Fantastisk oplevelse ved bestilling samt fabrikation af ryg mærker til vores knallert klub! Super professionelle og kvalificerede folk! Vi var med til at vælge farver samt størrelser uden noget pro... Näytä lisää
Flot produkt og super service i vejledning Fantastisk at regning først fremsendes når firma er sikker på at produktet passer i dette tilfælde taske til Harley
Bestilt en vest til sønnike der desværre ikke passede hans form. Kontakt til kundeservice som var hurtig på tasterne. Anden model blev tilsendt og returnering var lige til derefter. Vesten er i super... Näytä lisää
Aldrig før har jeg oplevet magen til så god service som cungx! Bestilte en vest torsdag aften,, lørdag morgen var den allerede klar til afhentning! Og kvaliteten af deres produkter! DET KAN IKKE... Näytä lisää
CungX er din pålidelige partner, når det gælder motorcykelbeklædning og udstyr. Vi kombinerer dansk design, kvalitet og passion. Vores produkter er designet til dem, der elsker friheden på to hjul og har brug for udstyr, der både er stilfuldt og funktionelt. Vi har udviklet os fra at fokusere på motorcykel tasker og læder veste til nu også at omfatte et bredt udvalg af moderne motorcykelbeklædning og tilbehør – uden at gå på kompromis med design eller pris Derudover tilbyder vi skræddersyede rygmærker og broderinger, så du kan tilføje dit personlige præg til din læder vest. Vi gør det nemt med fulde pakkeløsning hos CungX. CungX begyndte som en lokal virksomhed i Aalborg, men er vokset til et landsdækkende brand og vi har nu også kunder over hele Europa. Selvom vi primært er en online webshop, arbejder vi aktivt på at få vores produkter ud i fysiske butikker i hele Danmark. Lige nu kan du opleve noget af vores sortiment hos vores udvalgte samarbejdspartnere.
Østervænget 42, 9200, Aalborg SV, Tanska
- info@cungx.dk
- www.cungx.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastisk Service
Fantastisk Service
Har været i dialog med dem flere gange og hver gang for man et hurtigt, venligt og kompetent svar.
Vil absolut anbefalde at handle her.

Vastaus yritykseltä CungX
Mega god service lækker kvalitet og…
Mega god service lækker kvalitet og hurtig levering helt klart et sted jeg vil anbefale til alle

Vastaus yritykseltä CungX
Modtog en rigtig fed vest 2 dage efter…
Modtog en rigtig fed vest 2 dage efter bestilling.Den var desværre for stor men blev byttet med det samme.
Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä CungX
Quick delivery and very good quality
Quick delivery and very good quality. Can highly recommend those guys. Will order for sure again 👍🏻

Vastaus yritykseltä CungX
Rigtig god behandling og service i top
Rigtig god behandling og service i top. Laver en aftale og kan hente vest efter aftale. Kan kun anbefale dette sted og købe.

Vastaus yritykseltä CungX
Absolut bemærkelsesværdig og fantastisk…
Absolut bemærkelsesværdig og fantastisk service og tilmed super lækre produkter. Jeg blev fristet og købte på samme dag to forskellige produkter, som ekspedienterne med det samme postede sammen så jeg undgik at betale to gange fragt. Jeg handler bestemt igen på web shoppen og giver mine varmeste anbefalinger.

The items looking great
The items looking great, nice quality and a nice add-on for the vehicle!

Super kvalitet
Super kvalitet, rigtig god betjening. Duong var helt med på de små ændringer vi ville have. Han kom enda forbi da vi skulle bestille, og igen da vi skulle have det færdige produkt. Top top til MC Tasker.

Super lækker kvalitet
Hurtig levering og tasker af super kvalitet. God oplevelse!

Fremragende
Fremragende service, lækre produkter og god kvalitet ! Klar anbefaling herfra.

Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter og fantastisk service!

Vastaus yritykseltä CungX
God kundeservice og endnu bedre kvalitet
Gør dig selv en tjeneste og handel ved MC tasker.
Der er god kundeservice, og produkterne lever op til forventningerne af kvalitet.

Vastaus yritykseltä CungX
Kvalitetsvarer til gode priser + super…
Kvalitetsvarer til gode priser + super god service 🙌

Fine produkter
Fine produkter
Købte en sidetaske til min Honda Rebel og fik god hjælp til ideer ifm. med monteringen

Vastaus yritykseltä CungX
fede produkter til gode priser
fede produkter til gode priser - læderkvaliteten er helt i top

God kundeservice
Hurtig levering, fantastisk kundeservice og kvaliteten der er i top! Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏻

Sjov og imødekommende ejer
Duong var en kanon stor hjælp og forstod præcis hvilken stil jeg var til.
Sjov og imødekommende! Tak!