cpparkingsystem.com Arvostelua 71

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Vi parkerede bilen, og betalingen på 20 kr. blev åbenbart ikke registreret via EasyPark. Derfor modtog vi en afgift fra CP Parkering. Vi har talt med jer telefonisk, hvor I var meget venlige, og I bad... Näytä lisää

Onsdag d. 17/9 modtog jeg en P-afgift Bag Haverne i køge pga min bil holdt parkeret udenfor afmærkning Da jeg lidt senere var hjemme, tjekkede jeg selskabets hjemmeside og kunne se min forseels... Näytä lisää

Usympatisk foretagende som kun har et formål - at være en pengemaskine for folk der spekulerer i at folk ikke altid får læst de små skilte, som ingen lægger mærke til, idet man parkerer en sen aften... Näytä lisää

1,5

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Deres indsigelses system er total…

Deres indsigelses system er total bondefangeri, jeg fik et svar på min indsigelse, hvorefter jeg forsøgte at skrive tilbage, samt udføre endnu en indsigelse, uden den kunne blive bekræftet, og nu er sagen bare overdraget til inkasso, med diverse gebyr m.m. Så kan man så starte med at gøre indsigelse der.

Jeg er faktisk ikke sikker på, at de alene ud fra kameraovervågning kan give p-bøde, uden at der fysisk ligger en p-afgift i forruden, men det er i hvert fald det de gør.

21. tammikuuta 2025

Parkerings afgift i Herlev center

Parkerings afgift i Herlev center. Her må du holde 1,5 time. Herefter koster det. Vi holdt der 6 min forlænge, hvilket jeg ikke var klar over. 870kr i afgift. De er blevet betalt men hold nu k… et lor.. firma og center. Utroligt at det er lovligt, jeg gad godt ……….

13. helmikuuta 2025

Kynisk og amoralsk

Kan læse jeg har haft samme absurde oplevelse som andre. Ville også gerne give 0 stjerner, men det kan man ikke.

Første (og eneste) gang jeg hørte om en parkeringsbøde var 1. rykker. Rykkeren i brevet var allerede en uge gammel. Har den mon lagt i skuffen nogle dage?

De varsler desuden ikke inden de sender sagen til inkasso, hverken i rykkerskrivelsen eller separat. Dermed overholder de ikke reglerne. Har betalt i protest - så må jeg gå videre med sagen via andre kanaler.

Pudsigt nok er parkeringsselskabet (cpparkingsystem.com) og inkassofirmaet (protegoinkasse.dk) ejet af samme personer.

Virker som en kynisk pengemaskine, styret af mennesker der omfavner rockermetoder.

12. helmikuuta 2025

Utilstrækkeligt System.

Deres system med at trykke på et godkend virker ikke, og der er ingen advarsler. Kun en bøde på 790 kr. Jeg tror ikke det er lovligt at opkræve så stort beløb, og har bedt om dokumentation for den lov, der regulerer det.

4. helmikuuta 2025

870 kroner for kun 4 minutter ??

870 kroner for kun 4 minutter ??

Dit svar på min klage?
´´Vi fastholder kravet på kr. 870,00´´

personen før mig skulle betale 815 for 12 minutter
´´12 minutter = 815 kr!´´

Hvad er disse priser baseret på, og hvem laver dem?

20. joulukuuta 2024

12 minutter = 815 kr!

12 minutter = 815 kr!
INGEN konkret svar ved henvendelse og man vil ikke stå ved, hvem man er eller give mulighed for fornyet henvendelse!!
Derimod blot pludselig ændret frist for betaling midt i juleferie!?

17. joulukuuta 2024

Kamera fejlbedømte nummerplade

Kamera fejlbedømte nummerplade og lavede de sidste to tal om til bogstaver. 80 var blevet til BD. Jeg måtte betale, selvom jeg har p-kort. Klagede, men de mente at det var min egen skyld, fordi jeg ikke havde opdaget, at kameraet havde registreret nummerpladen forkert.

6. joulukuuta 2024

Vi parkerer med to biler som er…

Vi parkerer med to biler som er registreret med kamera parkering. Vi får bøde for den ene bil da "man kun kan holde med en bil med kamera parkering pr. kunde" Forking lårte firma!!!

18. marraskuuta 2024

Gammeldags og dårlig kundeservice

Vi administrerer flere parkeringspladser gennem CP Parking Systems, og det er forbløffende, hvordan de kan lande store kontrakter som fx administrationen af DOKK1 i Aarhus. Deres system virker forældet, er langsomt, og lever langt fra op til moderne standarder. Endnu værre er deres kundeservice, som er ufleksibel og ofte ubrugelig, selv for os, der lejer et større antal pladser. Hver gang vi har haft behov for hjælp med administrationen af vores pladser, har det desværre kun resulteret i problemer.

30. syyskuuta 2024

Modtog en parketingsafgift på 800 kr

Modtog en parketingsafgift på 800 kr. i Køge (Bag Haverne), til trods for betaling af parkering via EasyPark App. Tilsyneladende valgte appen en p-plads lige på den anden side af vejen og jeg får bøden for ikke at rette til den korrekte. Bøden fastholdes fordi jeg ikke tjekker skiltet på automaten, selvom jeg kan vise kvittering for parkering og jo ikke kan parkere bilen 2 steder samtidig. Synes at CP Parking System er en ensidig pengemaskine uden nogen form for kundeservice. Krænker virkelig min retfærddighedssans. Forventer ikke at få noget brugbart svar retur, da CP generelt aldrig svarer og kunder har "aldrig ret" !

23. syyskuuta 2024

Har modtaget en inkassosag på ubetalte…

Har modtaget en inkassosag på ubetalte rykkergebyrer. Dette er selvom jeg har betalt min bøde. Jeg har aldrig modtaget noget brev med rykkere, men skal nu betale inkassosag på 700kr for rykkergebyr på 100kr. Har talt med dem i tlf, men de er slet ikke til at tale med. Sjovt nok så ligger inkassofirmaet på samme adresse som CP Parking System, så der forgår noget som ikke er helt efter bogen her. Det er så let for dem at sige, at noget er sendt, men jeg har absolut ikke modtaget noget brev på 100 kr i rykkergebyrer. Har betalt en regning på 835kr, som er det eneste jeg har modtaget i med posten. Pas på dette firma!!!!!!

16. syyskuuta 2024

Automaten på Kanalvej virker ikke=mit problem

automaten på Kanalvej virker ikke=mit problem.
flere gange sagde automaten " din betaling AFVIST" så er det mit problem at lede og lede efter betaling, selv om jeg forsøgte at betale på alle øvrige automater i kælderen.
Cpparkeringssystem er bedøvende ligeglade med hvilke gode og rigtige argumenter man har - " bare betal eller vi sender dig til inkasso" småtskårne små ubegavede mennesker der arbejder😡😡

14. elokuuta 2024

Total uforstående og intet hjælp at…

Total uforstående og intet hjælp at hente hverken fra kundeservice eller via deres mail. Der er som i nul fortåelse for det der er sket, selvom man kan dokumentere fejlen med billeder og diverse dokementation. Håber ikke nogen ender i min situation og lad være med at bruge kræfter på dem , der er intet forståelse eller hjælp at hente.

17. elokuuta 2024

Elendig kundeservice

Der er absolut ingen forståelse hos Cp parkering. Jeg stod med et punkteret dæk hvor jeg vitterligt ikke kunne flytte min bil og på trods af det skulle jeg stadig betale en bøde på 800kr for de 14 ekstra minutter jeg endte med at holde på taget af Ballerup centeret mens jeg fik skiftet til reserve dæk.

10. huhtikuuta 2024

Smart trick med at sende mail fra to…

Smart trick med at sende mail fra to servere. Så får de fleste opkrævningen i spam, og derfor kan CP gribbene opkræve gebyr også. Utroligt der ikke er mere kontrol med dem, men det er jo nok fordi kommunen tjener tykt på dem.

16. toukokuuta 2024

Jeg modtog en RYKKER som det første

Jeg modtog en RYKKER som det første. Aldrig en parkeringsbøde. Da jeg ikke ville betale rykkerafgift har de sendt disse 100 kr til INKASSO ! Det er simpelthed ikke et professionelt og ordentligt firma. Jeg handler aldrig mere i Ballerup Centret - eller andre steder hvor dette firma har med p-pladserne at gøre.

23. helmikuuta 2024

Mon ikke cpparkeringssystem slipper for nemt.

Jeg er tilsyneladende ikke den eneste, som har fået en påmindelse, med rykkergebyr, uden forud at have modtaget den oprindelige regning - Tillad mig at betvivle, at denne nogensinde har været sendt, hvilket jo er en ganske god forretning, hvis den går. Først sparer de den efterhånden ret høje porto, og oveni får de også et rykkergebyr på 100 Kr.
Det værste er dog, at man nærmest ikke kan komme i kontakt med cpparkeringssystem - Jeg vil bl.a. gerne have en kopi af, eller kvittering for, min tilmelding (går ud fra, at den normalt sendes automatisk ved afslutning af tilmeldingen), og forklaring på, hvorfor man skal afgive konto oplysninger på tilmeldingen til parkeringstilladelsen, hvis det ikke er fordi man ønsker at betale fra den opgivne konto, og hvis det ikke netop er et ønske fra cpparkeringssystem?

15. helmikuuta 2024

Kunne man give 0

Kunne man give 0, fik i det. En vildt ringe service når man ringer til jer. Der bliver snakket til en som om man er et barn, nedladende og ubehøvlet. Er med på I sikkert hører for meget, men I er virkelig også selv ude om det, med den "kundeservice" i kører. Og så er det simpelthen for ringe, at I må bruge 6 måneder på en indsigelse, men når den er afgjort (selvfølgelig til jeres fordel) skal pengene falde prompte, uden mulighed for at gøre andet.

30. tammikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili