Niets geleverd
Bestelling geplaats op 23 december.
Betaald maar nog niets ontvangen.
Meerdere malen gemaild maar krijg geen gehoor.
5 februarie nog steeds niets binnen, geen sieraden, email of mijn geld
Bestelling geplaats op 23 december.
Betaald maar nog niets ontvangen.
Meerdere malen gemaild maar krijg geen gehoor.
5 februarie nog steeds niets binnen, geen sieraden, email of mijn geld
7 december besteld. betaalbevestiging ontvangen en dan helemaal NIETS meer....5x ketting met kruisje besteld en niets ontvangen...
Half juni een ring besteld van 39 euro. Nog steeds niks ontvangen. Wij moesten zelf contact opnemen met de vervoerder omdat dat het proces zou versnellen. Verschillende keren contact gehad, maar nu geen reacties meer. Koop niets op deze site, want je wordt gewoon in de maling genomen!
Je bestelling is lang onderweg en komt in een zakje met Chinese tekens. Dan weet je al hoe laat het is. Op de website worden ze als bijzonder en waardev,ol geadverteerd en geprijsd, ze worden echter besteld bij een Chinese webshop voor een fractie van de prijs. Zelfs de afbeeldingen worden overgenomen van de webshop. Het artikel wat ik op christelijke-sieraden (met tussenstreepje, er zijn twee websites die bijna hetzelfde heten) heb gekocht kost daar € 39,95. Precies hetzelfde artikel met dezelfde afbeeldingen erbij kost op de Chinese webshop minder dan een euro. Ik voel me behoorlijk genept.
Ketting besteld met zilveren kruisje, 35 euro voor betaald maar is aangekomen in een zakje waar SHEIN pakketjes ook in aankomen.. dan betaald je best wel wat voor een ketting en wordt het niet eens netjes verpakt. Op de buitenkant van het pakketje stond ook allemaal Chinese info en konden niet achterhalen of het dus ook van deze winkel was.
Erg jammer dat dit zo binnen komt nu maar kijken of de kwaliteit zich zo behoud.
3 dec besteld Nog niks ontvangen
Mails worden niet beantwoord