Concordia Forsikring as. Arvostelua

1 629
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg forespurgte om forsikring til mit drivhus. Jeg fremsendte de nødvendige papirer til dokumentation. Min anmodning blev accepteret. Jeg fik tilsendt police. Nu venter jeg på opkrævning. Den skulle e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God og hurtig respons på henvendelser, så god service og venligt personale Vi har alle forsikringer hos Concordia og er godt tilfreds med dem, og priserne er rimelige i forhold til andre tilbud jeg h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft en super god og tryg oplevelse medister flytte vores forsikringer til Concordia. 5 ud af 5 stjerner fra os.

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Vakuutusyhtiö

Tietoja yrityksestä Concordia Forsikring as.

Yrityksen kirjoittama

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Yrityksen kirjoittama

Vi er med dig i hverdagen

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 629)

263 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Tryghed og virkelig god service

Concordia giver virkelig god service og tryghed! Føler mig altid mødt og forstået og oplever at de faktisk er der for mig og ikke kun for pengene:-)

Hej Heidi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet. Så det er så skønt, at det netop er dét du fremhæver.

Altid en god oplevelse!

Lige meget hvornår jeg har henvendt mig med det ene eller andet, har jeg fået en super venlig og professionel behandling.
Der har ikke været de der lange og sindsoprivende ventetider når man ringer og det kunne andre firmaer lære noget af!!
Virkelig behagelige, venlige og reelle i alt, så tak for det :-)

Hej Kirsten,

Det er os der takker - både for de rosende ord og ikke mindst de fornemme stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds og at du altid har fået en god behandling - det er jo lige sådan, det skal være.

Saanut 5/5 tähteä

De presser deres egen pris ned.

Concordia henvendte sig til mig, og resultatet var en billigere forsikring.

Hej Per,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner!

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at vurdere os.

Vi er meget tilfredse.

Vi er meget tilfredse.
Vi skiftede til Concordia for få måneder siden, og har til alt held endnu ikke haft brug for at vores forsikringer. Vi valgte at tage kontakt til Concordia efter anmeldelser fra en kollega, og efter god vejledning og et efterfølgende godt tilbud, slog vi til.

1. elokuuta 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse - og velkommen til Concordia Forsikring!

Det glæder mig, at i fra start er tilfredse med vores service.

Saanut 5/5 tähteä

Har været kunde i mange år og altid…

Har været kunde i mange år og altid fået en god behandling.

Hej Per,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os, at du fortsat er tilfreds efter mange år - det er jo lige sådan, det skal være.

Kompetent og behagelig oplevelse

Har fået den mest kompetente og behagelige behandling af Martin H Schødts.
Jeg rettede henvendelse for at høre om en ulykkeforsikring. Efter en helt fantastisk snak om det at have brug for forsikringen i min alder og uden nogen former for pres tegnede både min mand og jeg én.
Jeg fik derefter lige rettet indboforsikringen til også
Alt i alt en super venlig/behagelig oplevelse, så vi anbefaler Concordia på det varmeste
Vh. Grethe Juel

1. lokakuuta 2025

Hej Grethe,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse med Martin. Jeg sørger selvfølgelig for, at Martin også får glæde af din fine anmeldelse!

God kundebetjening

God, rar og lydhør kundebetjening

30. syyskuuta 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores tilgang.

Saanut 5/5 tähteä

har været kunde i ca 3/4 år og har…

har været kunde i ca 3/4 år og har aldrig ringet forgæves får altid en venlig og kompetent person i telefonen.
Ingen vente tid
og Vores forsikringer er også konkurrence dygtige.

25. syyskuuta 2025

Hej Betty,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os at høre, at du fortsat er tilfreds med vores service og vores personlige tilgang. Det betyder alverden for os.

Saanut 4/5 tähteä

Super service i forb. m. anmeldelse af skade.

22. syyskuuta 2025

Hej Jeanette,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med anmeldelse af skade.

Du skal have stor tak for, at du tog dig tid til at vurdere os.

Saanut 4/5 tähteä

Det er nemt at komme i kontakt med en…

Det er nemt at komme i kontakt med en kompetent medarbejder.
Man føler sig set, når man taler med en medarbejder hos Concordia.

19. syyskuuta 2025

Hej Kunde,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre - det er præcis sådan det skal være!

Saanut 5/5 tähteä

Fik stjålet nr 2 cykel og da jeg er…

Fik stjålet nr 2 cykel og da jeg er meget afhængig af den tænkte jeg mindst 14 dage før der er penge til en ny Men anmeldt lørdag og allerede mandag mail at pengene ville komme onsdag Hurra så hurtigt Jeg var meget glad

16. syyskuuta 2025

Hej Jytte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse på trods af en uheldig situation.

God kundeservice

God kundeservice altid hjælpsom

Hej Lis,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Saanut 5/5 tähteä

Super glad for personlig betjening på…

Super glad for personlig betjening på Ærø

Hej Roenne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den personlige betjening på Ærø - det betyder alverden for os.

Det er godt det hele 👍

Hej Alex,

Tusind tak for din anmeldelse af os!

Dejligt at høre, at du er tilfreds og synes, at alting spiller.

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning

14. elokuuta 2025

Hej Mette,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det glæder os, at du mener vi fortjener 5 flotte stjerner.

Saanut 5/5 tähteä

Profesionel og tilfredsstillende hjælp.

Har lige grundet flytning til anden by, lavet om på mine forsikringer og tegnet en ny, har ikke haft skader i mange år, men lige nu 2 stk oven i hinanden, alt er blevet behandlet profesionelt og tilfredsstillende, så tommel op herfra.
Mvh Preben Christiansen

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse!

Skønt at høre, at du har fået en professionel og tilfredsstillende behandling - det er jo lige præcis sådan, det skal være!

Super forsikrings selskab

Super forsikrings selskab, hurtig hjælp.
Altid klar til at svare på spørgsmål.

11. syyskuuta 2025

Hej Frank,

Tusind tak for din anmeldelse af os!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Har lige købt sejlbåd

Har lige købt sejlbåd, her var Concordia igen bedst på pris og forsikring. Så jeg kan stadig have alle mine forsikringer samlet et sted 👌.

9. syyskuuta 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre! Dejligt, at du tog dig tid til at vurdere os - det betyder alverden for os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin