Concordia Forsikring as. Arvostelua

1 626
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Concordia er et rigtig godt forsikringsselskab Altid gode priser altid god service og enestående hjælpsomhed . Vi har været kunder siden 1992 ,og vi har kun gode erfaringer med concordia Vores rå... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Concordia Forsikring as.

Yrityksen kirjoittama

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Yrityksen kirjoittama

Vi er med dig i hverdagen

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 626)

261 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klare forhold.

Klare forhold.

3. kesäkuuta 2026

Hej Flemming,

Tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner!

Billig pris og god service,

Billig pris og god service,

3. kesäkuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og pris!

Meget hurtig

Meget hurtig, fleksibel og oven i købet medfølende respons på en meget træls skade

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du har været glad for at have os med på sidelinjen.

God samtale med vores…

God samtale med vores forsikringsselskab, vedr. stenslag.
Ingen problemer og skulle bare kører ud og få dem lavet.

Hej Kent,

Tusind tak for den flotte vurdering - det er så dejligt at høre, du er tilfreds og synes, det hele spiller!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har aldrig oplevet nogen problemer…

Jeg har aldrig oplevet nogen problemer med Concordia forsikring, har fået en fantastisk service når jeg ringer ind. Personen i den anden ende giver mig de oplysninger, som jeg har brug for plus vi lige gennemgår mine andre forsikringer og ser om de er tilpasset mine behov. 5 stjerner herfra.

Hej Alex,

Tusind tak for stjernerne og de fine ord.

Vi gør os altid umage for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder - så det er virkelig dejligt at høre, at arbejdet giver pote!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg synes I er et super godt…

Jeg synes I er et super godt forsikringsselskab 👍🏻🙂

20. toukokuuta 2026

Hej Charlotte,

Det er vi da bare så glade for at høre!

Du skal have stor tak for at tage dig tiden til at vurdere os og ikke mindst for de fem flotte stjerner!

Saanut 5/5 tähteä

I forbindelse med bestilling af hundeforsikring og sygeforsikring talte jeg med Martin.

Martin svarede uddybende på de spørgsmål jeg havde. Forsikringen blev bestilt.

Samtidig benyttede Martin lejligheden til at gennemgå mine øvrige forsikringer, og vupti så var det gjort tilmed som bonus en økonomisk besparelse og tilmed et gavekort.

Det er bare service. Tak for god vejledning og behandling Martin.

Concordia er en forsikring, hvor ordentlighed går begge veje.

De skader vi har haft gennem årene er vi også behandlet super af Concordia.

19. toukokuuta 2026

Hej Tina,

Hold da op - sikke en fornem anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for, at modtage positiv feedback på vores service og vejledning.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Martin - jeg sørger selvfølgelig for, at din fine anmeldelse ryger direkte videre til ham, så han også får glæde af den!

Du skal have stor tak, fordi du tog dig tid til at vurdere os!

Saanut 5/5 tähteä

JEG HAR KUN GODT AT SIGE OM…

JEG HAR KUN GODT AT SIGE OM CONCORDIA.....RESTEN OVERLADER JEG TIL TANJA PÅ LÆSØ 🐰

18. toukokuuta 2026

Hej Lars,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Det glæder mig at høre, at du kun har gode ting at sige - så bliver det jo ikke meget bedre.

Saanut 5/5 tähteä

Det har bare været godt fra starten og…

Det har bare været godt fra starten og en mega Go dialog og kemi

18. toukokuuta 2026

Hej Johnny,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at det har været godt fra starten og at kommunikationen har været i top.

Fair pris-forhandling

Fair pris-forhandling. Jeg har fået nye og bedre vilkår ved en fair og ordentlig forhandling med Martin, og står her efter med et produkt og en pris, jeg synes er OK for begge parter. Tak til Martin for en god snak.

12. toukokuuta 2026

Hej Jan,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den løsning, som I er kommet frem til! Jeg sørger selvfølgelig for at din fine anmeldelse også når videre til Martin, så han også får glæde af den.

Du skal have stor tak for at dele din oplevelse med os!

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt med en rigtig god service

Dejligt med en rigtig god service .
Vi har desværre haft brug for jer af flere omgange 🥲 men har hver gang fået en fantastisk god oplevelse

Hej Susanne,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at I har haft en god oplevelse hver gang I har haft brug for jeres forsikring.

Saanut 5/5 tähteä

Et superbilligt forsikringsselskab uden…

Et superbilligt forsikringsselskab uden problemer

Hej Finn,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og priser.

Proaktive

Proaktive, professionelle og gode priser

Hej Lise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi bliver altid glade for at modtage positiv feedback på vores service og ikke mindst vores priser.

Ok pris 🥇

Ok pris ,men har ikke haft brug for at anmelde skade 🙏

4. toukokuuta 2026

Hej Lena,

Tusind tak for din anmeldelse og de fire fine stjerner!

Selvom du ikke har haft brug for at bruge din forsikring endnu, er vi alligevel glade for at du havde lyst til at give din mening til kende.

Vi håber, at vi i fremtiden kan gøre os fortjent til alle fem stjerner.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service samt priser.

Nærværende kundeservice

Dejligt med et forsikringsselskab hvor man kan ringe og snakke med et rigtige menneske, som har en oprigtig interesse i alt hjælpe hvis problemet skulle opstå.
Da jeg skulle tegne min bilforsikring bad jeg om at få udvidet glasskade og fik anbefalet at tegne en friskade dækning i stedet for da jeg ville være bedre dækket for næsten det samme beløb.

21. huhtikuuta 2026

Hej Anders,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores personlige tilgang og ligeledes at du er tilfreds med den service og rådgivning du har fået.

Saanut 4/5 tähteä

Det var åbenbart ikke muligt at få en…

Det var åbenbart ikke muligt at få en taksator til at komme for at vurdere det der var blevet vandskadet.

Efterfølgende er Concordia og jeg blevet enig om en løsning som vi begge kan acceptere

13. helmikuuta 2026

Hej Kaj

Jeg er ked af at høre, at du sidder tilbage med en oplevelse af, at forløbet ikke har været tilfredsstillende.

I den konkrete sag har der været tale om en skade, som normalt kan opgøres uden fysisk besigtigelse. Det er også derfor, der ikke blev sendt en taksator ud. I stedet blev der lagt op til en faglig vurdering af værdien, så sagen kunne behandles korrekt og effektivt.

Det lyder dog desværre til, at der er gået noget galt i kommunikationen mellem dig og vores skadeafdeling. Og det kan vi kun beklage.

Hvis du ønsker det, vil vi meget gerne gennemgå sagen sammen med dig for at sikre, at alt er blevet håndteret korrekt, og at du har fået den nødvendige vejledning.

I så fald er du velkommen til at kontakte skadeafdelingen på 63 14 44 18 eller skade@concordia.dk.

Sisse, Concordia/Ærø Brand Forsikring

Saanut 5/5 tähteä

Når jeg for en gang skyld har brug for…

Når jeg for en gang skyld har brug for forsikring, er der venlighed og hjælpsomhed og ingen problemer.
Sådan skal et forsikringsselskab være!

27. huhtikuuta 2026

Hej Preben,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du sidder med en følelse af at vi er der, når du har brug for det - det er jo lige sådan, det skal være!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin