Crownstudent Arvostelua 5 967

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Saanut 5/5 tähteä

En lång samarbete från alla håll för att till sist komma till ett resultat som gör alla nöjda. Crownstudent har gjort allt de kunde och lagt ganska mycket tid på att lösa mitt problem och göra mig nö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt att Ni/DU vill driva vår sak när fattigdomsSverige gör sig påmint i allt större utsträckning. Ditt agerande tyder på förmågan att känna empati med våra elever vars föräldrar inte har möj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har skrivit ett omdöme innan och ja kan göra de igen, samma åsikt om att dom är räddare i nöden och verkligen brinner för att hjälpa en!! Så tacksam för crown student och hade definitivt rekommenderat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Crownstudent har varit fantastiska! De har hjälpt mig och min klass otroligt mycket när det gäller våra studentmössor. Det var många i klassen som ville göra ändringar på sina mössor efter at... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Päähinemyymälä
  2. Hattuliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!

Crownstudent - Ett minne för livet

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Jätte trevlig och mådde bättre när hon…

Jätte trevlig och mådde bättre när hon va så snäll :)

20. maaliskuuta 2026

Tack snälla för detta! 🥹

Vi finns alltid här för dig och vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studenten, det är bara en gång i livet!

Ha en fantastisk studenttid finaste. 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Jätte trevliga och så stor hjälp!

Jätte trevliga och så stor hjälp!! Uppskattar hjälpen sååå mycket🙏🏼😍

Tusen tack Amirah för det underbara omdömet! 🥰

Det betyder allt för oss att du skriver detta. Njut av allt. Din tid är NU! 😍

Jätte snäll

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Så fantastiskt roligt att höra detta! 🩷

Du tar studenten en gång i livet och vi gör allt för att hjälpa dig att få den bästa studenten! 🥰

En oförglömlig upplevelse

Jag har fått oändlig hjälp från en jättefin och trevlig tjej. Fastän alla fel och mina konstanta ändringar med min mössa har Astrid hjälpt mig igenom hela processen. Vid varje samtal och digitala konversationer har hon en lugn och omtänksam röst som är full av försäkran och stöd. Tack vare henne är jag helt och hållet nöjd med mina mössor. Crownstudent, Astrid är en av era bästa anställda och hon bör få en löneförhöjning😂 Tack för allt det ni har gjort🤍

20. maaliskuuta 2026

Tusen tack Valentina! 🥰

Astird kommer att bli såå glad när hon får se detta!

Du är värd det finaste och allt ska vara perfekt för dig.

Det betyder så otroligt mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr oss om dig och din student!

Vi önskar dig världens bästa studenttid! 🥹🩷

Allt blev så bra

Allt blev så bra, jag är så tacksam

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Så fantastiskt att höra detta! 😍

Du tar studenten en gång i livet! Vi gör allt för att hjälpa dig att få den bästa studenten! 🩷

Mycket bra kundservice

Mycket bra kundservice

Fantastiskt roligt att höra! 🥰

Självklart skall allt vara perfekt för dig. Önskar dig världens finaste tid och massa minnen för livet! 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Bästa Karl fixade så att jag kunde se…

Bästa Karl fixade så att jag kunde se min order fast än att jag beställt min mössan utan att logga in.5/5

Tack snälla för detta! 🥹

Karl är fantastisk och vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studenten, det är bara en gång i livet!

Ha en fantastisk studenttid finaste! 🩷

Trevlig hjälp av karl

Tusen tack bästa för de magiska orden! 🥹

Karl är en stjärna och vill att allt skall vara helt perfekt för dig! 😍

Snabbt kundtjänst

Snabbt och bra hjälp!

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för det underbara omdömet! 🩷

Det betyder allt för oss att du skriver detta. Njut av allt - Din tid är NU! 😍

Väldigt bra upplevelse

Väldigt bra upplevelse, snabba svar och snäll personal.

17. maaliskuuta 2026

Tusen tack Bästa! 👑

Du är värd det finaste och allt ska vara perfekt för dig!

Vi önskar dig världens bästa studenttid! 🩷

Sååååå trevliga

Sååååå trevliga, har fått svar efter minst 3 timmar efter varje gång ja kontaktat. Så himla nöjd😍

Tusen tack Queen! 😍

WOW! Det betyder allt för oss att höra!

Studenten är en gång i livet och vi finns här för dig hela vägen. 🩷

Saanut 5/5 tähteä

Astrid hjälpte mig med mitt problem…

Astrid hjälpte mig med mitt problem direkt, svarade fort och supertrevligt bemötande🌸

17. maaliskuuta 2026

Tusen tack Finaste! 🩷

Astrid är underbar och vill att allt skall vara helt perfekt inför din student! 🥹

Ha världens bästa studenttid!

Saanut 5/5 tähteä

Om du behöver studentmössa är det här du köper

Väldigt snälla personer som hjälpte. Gjorde allt de kunde får att få mig glad. Hade rekomenderat och kommrr rekomendera de till alla som tar studenten

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för det fantastiska omdömet! 🩷

Det betyder allt för oss att du skriver detta. Njut av allt! Din tid är NU! 😍

Underbar hjälp och svar!

Jag fick snabba svar och de hjälpte mig exakt på sättet jag behövde!!👏

Tusen tack bästa för de magiska orden! 🥹

WOW! Det betyder allt för oss att höra! 😍 Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt!

Snälla personer

Snälla personer

Fantastiskt roligt att höra! 🥰

Du ska få det bästa och vi gör allt för att du ska få den roligaste tiden i din Crown. Allt skall vara perfekt för dig! Önskar dig världens finaste tid och massa minnen för livet! 🩷

Super!

Hej! Jag kontaktade kundservice angående min beställning. Jag fick svar ganska snabbt och personen jag pratade med var trevlig och hjälpsam.

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Stort tack för ditt omdöme! 🩷

Du tar studenten en gång i livet! Vi gör allt för att hjälpa dig att få den bästa studenten! 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra kundservice och bra kvalitet

Otroligt bra kundservice, fick sån bra hjälp när jag beställt fel storlek på mössan. De korrigerade storleken på mössan till rätt storlek helt utan extra kostnad! Väldigt nöjd och mössan har väldigt bra kvalité💞

14. maaliskuuta 2026

Tusen tack Emelie! 👑

Du är värd det finaste och allt ska vara perfekt för dig! Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr oss om dig och din student! Vi önskar dig världens bästa studenttid! 😘

Saanut 5/5 tähteä

Super trevliga och jätte hjälpsamma tjejer!!

Super snälla och jätte trevliga tjejer som jobbar tack snälla för hjälpen!!

14. maaliskuuta 2026

Tusen tack Filippa för det underbara omdömet! 🩷

Vi är så lyckliga att vi får ha dig som kund och att få hjälpa dig att få den bästa studenten! Det betyder allt för oss att du skriver detta.

Njut av allt - Din tid är NU! 😍

shoutout angelica

shoutout angelica

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tack snälla för ditt omdöme! 🩷

Angelica är fantastisk och vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studenten, det är bara en gång i livet! 😘

Ha en fantastisk studenttid finaste!

Bra Service

Snabb och bra service!

13. maaliskuuta 2026

Kramar Kajsa på Crownstudent ♕

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin