Vi parkerede bilen, og betalingen på 20 kr. blev åbenbart ikke registreret via EasyPark. Derfor modtog vi en afgift fra CP Parkering. Vi har talt med jer telefonisk, hvor I var meget venlige, og I bad... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Onsdag d. 17/9 modtog jeg en P-afgift Bag Haverne i køge pga min bil holdt parkeret udenfor afmærkning Da jeg lidt senere var hjemme, tjekkede jeg selskabets hjemmeside og kunne se min forseels... Näytä lisää
Modtog en parketingsafgift på 800 kr. i Køge (Bag Haverne), til trods for betaling af parkering via EasyPark App. Tilsyneladende valgte appen en p-plads lige på den anden side af vejen og jeg får bøde... Näytä lisää
10 dage efter parkering modtager jeg en…
10 dage efter parkering modtager jeg en rykkerskrivelse. Jeg forsøger at få kontakt, det lykkes først efter 8 dage. Nu hedder firmaet Autopark. det lykkes at betale via deres hjemmeside. I mellem tiden modtager jeg en mail fra EuroPark, de skriver at jeg har betalt to gange, på det tidspunkt har jeg intet betalt, til nogle af de to virksomheder
De sender 2. Rykkerskrivelse 1. gang
De sender 2. måneder efter man har holdt på en at deres p-kældre.
En Rykkerskrivelse nr. 2
og efterfølgende har jeg prøvet at kontakte dem via. mail og telefon, uden nogle form for kontakt.
De jeg køre ud af deres P-kæler i KBH var der ikke skyggen af en P-Afgift eller møde, i min forrude
Og har ikke modtaget nogen form for breve fra dem.
Får 2. Måneder efter, hvor jeg får en 2. Rykkerskrivelse på den parkering jeg foretog mig for 2. måneder siden.
Denne virksomhed er under alt kritik og overholder ikke normal lov eller praksis.
PS: Er en borger der betaler mine ting når jeg får dem, og ja jeg tømmer min postkasse jævnligt.
absolut scam selskab
absolut scam selskab. fik en bøde i oktober som er betalt 24/11 og troede alt var ok. Det viser sig at de samme dag har pålagt mig 100,- add gebyr hvor efter de nu har sendt mig til inkasso med en samlet regning på 700,- !! fordi de påstår alt jeg ikke har betalt deres rykkere som jeg ALDRIG har modtaget. Som vanligt kan man hverken ringe til CCP eller inkasso selskabet ...
Grisk og trist pengemaskine
Jeg var involveret i et færdselsuheld og kører derfor ind på royal golfs anlæg og sunder mig efter episoden.
Jeg er lidt fortumlet over det hele og opdager ikke, at der er video-parkeringssystem. Tidligere var det almindelig EasyPark uden video.
Jeg forlader ikke bilen, men sidder og samler mig.
De 21 minutter på området koster mig 800,- (reelt 5kr for parkeringen) og CP Parkering er iskolde og ligeglade med baggrunden til episoden.
Magen til trist og grisk pengemaskine har jeg sjældent oplevet.
Benytter databehandlere utenfor EU
Jeg fikk en urettmessig kontrollavgift fra dem. Denne håndteres av en partner på utsiden av EU og for å kunne klage så MÅ en godkjenne at denne tredjeparten , epcplc.com, kan spre data hvor som helst. Det er helt uholdbart.
Fejl i systemet kostede 810 bananer
Fejl i systemet kostede 810 bananer!
En fejl i registreringen endte med en bøde. Jeg var klar over problemet allerede da det opstod. Derfor tog jeg billeder samt screenshots, til senere dokumentation. Nu har jeg modtaget bøden og på trods af dokumentation for utallige forsøg på at registrere bilen, vil parkeringssystemer ikke påtage sig fejlen.
Selvom jeg bestemt ikke tror jeg er den eneste som havde problemer d 29 april ved golfklubben ikke langt fra Bellacenteret.
Ubehøvlet og yderst provokerende svar fra deres kundeservice! bla. referencer til om jeg kan læse, ingen ansvar og absolut ingen former for service at spore.
De ved hvor besværligt/omfattende det er at tage sagen videre og det virker som et foretagende der lever godt af det! Nærmest med trusler om inkassere og mails hvor de forbeholder sig retten til ikke at svare. Skandaløst at vi skal have firmaer som dette i Danmark.
UTROLIGT DÅRLIG SERVICE FRA JER HELT ÆRLIGT!
UTROLIGT AT MAN FÅR EN P BØDE FORDI FORMAT BIO LAVER EN FEJL OG I SENDER DEN VIDERE TIL INKASSO MENS ER MAN ER GANG MED AT FÅ EN DIALOG MED FORMAT BIO...
info til historien
Fejl i jeres systemer koster mig en P bøde.
Konen og jeg skal ind og se ind film..
Vi køber billetter til en film den 21/10 om aften. til forstilling den 22/10 tror vi, men der er åbenbart en fejl i jeres systemer så har solgt mig en billet til den 21/10 selvom filmen er gået igang..
Vi kommer der op den 22/10 og bliver lukket ind og tror alt er godt..
Vi kommer ind og nogen har vores sæder det kan vi ikke få stå da vi har de samme billetter men i havde solgt mig biletter til en film der allerede var gået i gang til dagen før.. det skal ikke ødelægge vores aften jeg bliver bedt om at købe nogen nye biletter det gør jeg naturligvis fordi jeg ikke gider ødelægge en god aften..
Jeg går ind og ser filmen og alt er godt Jeg tager kontakt til Format bio og de giver mig et par nye billetter det er jo så fint..
jeg får en p bøde ind af døren fordi den var sat til den 21/10 hvor i havde solgt billetten.. og tager kontakt til jer og i nægter at betale den p bøde som jeg mener i i er skyld i.. jeg har en dialog med en Alex der nægter at det er jeres fejl og af flere gange ikke tager kontakt til mig selvom jeg forsøger at få en dialog med ham.
Så ryger p bøden til
Protegoinkasso og jeg for en regning ind på 1500... DET ER SIMPELHEN SÅ DÅRLIG STIL FRA JERES SIDE JEG SÆTTER ALDRIG MINE BEN I JERES BIO MERE OG DET GØR MIN OMGANGKREDS HELLER IKKE! DET KAN IKKE VÆRE RIGTIG I IKKE GÅR IND OG SER DER ER JEGERS FEJL!! DET ER UNDER ALT KRITIK! ..
Usympatisk foretagende
Usympatisk foretagende som kun har et formål - at være en pengemaskine for folk der spekulerer i at folk ikke altid får læst de små skilte, som ingen lægger mærke til, idet man parkerer en sen aftentime på en øde parkeringsplads. Og holder der et kvarter for længe. Logisk? Nej! Det har ingen praktisk berettigelse. Logikken burde ellers være at begrænse unødig parkering - men man tænker nok mest på hvordan man kan skovle flere penge i kassen, fremfor at løse en reelt parkeringsopgave.
Men man må give dem at deres nummerpladeregistreringssystem fungerer godt og der er ingen nåde.
Det må være en af de usleste måder at tjene penge på i Danmark. Trist
Jeg havde købt billet til parkering i…
Jeg havde købt billet til parkering i 24 timer, parkerede dog kun 12 timer og 15 minutter. Men da morgentrafikken gled nemmere end beregnet kom jeg 29 minutter før starttidspunkt for parkering. Jeg blev ved bilen indtil starttidspunkt for parkering, da jeg bestemt ikke var interesseret i en parkeringsafgift oveni de allerede betalte udgifter til parkering.
Modtog desværre alligevel en afgift på kr. 800,- (5 kr. for parkering i 29 minutter og 795,- for administration).
Sendte en indsigelse over parkeringsafgift, da der efter min vurdering tydeligt ses, at jeg ikke var ude på, at snyde for parkering. Der var ingen måde at få ændret ankomsttidspunkt på, da jeg først holdt på parkeringsplads.
Rigtig ærgerligt at der ikke er nogen sund fornuft at spore hos City Parkeringsservice, det mærkes tydeligt, at det er en ren pengemaskine.
Et rigtigt røver firma 805 kr i bøde på…
Et rigtigt røver firma 805 kr i bøde på et dårligt oplyst sted…100 kr for et rykker brev, betalt men har lige modtaget en ny rykker på extra 200 kr, selvom den var betalt…med krav om inkasso hvis ikke denne er betalt i den 10 dage.
Pas på dette firma !
Fup firma med forskellige navne
Fup firma. Det samme firma som City Parkeringsservice A/S Protego inkasso de ligger alle samme sted.
De kalder sig forskellige navne også:
cpparkingsystem.com
mitcp.dk
Fup og svindel
Fup og svindel, undgå steder hvor dette såkaldte firma står for parkeringen.
Modtog regning efter betalingsfrist
Modtog regning med p-gebyr på 915,- den 27.4.22 - med betalingsfrist 26.4.
Jeg har betalt, men de kan lige vove at sende et rykkergebyr. De får det aldrig, for jeg smider brevet ud uden at læse det!
Betalt bøde, men stævning
Efter henvisning fra City Parkringsservice A/S sendes anmeldelsen til jer i stedet
Betalt bøde, men stævning
Jeg fik en parkeringsbøde, og fred med det..
men efter at jeg havde betalt den modtog jeg rykkere og trusler om stævning.
Virker ikke til de har helt styr på at udligne deres indbetalinger. ;D
Smålig og nøjeregnende
Har modtaget en bøde på 810,- for en overskridelse på 4 minutter og 36 sekunder.
Vi var netop gået tilbage til bilen for at forlade parkeringenkælderen inden de 2 timer var gået - vi var ikke klar over at systemet var så nøjeregnende.
De knap 5 minutter kunne ligeså vel være brugt til at til og frakøre parkeringspladsen. Ved parkering hvor p-skive benyttes, er der 5 minuttes opservationstid, inkl oprunding til nærmeste kvarter.
Havde vi vidst at vi overtrådte parkeringstiden, havde vi selvfølgelig betalt, som vi har gjort ved tidligere lejligheder.
pas på med at bruge city…
pas på med at bruge city parkeringssystemer ,der hvor der er kamera overvågning skiltes der ikke ordentlig blandt andet ved city golf .De startede
i december uden at skilte (en smart måde at stjæle penge på ) .
Bjørn Amager
pisse emsige møgfirma
pisse emsige møgfirma
Totalt stupide😡🤬også i Hørsholm trafik ind og ud så er tiden bare gået,tænker også at stoppe med at handle der , nemmere i helsingør ,tak for rigtig mange år til Hørsholm midtpunkt, forstår godt man ikke kan drive forretning der 😡
Sendt til Inkasso uden forgående varsel
Jeg har her i julen haft samme meget trælse oplevelse med CP Parking som mange andre har. Efter at have handlet og trænet i Ballerup Centeret i rigtig mange år, finder jeg ud af på den rigtig kedelige måde, at der er kommet nye parkerings regler. Jeg har ikke set skilte eller set det skrevet nogle steder i lokale medier at der er kommet ny 2 timers regel for parkering. Da den første bøde ikke er kommet da jeg parkerer igen, når jeg at få 2 bøder af dkk 815 kr. Jeg er færdig med at træne og handle i BC. Men det bliver først rigtig grimt da jeg pga jul og sygdom med covid får betalt bøden for sent. Jeg får ingen rykker skrivelse, men bliver sendt direkte til Inkasso. Tilsyneladende et Inkasso firma som er ejet af CP Parkering, kan jeg læse højere oppe. Jeg har aldrig før modtaget en sådan skrivelse fra et inkasso firma hvor der udover de 815 kr i P afgift bliver lagt 500 kr på. Jeg er virkelig chokeret over den agressivitet. Men jeg kan læse i følge gældende lovgivning, kan de ikke sende mig til Inkasso uden først at have givet mig et skriftelig varsel, og det har CP ikke.
Jeg forstår ikke hvordan Ballerup Centeret kan stå inde for sådan et mafia selskab og deres metoder, hvilket jeg også har skrevet til BC. jeg kommer ikke til at handle i Ballerup Centeret igen, før det samarbejde er ophørt, og det er jeg ikke alene om, kan jeg se.
I er SÅ elendige og jeg fatter ikke I…
I er SÅ elendige og jeg fatter ikke I kan se Jer selv i øjnene, I skal anmeldes om det er til politi eller programmet "kontant" så burde alle advares om jeres fuldstændig unfair måde at behandle andre på. Synd for butiksindehavere i bl.a. Ballerup Centeret at flere og flere holder sig langt væk på grund af Jer. Hvis I skulle være et seriøst og ordentlig firma skulle I måske have et telefonnummer og en email man kunne kontakte fremfor kun robotter som blot afviser alt. Jeg er rystet !!!!
CP Parkering System og Protego Inkasso, er drevet af de SAMME mennesker.
Til at starte med kræver CP Parkering System en parkeringsafgift, som de ikke har ret til.
Bagefter sender CP Parkering System sagen til Protego Inkasso, som er drevet af de SAMME mennesker.
Så hvis du klager over CP Parkering System overfor inkassofirmaet, så er det stadig de samme mennesker, der håndterer din sag.
Begge firmaer har samme adresse og samme ejere.
Så er i advaret!!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.