Den bedste klovn ever!!! Nøj han var bare go, sjov og lige som en klovn skal være. Cirkus i børnehøjde og samtidig så vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk show, dygtige artister og en skøn atmosfære! Selv vi som forældre havde masser af wow-oplevelser under numrene. Vi elskede dyrenes optrædener, grinede højt af klovnenes show og gik derfra m... Näytä lisää
Det var alletiders oplevelse søndag 7 juni 2026, hvor vores barnebarn havde en fest Et godt og varieret show, hvor især klovnen tog alle med storm Vi glæder os allerede til næste år
Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-årige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene værd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en vi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Mascot skal på landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling – og det bliver noget af et cirkus. Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen. Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der særligt søde musik, som får de fleste til at føle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og så er der lunt og lækkert, så børn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip på hverdagen. Årets forestilling er akkurat lige så vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus. Forestillingen varer som vanligt 90 minutter plus pause. Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden. Det er hyggelig, virkelig sjov og nærværende underholdning i børnehøjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.
Yhteystiedot
Rybjergvej 24, 7870, Roslev, Tanska
- 20745052
- kundeservice@cirkus-mascot.dk
- www.cirkus-mascot.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fantastisk flot show i kjellerup arena
Fantastisk flot show, hvor klovnen er et stort hit sammen med de andre artister

Vi var 3 voksne samt 4 børn afsted
Vi var 3 voksne samt 4 børn afsted, til jeres optræden i Bjerringbro. Vi havde en fest, det var utroligt smukt show, og kanon underholdende med klovnen. Vi ville ønske vi kunne rejse med jer, vores unger sagde, de kunne være klovne, jeg selv kan puste ild, ligge på glas, samt andet, og min kone ville kunne fodre og se efter dyrene ;)
Vi kommer gerne igen en anden gang.

God oplevelse
Begge børn havde en god oplevelse. Dejligt med et cirkus i børnehøjde til stor glæde for vores børn

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Super god underholdning og børnene var…
Super god underholdning og børnene var vilde med det 😊

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Takker for en super hyggelig og…
Takker for en super hyggelig og grineren dag kan helt sikkert anbefales familie og jeg havde den hyggeligste dag med masser af grin

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Alle cirkus artister indtog Fredag den…
Alle cirkus artister indtog Fredag den 2 maj 2025 Øster Bjerregrav Hallen med entusiasme, dygtig , smidighed, sjov spas og seriøsitet - Fuldstændig både i Børne og voksen højde
Virkelig en rigtig rigtig god forestilling
Vi glæder os allerede til næste år
Kh FarMormor til 4 poder

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Helt fantastisk oplevelse for vores familie 🤗
Vi var så heldige at opleve Cirkus Mascot i Støvring d. 23/4. En helt suveræn oplevelse for alle 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig dygtige artister, professionelt setup og alligevel helt nede på jorden med plads og rummelighed til børnene. Tak for en god, første oplevelse med cirkus for vores to piger på 2 og 4 år. Vi glæder os til næste gang 🤹🎪🤡🎠

Fantastik oplevelse med Cirkus Mascot
Har i dag haft en fantastisk oplevelse med 3 af mine børnebørn i Hallen i Harridslev, hvor Cirkus Mascot var på besøg. Cirkus i børnehøjde 🌟🌟🌟🌟🌟 med inddragelse af børnene, det var super god optræden. Vores børnebørn var fuldstændig draget af alle de skønne ting som skete på manegen. Alder fra 11/2 til 5 år. Show for børn, unge og os voksne, hvor også voksne optrådte til børnenes glade latter. Et cirkus med dyr, klovn, trapez, rulleskøjter jonglører mm.
Alle pengene værd - i små og hyggelige rammer, hvor publikum bliver inddraget i forestillingen, det gjorde i så godt. Stort af ❤️ tak for jer.

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Endnu engang har jeg besøgt Cirkus…
Endnu engang har jeg besøgt Cirkus Mascot. Jeg synes, at I får skabt en god cirkusstemning, selvom forestillingerne nu afvikles i haller.
Artisterne passer også fint til et børnevenligt cirkus. Pigerne, der optræder i trapez og "stofreb" er rigtig dygtige. Rulleskøjtenummeret er også godt, ligesom dyrenumrene bliver bedre år for år.
Fortsat god sæson - vi ses i 2026.

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Fem stjerner og fem hjerter til alle…
Fem stjerner og fem hjerter til alle jer i Cirkus Mascot, i er helt formidable i alt hvad i er og gør. Cirkus i børnehøjde som drager børn og barnlige sjæle ind i alt det sjove, finurlige, eventyrlige og ikke mindst super flying dygtige artister i højeste kvalitet ! I har hjertet med i jeres arbejde med dyrerne, det ses tydeligt. Tak for jeres dygtige personale i alle boderne, som bare giver smil og glimt i øjet med på vejen. Vi kommer helt sikkert igen - Tak for en skøn fredag aften i Hadsund !

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Smukke talenter, men uden telt.
Flotte og meget dygtige artister, med sans for god balance mellem komik, akrobatik og kunst. Fin føling med publikum og med en udmærket scene/arena som dog ikke var i telt. Godt arbejde med de vilkår, der nu er, når man også tænker på at Mascot er lidt på udebane hver gang, et nyt sted. 👏
Mine børn var også godt underholdt 😉
Det er et Cirkus i børnehøjde 🎪

Fin og spændende forestillingen
Fin og spændende forestillingen. Egner sig til børn op til 11-12år

Forestilling i børnehøjde.
Fantastisk forestilling med super dygtige artister, og dyr!
Den fjollede klovn taler vi meget om..
Jeg elsker at cirkus stadig eksisterer i dag; at det samtidig er så meget i børnehøjde, hvor børn kan grine med og deltage i evt. klap-numre.
At det er muligt at hilse på dyrene efter forestillingen gjorde det hele endnu mere hyggeligt!
TAK for en fantastisk oplevelse.
Vi kommer igen næste år, og har lillesøster med :)

Cirkus i topform
Cirkus i topform
Altid hyggeligt at besøge Cirkus Mascot. Perfekt cirkus for børn og barnlige sjæle. Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Super god forestilling i år
Super god forestilling i år. Så dygtige artister og masser af klovneskæg hvor publikum involveres til glæde for alle. Imponerende nye numre og trapez i manegen. Taknemmelig for, at der stadig findes cirkus i disse tider og selvfølgelig skal der støttes op om det🙏🏼☺️

Virkelig godt
Virkelig godt! 🤩
Det foregår ikke i et telt, men i en sportshal – alligevel formår de at skabe en ægte cirkusstemning. Og klovnen er helt fantastisk!😍
Dyrene er nogle små banditter, der ikke altid gør præcis som planlagt, men det vidner bare om, at de har det godt og bliver behandlet ordentligt. Man kan tydeligt se, at de er godt trænede og kan det, de skal – men som alle andre levende væsner har de også deres egen vilje, og det får de lov til. Det er helt fantastisk!
Det er både underholdende og imponerende.👏👏

Vastaus yritykseltä Cirkus Mascot
Mega dejligt oplævelse for både børn og voksne
Vi takker det hele Cirkus Mascot for mega dejligt oplælevse som vi fik i går ;)

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, for familie medbringende 2 børn på 5 og 8 år, absolut cirkus i børnehøjde. Artisterne er virkelig gode til at inddrage publikum og da vi (selvforskyldt) havde problemer med billetterne, blev det ordnet med det samme. Dyrene så ud til at være tilpasse og velplejede. Vi ses absolut igen til næste år.

Meget positiv oplevelse
En fantastisk oplevelse at have cirkus mascot på besøg . dejligt at se hvor godt dyrene bliver behandlet og sørget for og efter endt forestilling og overnatning var der ryddet op alle steder så ingen kunne se de havde rundet os med mange lastbiler og beboelsesvogne 😊 stor ros fra os i Hørning Idrætscenter

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Det er virkelig et cirkus i børne højde og det er tydeligt at se, både dyr, samt artister trives. De er gode til at involvere publikum.
Jeg vil med glæde komme igen og det samme vil mine børn. (2-4)

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.