Fik en Cæsars salat, croutonerne kunne slå en død mand ihjel, var simpelhen hårde som sten, kyllingen var våd, ikke lækket stegt ☹️ Der er nusset og beskidt, planten som stod i vindueskarmen havde en... Näytä lisää
Fredag d.21/1-22 Sød kvindelig tjener som helt alene forsøgte at styre restaurant og bar. Lang ventetid, som resulterede i at flere gæster valgte at forlade restauranten. Maden, i vores tilfælde S... Näytä lisää
Bestilte 2 burgere med 38 min ventetid og skulle alligevel vente en del længere i butikken. Øv Desværre syntes bøffen at været på panden hele tiden og var totalt gennemstegt og grå. Bollen var nok... Näytä lisää
Cock’s and Cows Tisvilde. Vi havde bestilt via websiden uden problemer, 3 x burger og en Asien salad with chicken. Blev ringet op fordi der var udsolgt af chicken og valgte bøf i stedet = god service.... Näytä lisää
Burgers & Cocktails siden 2010. It's Our Place, But It's Your Party!
Gammel Strand 42, stuen, 1202, København, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg spiste hos Cocks & cows inden afrejse fredag d.13 i lufthavnen. Der gik ikke længe før jeg endte med, at tilbringe min ferie på et toilet.
Almost everything was sold out. Even their Christmas special they had on promotion. And all salads .
Small burgers, slow deliver and unhappy staff. Been to c&c many times before - But Wow it it bad now (2024/2025)
Super elendig hygiejne. Manden der lavede maden vaskede ikke hænder han rørte sig selv i anus og burgeren var ikke serlig god det var en mega lille bøf selvom man gav 100kr for den
(Gammel Strand) Best burgers in kbh and friendly staff.
Cocks and cows i Tivoli food hall er…
Cocks and cows i Tivoli food hall er det sted jeg aldrig spiser igen.
Mens jeg ventede på mad, kunne jeg se en gut står for at lave pomfritter mv - alt dette forgik med de bare hænder, han rørte ved mad, skraldespand, reoler - ja you name it. Tørre hænder af i beskidte bukser.
Uden at vaske hænder eller bruge hansker. Jeg konfrontere personalet med dette og de havde kun en masser forklaringer og undskyldninger. Den gut fik en besked jeg ikke hørte men 5 min efter gjorde han det igen.
Føj for den siger jeg bare. Skal aldrig spise der. Ender sgu med at folk bliver syge med den elendige hygiejne det køre. Ad
Hold jer væk.
Jeg har spist mange gange på Cocks and Cows. Men den i Lyngby, der spiste vi efter friløbet. Der fik vi den usleste burger jeg nogenside har fået. Bøfferne var så små, at vi måtte løfte bolle. For at tjekke at der overhovedet var en bøf. Vi prøvede 2 gange, at tale med hende der serverede for os, men hun var ret ligeglad kunne godt se det, men havde travlt med at skulle hygge med det andet personale. Beskeden var jeg giver beskeden videre til køkkenet ?? Der er simpelthen for dyrt til, at burgeren må være så dårlig, som den var. Vi havde fået en bedre burger, hvis vi havde købt en til en 10er på MacD. Vi fik en regning på omkring 1200 kr, ret dyrt for fritter og vin.
Kan stadigvæk ikke forstå at de syntes det var ok at servere så dårlig mad. For det ikke skal være løgn sprang hun ikke trinet over om vi ville give drikkepenge ?!
Lille glas dårlig vin 75kr & lille burger/fritter til 175kr
For dyrt og for ringe - der er for lidt mad. Burgeren er lille, og man får ikke ret mange fritter. 1 glas af husets vin hvor man afgjort ikke får ret meget, og hvor vinen er virkelig ringe - i alt 250 kr! Tjeneren havde ingen reaktion da jeg nævnte at der godt nok ikke var ret meget vin i glasset? Ringe og umoden service fra den unge pige. Lokalet var mørkt og ikke hyggeligt overhovedet. Find et andet sted ...
Vi har i dag bestilt take away, til fem personer. Fem ud af fem ordrer var forkerte. Vi havde bestilt en trøffel gruyere burger med twisters. Bøffen var rå. En trøffel gryere burger uden fritter, - men som var pakket i æske med fritter. To Chrissy vegan med ekstra cheddar som ikke havde cheddar. Og en tredje Chrissy vegan, som skulle være med twisters, men som ikke fik twisters. Vi skulle have to chili mayo og to cocks mayo . Vi fik fire ens, der alle smagte af chili mayo.
Jeg ringede og talte med dem, og de sagde, jeg kunne komme og få pengene tilbage for den manglende ost og den rå bøf. Det synes jeg er rigtig skidt service, for så ærgerlig en oplevelse. Jeg foreslog, de kunne give os to nye burgere en anden dag, hvilket de grinte af, og sagde at jeg kunne få gratis ost i. Tonen var var meget lidt imødekommende og det var virkelig ubehageligt at blive grint af. Jeg er lokal og bor i byen året rundt. Ham jeg talte med var ligeglad, for de lukker om en måned. Jeg kommer ikke igen. Desværre.
Vi var 4 gutter til ad libitum. Super god service af vores tjener Costa! Hurtig levering af mad og drikkevare, alt sammen i god kvalitet. 100% pengene værd.
(Lyngby) Generelt et ok udvalg af mad og velsmagende burgere uden det bliver prangende. Fritter var veltilberedte og deres dyppelser er rigtig gode. Meen og det er et vigtigt men - der skal virkelig arbejdes på at få folk til at føle sig velkomne. Til at starte med var der en person i restauranten og ok med gæster, vi når at sidde en lille halvtimes inden vi får lov at bestille - maden kommer i rigtig fornuftig til herefter.
Efterfølgende skal der betales ved bordet, men vi går ud for at betale da vi ikke kan få fat på tjeneren, de siger de kommer ind så vi kan betale og det lykkedes. Mens vi skal betale kommer en anden gæst og siger de altså godt vil have lov at bestille.
Det er utrolig hvor meget den rigtig person til at yde service betyder, man kan godt slippe afsted med middelmådig mad, hvis servicen er i top men den anden ved rundt går bare ikke. Op med servicen!
Cocks & Cows er en restaurant, der uden tvivl lever op til sit ry som et hyggeligt og velsmagende spisested. Som en besøgende blev jeg glædeligt overrasket over den venlige atmosfære og det engagerede personale, som gjorde oplevelsen særdeles mindeværdig. Brugerne var eksemplariske i deres opførsel, hvilket kun bidrog til den generelle stemning af afslappet elegance.
Desværre kan det samme ikke siges om en bestemt ekspedient ved navn Storm. Hans opførsel var ikke bare en skuffelse, men en direkte forstyrrelse af den ellers perfekte oplevelse. Storm fremstod som en inkarnation af inkompetence, hans mangel på professionalisme var påfaldende og uacceptabel. Hans arrogante attitude og manglende evne til at yde tilfredsstillende service var ikke blot irriterende, men også et skæmmende element i en ellers uovertruffen kulinarisk oplevelse.
Det er en skam, at en enkelt individs uprofessionelle opførsel skal overskygge et besøg på et så fremragende spisested. Cocks & Cows fortjener at have personale, der matcher stedets høje standarder. Forhåbentlig vil ledelsen tage de nødvendige skridt for at sikre, at deres gæster fremover kun møder medarbejdere, der er lige så kompetente og imødekommende som flertallet af deres hold
Vi kommer ind, får vores mad. Vi har bestilt en smoke&cheese burger - en fra bordet er bestemt ikke tilfreds med den meget stærke ost! Vi vælger så at sige det til personalet efter der er taget 1 BID! Og her får vi af vide at der så skal betales for en hel ny burger og der INTET er at gøre. Burgeren bliver efterladt urørt. Og da vi skal til at betale så siger vi også at vi synes det er lige lovligt vildt at skulle betale for noget vi ikke har spist (altså bare den éne burger og dårlig service ift. den burger). vi får af vide at det slet ikke kan lade sig gøre, og da jeg nævner til personalet hvilken burger det er så bliver han helt paf og sådan “nåårh” MEN der er alligevel intet at gøre. Hold kæft det dårligt service.! Det var sidste gang. (Lyngby)
Dårligt kød og en nat med dårlig mave. Burger m bacon er en enkelt slatten skive bacon tværs over. Langt fra hvordan oplevelsen var i starten.
Food is ok, drinks are ok. What makes the Lyngby C&C 4 star is how the staff put up with rude and unreasonable customers, while still smiling, being helpful and trying to make their visit a pleasant one. I will definitely visit again. This is a thank you to all staff in Lyngby, they try and make everyone’s experience a good one (even while others try and make their experience an unpleasant one). Thank you.
Burgeren kan spises, pommes var gode.
MEN vi bestilte 1 glas Rose og 1 glas hvidvin sammen med burgeren. ALDRIG har vi fået så lidt vin, jeg bedømmer mindre end 8 cl for kr. 75,- Per glas.
Den værste “juleburger” jeg nogensinde har smagt.
Hvor svært kan det være og lave en flæskestegsburger som ikke er ligeså intet sigende som to stykker pap.
Jeg bor på et kollegie med et the køkken og jeg laver flæskestegsburger som er 100X bedre end det jeg BETALTE for.
Puha for en kedelig oplevelse
Minus i stjerner herfra
Bookede i maj måned bord til 8 personer på SP34 i slutningen af august. Da vi ankommer til restauranten er den så lukket grundet ombygning. Der er på intet tidspunkt nogen der har kontaktet mig angående denne booking.
Har sendt dem en mail omkring en forklaring uden der er kommet svar. Super dårlig kundeoplevelse.
Svar til C&C: hvilken mail? Der er ikke kommet noget fra jeres booking.

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Altid en fornøjelse at besøge Cocks&Cows i Lyngby. Min bestilling er altid klar, når jeg bestiller take away, og så er deres personale virkelig søde.
Specielt en lyshåret ung servitrice, hun har en skøn energi og et super godt humør der gør, at man gerne vil kigge forbi, når man har lyst til en burger.
Hvad levede ikke op til vores forventninger? ALT.
Ventede lang tid på at der kom nogle så vi kunne bestille, vi havde bordet i halvanden time, ventede over en time på maden. Og burgeren var nok den mest intetsigende oplevelse jeg har haft, ville faktisk hellere have været på McDonalds.
Pigetoiletterne var der papir og urin alle steder og der stank, herretoiletterne ligeså slemme, ingen papir nogen steder og der var kastet op udover det ene toilet så det stank..
VÆRSTE STED..