Concordia Forsikring as. Arvostelua

1 626
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Concordia er et rigtig godt forsikringsselskab Altid gode priser altid god service og enestående hjælpsomhed . Vi har været kunder siden 1992 ,og vi har kun gode erfaringer med concordia Vores rå... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Concordia Forsikring as.

Yrityksen kirjoittama

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Yrityksen kirjoittama

Vi er med dig i hverdagen

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 626)

261 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dygtig medarbejder

Dygtig medarbejder, smilende, humoristisk, der gav sig god tid til at fortælle / forklare.
Ordner alle papirer og giver oplysning om, hvor langt han er kommet.

23. maaliskuuta 2026

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte stjerner og de pæne ord.

Det glæder mig at høre, du har haft en god oplevelse og føler dig godt oplyst om processen!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige skiftet mine forsikringer…

Jeg har lige skiftet mine forsikringer til Corcordia, fantastisk dialog, virkelig serviceminded. Kontruktiv og ærlige snakke og rigtig gode priser.

23. maaliskuuta 2026

Hej Per,

Sikke da en dejlig anmeldelse - tusind tak skal du have.
Og velkommen til Concordia Forsikring!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med skiftet! Det er vigtigt at have en god kommunikation, så det er dejligt at det netop er dét, du har oplevet med os!

Saanut 4/5 tähteä

nem og hurtig flytning af private…

nem og hurtig flytning af private forsikringer

20. maaliskuuta 2026

Hej Michael,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med flytningen af dine forsikringer.

Saanut 5/5 tähteä

Det er 100% fordi at min forsikrings…

Det er 100% fordi at min forsikrings mand er til at stole på 😊Allan

20. maaliskuuta 2026

Hej Niels Jørgen,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Jeg er sikker på din anmeldelse også bringer glæde hos Allan - jeg sørger i hvert fald for, at den kommer direkte videre til ham!

Saanut 5/5 tähteä

Kom til skade i Østrig og concordia var…

Kom til skade i Østrig og concordia var super hurtige til at hjælpe! Mit udlæg til lægen blev overført dagen efter vi kom hjem. Meget imødekommende personale.

12. maaliskuuta 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse i forbindelse med anmeldelse af skade! Vi håber selvfølgelig, at du er kommet ovenpå igen.

Saanut 1/5 tähteä

De er ikke nemme og komme i dialog med…

De er ikke nemme og komme i dialog med når man har en ulykkes forsikring der skal afsluttes med mengrad.
De vil ikke svare en selvom
Man skriver flere beskeder til dem.

10. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Mette

Af GDPR- og fortrolighedsårsager kan jeg desværre ikke gå i detaljer med din sag her, men vil gerne give dig et generelt svar, som forhåbentlig kan kaste lys over tingene.

Personskadesager er ofte mere komplekse end andre typer skader, og det betyder, at sagsbehandlingen kan tage længere tid. Det skyldes især kravene til dokumentation, og at vi nogle gange må afvente afgørelse fra AES, før vi kan færdigbehandle en sag.

Jeg har stor forståelse for, at det er frustrerende at afvente en afgørelse, men jeg vil gerne understrege, at vi ikke unødigt forsøger at trække tingene i langdrag. Det er hverken vi eller vores kunder tjent med.

Det er altid en prioritet for os at behandle sagerne inden for en rimelig tidsramme – og vi gør vores bedste for at skabe en god oplevelse for vores kunder. Jeg kan kun beklage, hvis du har oplevet det anderledes.

Sisse, Concordia Forsikring

altid klar til hjælp

altid klar til hjælp

Hej Annette,

Sikke en fornem anmeldelse - du skal have tusind tak!

Saanut 4/5 tähteä

Kunderådgivning

Som mangeårig kunde i Concordia og som ældre person har jeg oplevet en forståelig kunderådgivning.

Hej Bruno,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den rådgivning du har fået!

Tusind tak for at give din mening til kende.

Bare et godt forsikringsselskab

Bare et godt forsikringsselskab. Har brugt det i mange år og er aldrig blevet skuffet. Tværtimod :-)

3. maaliskuuta 2026

Hej Søren,

Så fine ord fra en loyal kunde gennem mange år - så bliver det jo ikke meget bedre!

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de flotte stjerner!

Super tilfreds kunde

Kunden gennem mange år.
Concordia har gode konkurrence dygtige priser og super god service . Har lavet en skade tidligere. Ingen problemer med det overhovedet .
Mvh Esben Bjarnt

Hej Esben,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores priser samt service!

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Saanut 5/5 tähteä

God mand at snakke med og fair priser…

God mand at snakke med og fair priser ikke noget pjat

24. helmikuuta 2026

Hej Carsten

Det lyder jo til, at alt er lige, som det skal være. Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse!

Katrine, Concordia Forsikring

Saanut 5/5 tähteä

er lige blevet kunde og er meget…tilfreds

er lige blevet kunde og er meget tilfreds

2. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Verner,

Tusind tak for den fine anmeldelse - og velkommen til Concordia Forsikring!

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds!

Havde en konsulent ude

Havde en konsulent ude , en meget behalig mand . Tog sig tid , når man spurgt ind til noget . Også var forsikringerne billigere , end hvor vi var , så det blev et skift .

14. tammikuuta 2026

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Hvor er det skønt at høre, at I havde en god oplevelse og fik en god pris på jeres forsikringer!

Det bare at ringe

Det bare at ringe. Så hjælpen der. Tanja på Læsø er fantastisk at tale med.

Hej Alberte,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de fine stjerner!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed og at du synes Tanja er fantastisk at tale med!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er bare glad for mit…

Jeg er bare glad for mit forsikringsselskab!

Hej Helle,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds og mener vi fortjener fem flotte stjerner.

Hej Poul,

Hvor er det dejligt at høre!

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner.

God service og rådgivning

Hej Morten,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og rådgivning!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin