Codafweb er professionelle, proaktive og virkelig dygtige - og de går dén meter længere for én. Man får fuld gennemsigtighed samt struktureret arbejdsproces, og de holder sig ikke tilbage med både at... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi hos Miomio.dk skulle have lavet nu hjemmeside da vi stod i en presset situation med den gamle hjemmeside som ik kørte som den skulle og der blev vi anbefalet Codafweb.dk. Codafweb.dk har været yder... Näytä lisää
Den største anbefaling herfra! Vi har fået lavet den flotteste webshop vi kunne håbe på hos de yderst kompetente folk fra Codafweb. Udover at den præsenterer sig godt, så præsterer den også på højes... Näytä lisää
codafweb har leveret et fantastisk stykke arbejde for Nordic Sales Force i form af udviklingen af vores hjemmeside. Vi ønskede en moderne og stilren hjemmeside, hvor formålet var at konverter... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Verkkokauppa-palveluntarjoajat
- Tietokoneasiantuntija
- Verkkokauppatoimija
- Web designer
- Verkkopalveluyhtiö
- Internet-sivujen suunnittelija
Yrityksen kirjoittama
Vi hjælper hver dag ambitiøse virksomhed med at opnå digital succes, ved hjælp af højt-ydende og skræddersyet webløsninger. Vores løsninger tager afsætning i kommerciel og teknisk forståelse, således at vi sammen kan omdanne teknologi, til omsætning og resultater. Vores tilgang er vækst-dreven, og deraf har vi et skarpt fokus på at skabe skalerbare løsninger, som kan konvertere salg, og videreudvikles.
Yhteystiedot
Østre Alle 102, 9000, Aalborg, Tanska
- 93 20 33 99
- info@codafweb.dk
- www.codafweb.dk
Sætter nye standarder
Codafweb og ikke mindst Mathias besidder kommerciel forståelse, selvstændighed og høj teknisk faglighed, udover det sædvanlige. De varmeste anbefalinger herfra.
Kvalitet og ordentlighed i særklasse
Mathias fra Codaweb er en meget tålmodig mand, der efter at have forsøgt at udvikle mine IT-skills, hvor jeg måtte give fortabt, hurtigt og effektivt fik lavet en professionel hjemmeside efter mine ønsker. Der blev leveret lige det ekstra, som man ikke havde forventet på deltaljerne. Klasse.
Da jeg kort tid efter overdragelsen fik lavet rav i siden, var der hurtig hjælp med et smil på læben fra Mathias.
Kim Komdrup, CEO Salgsgartneren
Codafweb er et yderst kompetentfirma.
Codafweb er et yderst kompetentfirma.
Der lever op til alle mine forventninger og meget mere.
Kommer med gode råd og løsninger.
Har et super godt samarbejde med Mathias.
Kan varmt anbefales .
Kanon oplevelse
Kanon oplevelse. Hurtig og professionel ekspedering af Mathias, som løste et teknisk problem på vores webshop. Kan varmt anbefales.
Professionelt og gennemført arbejde
Professionelt og gennemført arbejde.
Vi har haft fornøjelsen af, at ha Mathias fra Codafweb, som manden bag skelettet på vores nye hjemmeside.
Vi har kun oplevet professionelt og omhyggeligt arbejde, der har ført til en gennemført hjemmeside, med et gennemtænkt setup.
Der skulle kun få møder til, så var vi enige om rammerne og retning. Aftalen og timeline var klar, men I sidste ende pressede vi på med tiden, havde nye ideer på falderebet og skulle lige ha 2 sproglag op også. Alt sammen noget der bare blevet modtaget med smil og et selvfølgelig kan vi det.
Vi kan takke Codafweb for, at Mathias med helt rolig hånd, fik det hele til at klappe og vi fik vores hjemmeside i luften som aftalt. Utrolig behagelig tilgang til tingene. Dejlig vejledning og ikke et fokus der hedder lad os få flere penge i kassen. Nærmere et syn der hedder, hvordan det kunne være mest optimalt for os som virksomhed.
Vi kan kun anbefale Codafweb.
Kan kun anbefale Codafweb på det…
Kan kun anbefale Codafweb på det kraftigste. Et fortrinligt stykke arbejde, kompetencer udover det sædvanlige samt professionel vejledning.
Codafweb leverede hele vejen igennem.
Mikkel Christiansen
CEO/Owner – Pro-dress
Kompetent og loyal samarbejdspartner
Kompetent og loyal samarbejdspartner
Mathias' passion for ikke "bare" det at lave helstøbte webløsninger – men i høj grad også det at tage ejerskab på det optimale slutprodukt for kunden, er for mig og min virksomhed afgørende. Vores kunder har tillid til at de samarbejdspartnere jeg vælger, leverer ind på de projekter vi arbejder med. Det kan jeg garantere er tilfældet når man vælger Codafweb. En fornøjelse hver gang! Derfor mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk service!
Vi har brugt Codafweb som samarbejdspartner gennem flere år nu, og har altid oplevet fantastisk service! Stor anbefaling herfra.
Jeg har idag samarbejde med Mathias fra…
Jeg har idag samarbejde med Mathias fra codafweb.
Det er uden tvivl 5 stjerner herfra. Mathias er dybt professionel, hamrende dygtig og meget engageret i arbejdet omkring min hjemmeside.
Jeg har haft flere forskellige igennem årene, men jeg bliver hos codafweb så længe jeg er selvstændig.
Fantastisk samarbejde med…
Alt i alt et fantastisk samarbejde med fantastiske resultater til følge. Yderst professionel, engageret og høj faglighed. Codafweb har mine varmeste anbefalinger.
Codafweb er resultatet af benhårdt…
Codafweb er resultatet af benhårdt arbejde og passion. Mathias er pligtopfyldende, kompetent og går enormt langt for sine kunder.
Mathias er for os ikke blot en ekstern konsulent, men nærmere en ansvarstagende kollega, som i et tæt samarbejde, sætter en ære i at drifte og vækste vores virksomheder.
Godt samarbejde!
Jeg har samarbejdet med codafweb igennem flere måneder, hvilket jeg er rigtig glad for. Telefonen bliver taget hver gang og mails bliver hurtigt besvaret, hvis der er spørgsmål. Vi vil til enhver til anbefale Codafweb til andre.
Mvh Andreas
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.