Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi hos Miomio.dk skulle have lavet nu hjemmeside da vi stod i en presset situation med den gamle hjemmeside som ik kørte som den skulle og der blev vi anbefalet Codafweb.dk. Codafweb.dk har været yder... Näytä lisää
Den største anbefaling herfra! Vi har fået lavet den flotteste webshop vi kunne håbe på hos de yderst kompetente folk fra Codafweb. Udover at den præsenterer sig godt, så præsterer den også på højes... Näytä lisää
codafweb har leveret et fantastisk stykke arbejde for Nordic Sales Force i form af udviklingen af vores hjemmeside. Vi ønskede en moderne og stilren hjemmeside, hvor formålet var at konverter... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Verkkokauppa-palveluntarjoajat
- Tietokoneasiantuntija
- Verkkokauppatoimija
- Web designer
- Verkkopalveluyhtiö
- Internet-sivujen suunnittelija
Yrityksen kirjoittama
Vi hjælper hver dag ambitiøse virksomhed med at opnå digital succes, ved hjælp af højt-ydende og skræddersyet webløsninger. Vores løsninger tager afsætning i kommerciel og teknisk forståelse, således at vi sammen kan omdanne teknologi, til omsætning og resultater. Vores tilgang er vækst-dreven, og deraf har vi et skarpt fokus på at skabe skalerbare løsninger, som kan konvertere salg, og videreudvikles.
Yhteystiedot
Østre Alle 102, 9000, Aalborg, Tanska
- 93 20 33 99
- info@codafweb.dk
- www.codafweb.dk
Professionelle og proaktive
Codafweb er professionelle, proaktive og virkelig dygtige - og de går dén meter længere for én. Man får fuld gennemsigtighed samt struktureret arbejdsproces, og de holder sig ikke tilbage med både at udfordre og generere idéer til features, som passer til den pågældende forretning. Stor anbefaling!
Yderst kompetente samarbejdspartnere
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Codafweb, som har yderst kompetente gennem hele udviklingsprocessen, hvor der har været en gennemsigtig dialog og god sparring, hvor Codafweb virkelig har formået at gøre ideer til virkelighed.
Vores nye website er blevet lige, som vi drømte om – lækre løsninger hele vejen igennem. Teamet bag Codafweb er virkelig kompetente og gode til at besvare diverse spørgsmål undervejs og efter lancering.
Jeg vil klart anbefale Codafweb.
Webudvikling i topklasse
Kan kun anbefale Codafweb. De har stået for datamigration, webudvikling og support af vores nye side - og det er blevet et fantastisk resultat. Vi har haft en utrolig god dialog med dem - og de har hjulpet os hele vejen på bedste vis.
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra
Har haft Codafweb til at lave vores nye hjemmeside, hvilket vi er meget glade for. De ved hvad de laver.
Best in industry!
Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling herfra.
Mathias og Mathias er yderst kompetente til det de laver.
Kan du tænke det, så kan de løse det.
Vi har efterhånden samarbejdet med Codafweb i et halvt år. -Ikke én gang har vi oplevet at der var opgaver der ikke kunne løses.
Har man brug for inputs og kompetent sparring, så excellere de også her!. Alt er muligt og alt er lavet med sans for detaljen.
// Oliver eVape
Klasse samarbejde! 🥇
Lige fra aller første møde med Mathias og Mathias, havde jeg en følelse af at have med nogle gutter at gøre der var kompetente, vidende og ekstremt ivrige for at levere et godt produkt. Det gav mig en tryghed i at vælge dem til at lave vores nye website. De var altid tilgængelige undervejs og er ikke blevet trætte af alle mine spørgsmål til Wordpress undervejs - det bevidner en stor tålmodighed fra deres side ;) Nej... spøg til side. Websitet blev lige som vi ville have det, og samarbejdet har fungeret upåklageligt - ganske enkelt. Jeg kan varmt anbefale de her gutter!
Fremragende kvalitet af det nye website…
Fremragende kvalitet af det nye website vi har fået lavet!
De rigtige
Alle kan lave en webside.
Men vil du noget med den, er der meget teknisk bagved, som alle ikke bare kan lave.
Det kan Codafweb.
Samtidig arbejder de hurtigt, når vi hr rettelser.
Bare de rigtige og nemme at arbejde med
Tak for Jer
BH
Peter Pallesen
Pallesen Bygg
Fantastisk oplevelse hele vejen
Vi skulle have lavet ny hjemmeside, som nu er gået live og er helt fremragende bygget. En ting er, at de er dygtige til hjemmesider - det er selvfølgelig vigtigt, men lige så vigtigt for os er det, at der har været 10/10 service HELE vejen igennem. Vi havde (riiiigtig) mange spørgsmål, som svares og ikke mindst implementeres asap. Kæmpe cadeau til Mathias, Mathias og resten af teamen bag.
Vi skulle rigtig launche vores side i går, men blev tvunget til at gøre det 4 dage forinden pga. problemer på vores eksisterende side - det blev gjort til UG.
Mange tak for det fra en lykkelig kunde!!
Mvh
Thomas
WagyuPusher
Strategisk, rådgivende og yderst kompetente samarbejdspartnere!
Jeg har flere gange samarbejdet med Codafweb om webprojekter, både i form af webhosting og større udviklingsprojekter med mange skræddersyede løsninger. Uanset opgavens størrelse har Codafweb leveret den bedste kvalitet og yderst kompetent rådgivning. Når Codafweb er med ombord på et projekt, kan du være sikker på, at de er med fra start til slut og sørger for, at alt bliver afsluttet succesfuldt. Præcis som man ønsker det med en god og pålidelig samarbejdspartner.
Godt samarbejde!
Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Codafweb. Mathias og Mathias har været meget åbne og samarbejdsvillige og kommunikeret klart og forståligt med os.
Super seriøs og stort kundefokus
Kan give 2 x Mathias de varmeste anbefalinger. Dybt seriøse og stort fokus på at skabe en løsning, som giver værdi for mig som kunde og som lever op til de nyeste standarder. Og efter siden har jeg haft og har behov for løbende justeringer, som de har været meget hurtige til at hjælpe med.
Vi har kun rosende ord at sige om Codafweb
Vi har haft fornøjelsen af at bruge Codafweb i over et år nu, og vores oplevelse har været særdeles positiv. Vi var på udkig efter en hjemmesideløsning, hvor vi selv kunne foretage redigeringer, og Codafweb har leveret præcis det, vi ønskede. Vores hjemmeside, rielenergi.dk, er blevet et solidt fundament for vores online tilstedeværelse.
Den service, vi har modtaget, har været imponerende. Telefonen bliver altid besvaret, og eventuelle problemer bliver håndteret hurtigt og effektivt. Teamet bag Codafweb består af energiske og kompetente unge mennesker, der virkelig forstår, hvad det handler om. Det har resulteret i en hjemmeside, som vi nu kan bygge videre på, og vi kan selv nemt opdatere indholdet med billeder, referencer og tekster.
Vi har kun rosende ord at sige om Codafweb. Vi kan trygt anbefale dem til andre, der søger professionel og pålidelig hjælp til deres online tilstedeværelse. Med venlig hilsen,
René Rubak
CEO RIEL Energi A/S
Jeg har brugt Codafweb til forskellige…
Jeg har brugt Codafweb til forskellige udviklingsopgaver og er yderst tilfreds. Alt er struktureret og de er nogle af de dygtigste i branchen.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger…
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Mathias og Codafweb.
De er altid klar med sparring og en løsning på de udfordringer der kan dukke op i forbindelse med en gammel hjemmeside.
De er absolut ikke bange for at tage teten når tingene er lidt besværlige - også når det handler om kommunikation med andre samarbejdspartnere. Det sætter vi særdeles stor pris på.
At have udliciteret drift og vedligeholdelse til Codafweb har givet så meget ekstra energi til andre opgaver her hos os.
Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.
Gitte Vilstrup
LITHOS natursten
Topkonverterende B2B-hjemmeside
Vi ønskede en moderne og stilren hjemmeside, hvor formålet var at konvertere besøgende B2B-kundeemner om til leads i form af henvendelser.
Dette har codafweb i den grad leveret! Og ikke bare har de gjort, hvad der blev sagt. De har været ekstremt dygtige til at udfordre mig, når dette (ofte) var på sin plads.
Dette har resulteret i et smukt resultat.
5 stjerner, nothing less.
Det kunne ikke blive bedre
Codafweb er den perfekte samarbejdspartner til dig der tager din hjemmeside alvorligt. De er super dygtige til deres arbejde, og de ved helt bestemt hvad de laver. De er hurtige til at fikse problemer og overholder tidsplanen på større projekter. Codafweb får min varmeste anbefalinger både til små-vedligehold af hjemmeside eller større projekter.
Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtigt fejlfinding og løsning på problemet. Hele problemet var fundet og løst på under 2 timer.
Perfekt samarbejdspartner
Codafweb har været en perfekt samarbejdspartner for os i Mindcamp til udvikling og vedligehold af vores hjemmeside. Igennem hele processen har Mathias og Mathias været super kompetente og fleksible i vores samarbejde. Jeg kan klart anbefale at bruge dem som fast partner til udvikling og vedligehold af jeres hjemmeside.
Martin Kastrup,
Direktør i Mindcamp
Hurtige og pålidelige
Jeg har samarbejdet med Codafweb om at få bygget et mindre website. De klarede opgaven til UG. Og i processen kom de med input til forbedringer. Vi holdt tidsplan og aftalt økonomi. Jeg kan kun anbefale Codafweb som samarbejdspartner.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.