren ze "vergeten" te installeren.

Ik zou Cvketel-nu absoluut niet aanraden. Het enige wat de klantenservice voor u kan betekenen is om een bericht achter te laten bij de installateur. Klachten worden afgehandeld met een "sorry", maar daar heb je in de kou, vrij weinig aan.

28. joulukuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin