Dinsdag besteld, volgende dag in huis!
Dinsdag een tweedehands boek besteld, woensdag al in huis. Boek in goede conditie! Heel tevreden!
Libris.nl, de webshop van je lokale boekhandel. GRATIS verzending vanaf 15 euro in Nederland en België of kies voor gratis ophalen en retourneren in de Libris-boekhandel.
Vandaag bij boekhandel v. D. Velde in Drachten geweest. Na een voorselectie via whatsapp naar de winkel met 75 boeken. Met het idee ongeveer 20 tot 25 procent van 2de hands verkoop prijs te krijgen. De ogen van de medewerker gingen wijd open. Wat een goede mooie boeken.goed verkoopbaar genre. Waren 1 x gelezen zo goed als nieuw.Na half uur. Koude douche. Boeken die bij hen in winkel stonden voor ongeveer 13 euro ,kregen we 1 of 1 1/2 € voor een paar die duurder waren 2,5 € . Wat vind u ervan ik zei veel te weinig toen kon er 10 € bij. Als ze kwart van de prijs hadden gegeven was het 75 x minimaal 2 of 2,5€ geweest. Wat een oplichters. U krijgt direct uw geld. Helaas via pinapparaat over enkele dagen. Is het er na 1 week nog niet kunt u contact opnemen. Wat een beloftes!!!!Ik kom er nooit weer
In Dokkum, een klant voor me bij de kassa werd vriendelijk geholpen, gevraagd of het een cadeau was, etc…een glimlach. Ik was aan de beurt, en werd niet aangekeken, niets gezegd en niets gevraagd…ik ben kaal, vol tattoos, groot, bebaard…de klant na mij werd zeer vriendelijk behandeld, net als de klant voor me.
Zelf dacht ik toen, waar zijn hun christelijke waarden, ze kennen mij niet eens…
Oplichters. Adverteren 2ehands boek voor 30 euro en op de website kost het dan ineens 55 euro.
Ik bezoek vaak de winkel die ik fantastisch vindt! Nu had ik 2 boeken binnen die netjes optijd geleverd waren! Ik had wel verwacht dat de boeken op zijn minst beschermd werden verpakt maar blijkbaar doen ze daar niet aan. Ze zaten los in een kartonnen doos waardoor de boeken enkele lichtte beschadigingen betroffen. Voor de rest tevreden!
Van Der Velde Boekhandel is de meeste betrouwbare, culturele en prachtige boekwinkel in Groningen. Dat klopt niets op deze pagina dat ze alleen 3 punten kunnen verdienen. Het is boven 5 punten als er het bestond.
Beneden gevraagd naar het nieuwe boek over de Helper Linie , werd verwezen naar de 1ste verdieping .Daar aangekomen via de rot trap gezocht maar niet gevonden. Aan een verkoopster opheldering gevraagd : werd verwezen naar de begane grond ! Zo word je als klant behandeld als je een boek wilt kopen dat alleen bij V d V. verkrijgbaar is...
Boeken collectie aangeboden via de app
Kreeg een redelijke bieding van Thys die ik accepteerde
Eenmaal in de winkel werd mij eerst gezegd dat de boeken niet interessant waren en dat “men nooit biedingen doet via de app” MAAR IN MIJN GEVAL DUS WEL…
Collega Frank was het duidelijk niet eens met de bieding van zijn collega Thys. Hij zocht alleen de mooiste exemplaren uit en gaf 40% van de geboden prijs voor aan andere serie boekjes
Kortom, als klant die zeker Eur 500 heeft uitgegeven bij Boekhandel Van der Velde Leeuwarden wil ik zo NIET behandeld worden.
Respectloos en onprofessioneel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.