Crownstudent Arvostelua 5 967

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Saanut 5/5 tähteä

En lång samarbete från alla håll för att till sist komma till ett resultat som gör alla nöjda. Crownstudent har gjort allt de kunde och lagt ganska mycket tid på att lösa mitt problem och göra mig nö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt att Ni/DU vill driva vår sak när fattigdomsSverige gör sig påmint i allt större utsträckning. Ditt agerande tyder på förmågan att känna empati med våra elever vars föräldrar inte har möj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har skrivit ett omdöme innan och ja kan göra de igen, samma åsikt om att dom är räddare i nöden och verkligen brinner för att hjälpa en!! Så tacksam för crown student och hade definitivt rekommenderat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Crownstudent har varit fantastiska! De har hjälpt mig och min klass otroligt mycket när det gäller våra studentmössor. Det var många i klassen som ville göra ändringar på sina mössor efter at... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Päähinemyymälä
  2. Hattuliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!

Crownstudent - Ett minne för livet

Jätte trevligt

Jätte trevligt

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Stort tack för ditt omdöme! 🥹

Det betyder allt för oss att höra! Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt inför din stora dag. 😍

Super trevliga och tillmötesgående

Super trevliga och tillmötesgående och snabb återkoppling och hantering.

Så fantastiskt att höra detta Theres! 🩷🩷🩷
Du tar studenten en gång i livet! Vi gör allt för att hjälpa dig att få den bästa studenten! ❤

Saanut 5/5 tähteä

Bästa hjälpen jag nånsin haft.

Bästa servicen jag haft mycket behjälplig på kort tid och väldigt trevlig hade de varit så att man tar studenten fler gånger vet jag exakt vilka jag valt som studentmössa och ska verkligen rekommendera.

Fantastiskt roligt att höra Joel! 🥰
Du ska få det bästa och vi gör allt för att du ska få den roligaste tiden i din Crown. Allt skall vara perfekt för dig! Önskar dig världens finaste tid och massa minnen för livet! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Blev verkligen nöjd med servicen och…

Blev verkligen nöjd med servicen och produkten. Rekommenderar starkt

Så fantastiskt att höra detta Antonio! 🩷🩷🩷

trevlig bemötande

trevlig bemötande, återkoppling och smidig uppdatering av ny beställning av studentmössan, tack
Glad student och mamma

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack bästa för de magiska orden Mima! 🥹 WOW! Det betyder allt för oss att höra! 😍 Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt! ❤

Saanut 5/5 tähteä

Snabb återkoppling och fint bemötande!

Så fantastiskt att höra detta Hafsah! 🩷🩷🩷

Härlig

Tjejen som mailade mig heter Angelica och hon hjälpte mig och var super trevlig

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tack snälla för detta Hala! 🥹Angelica är fantastisk och vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studenten, det är bara en gång i livet! 😘 Ha en fantastisk studenttid finaste! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Bra och smidig upplevelse.

Min upplevelse har varit bra. Det var enkelt att beställa studentmössan och jag tycker att det är bra att man kan göra personliga val. Jag uppskattar också att ni hjälper till när man vill göra ändringar.

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack bästa för de magiska orden Suadi! 🥹 WOW! Det betyder allt för oss att höra! 😍 Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt! ❤

Saanut 5/5 tähteä

Var så hjälpsam när ja hade fått hem…

Var så hjälpsam när ja hade fått hem min student mössa som inte passade, löste allt perfekt o smidigt!

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack Alma!! 🩷 Vi är så glada över att vi får producera din studentmössa. Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr sig om DIN student! Vi önskar dig världens bästa student! ❤

Superbra

Jag fick hjälpt mycket fort och blev bemött super trevligt!

Fantastiskt roligt att höra Selin! 🥰

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Jätte hjälpsam kundtjänst

8. maaliskuuta 2026

Så fantastiskt att höra detta Zikra! 🩷🩷🩷

hjälp av förstor mössa

verkligen hjälpsamma så min mössa passar inför studenten🙏🥰

23. helmikuuta 2026

Fantastiskt roligt att höra Nellie! 🥰

Jättebra service

Jättebra service

8. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack Josef!! 🩷 Vi är så glada över att vi får producera din studentmössa. Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr sig om DIN student! Vi önskar dig världens bästa student! ❤

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp, väldigt hjälpsamma!

6. maaliskuuta 2026

Så fantastiskt att höra detta Sofie! 🩷🩷🩷

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice! Jag råkade beställa fel storlek på min studentmössa, men kundtjänsten var väldigt hjälpsam genom hela processen. De ordnade ett undantag så att jag kunde beställa en ny mössa i rätt storlek till ett reducerat pris och hjälpte mig även att justera broderingen. Snabb, trevlig och lösningsorienterad service. Rekommenderas!

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack bästa för de magiska orden Leo! 🥹 WOW! Det betyder allt för oss att höra! 😍 Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt! ❤

Saanut 5/5 tähteä

Fick hjälp att ändra mössan och…

Fick hjälp att ändra mössan och jättesnabba svar 5/5!

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack Carl!! 🩷 Vi är så glada över att vi får producera din studentmössa. Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr sig om DIN student! Vi önskar dig världens bästa student! ❤

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt svar och trevliga!

2. maaliskuuta 2026

Riktigt snäll och hjälpsam

27. helmikuuta 2026

Fantastiskt roligt att höra Maya! 🥰
Kramar Kajsa på Crownstudent ♕

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin