Zeer zeer matig contact gehad. Onpersoonlijk en pas informatie gekregen toen ik eindelijk tussen hun gestelde tijd kon reageren. Alles gaat digitaal of per SMS; geen moment een persoon aan de lijn gek... Näytä lisää
Experts aangesteld door je eigen verzekering met maar 1x doel: jou NIEt of zo weinig mogelijk uitbetalen !!! Deze werken in opdracht van hun 'Broodheer' blijf hier weg als client !!! Als je verzekerin... Näytä lisää
Waardeloze kwalitatief Uitermate teleurstellende firma. Chatbox werkt voor geen meter , geldverslindend systeem, auto neergezet maar geen menselijk contact ,ja na 1 uur frustratie. Uiteindelijk ni... Näytä lisää
Alles is via OHRA-verzekering geregeld en gelukkig krijg ik ook juridische bijstand van ARAH, die dit met de verzekering van de tegenpartij afhandelt. Er werd ook direct contact opgenomen met CED, en... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
CED beschermt en behoudt wat van waarde is in iemands leven. Denk aan bezit, mobiliteit en vitaliteit. Wat van waarde is, moet van waarde blijven.
Je blijft 30 minuten aan de lijn en ze…
Je blijft 30 minuten aan de lijn en ze vragen daar nog 90 cent per minuut voor. Gekke werk.
Zelfs de eerste ster niet waard
Mocht het zo zijn dat u door omstandigheden met dit bedrijf zaken moet doen moet U er zelf achteraan blijven bellen en mailen
Wij zelf hebben grote schade gehad. De schade-expert heeft de schade offerte een maand laten liggen pas toen wij zelf gingen bellen werd er naar gekeken. Maar ook later in het proces is er gebleken dat er weer niets mee gedaan is
Zelfs de verzekering is deze "expert" gepasseerd door de aannemer direct toestemming te geven
Zelfs het bedrijf dat door de verzekering is ingeschakeld kan de "expert" slecht te bereiken
Belachelijke manier van omgaan met…
Belachelijke manier van omgaan met gedupeerden. Beschuldigd mij van onwaarheden, bied uiteindelijk een laag bedrag en reageert niet op berichten van de contra-expert. Uiteraard is hier nog niet het laatste woord over gesproken. Gezien de erbarmelijke reviews hier, en dat Nationale Nederlanden via deze partij hun expertise inkoopt zorgt voor een scheve verhouding tussen gedupeerde en verzekeraar. Kassa, here we come.
Onbereikbaar
Verzoek gekregen of je wilt terugbellen. Na een half uur wordt er opgenomen door iemand die doet alsof hij je niet hoort en hangt gewoon op. Vervolgens sta je weer letterlijk een uur in de wacht. En het goede moet blijkbaar nog komen. Ik houd mijn hart vast.
Slechtste expert die ik ooit ben…
Slechtste expert die ik ooit ben tegengekomen.! Wilt niet luisteren en komt zonder bewijzen met argumenten die nergens op slaan. Als je er met bewijzen tegenspreekt komtie met elke keer een ander vaag verdedigend verhaal dat het wel zo zit zoals hij erover denkt.! Je praat gewoon met een muur
Ons huis is "op Afstand" door hun…
Ons huis is "op Afstand" door hun getaxeerd. Ik wist niet wat ik zag toen ik de mail kreeg. Ons huis is nu verzekerd voor €528.000. Nu moeten we ons huis voor €900.000 gaan verzekeren. Dit is allemaal op afstand bepaald. Dit kun je toch niet geloven??
Hele slechte schade experts
Hele slechte schade experts. Weinig kennis van zaken. Maar daar staat het internet inmiddels vol mee.
CED voor als je geen haast hebt
CED mag een mooie website hebben en de indruk wekken een top bedrijf te zijn die “ontzorgt” nou niets is minder waar.
De paar keer dat ik met ced te maken had zowel recent als enkele jaren terug was het een gevecht om reactie te krijgen.
Altijd moest ik zelf achter m’n case aan bellen. En als je belt gebeurt het zeer zelden dat je een proactief persoon spreekt. De laatste ervaringen waren met een ronduit verveeld klinkende medewerker die geen zin had zaken echt op te pakken en alles via de e-mail wil afhandelen.
Dagen wachten op een reactie is meer regel dan uitzondering, voor mij reden een verzekeraar te zoeken die geen zaken doet met CED
Slechts zijn niet de zaken kundig
Slechts zijn niet de zaken kundig. Zijn in dienst van de verzekeraar niet onpartijdig vrije dag moeten nemen.
Zie geen onderbouwd rapportage maar een telefoontje schade zal niet worden vergoed. Vraag je om uitleg ZEGT HIJ een zeer WAZIG VERHAAL OP.en het ergst je wordt neer gezet als een leugenaar.En daar heb ik héél héél véél moeite mee onbeschofte. 👎👎👎👎
CED group is partijdig als maar kan
CED group is partijdig als maar kan. Expert is bij mij thuis geweest ivm een klacht. De expert heeft mijn klacht als niet terecht beoordeeld, omdat het niet goed geplaatst is. Terwijl dat niet zo is. Ik hem herhaaldelijk op bewijs gevraagd naar dat wil hij niet geven. Simpelweg omdat deze er niet is.
dus mensen wees op uw hoede. Weiger CED experts
ZEER SLECHT BEDRIJF OPLICHTERS 1 STER…
ZEER SLECHT BEDRIJF OPLICHTERS 1 STER NOG TEVEEL
Slechte afspraken te maken met een…
Slechte afspraken te maken met een expert. Ik moest er constant zelf achteraan. Na eindelijk expertise van schade aan mijn auto, door ander toegebracht, hoor ik vervolgens niets.
Weer zelf moeten bellen!
Expert wilde na-calculatie maken en dit aan schadebedrijf melden.
Niet gebeurd. Pas na mijn telefoontje. Alles dus lange tijd overheen
gegaan.
Doe geen contra-expertise bij CED.NL !!
Ik dacht een grote partij, zal wel goed zitten. Kost aardig wat meer dan de concurrent om een contra-expertise uit te laten voeren, maar dan gaat dit wel vlot en goed komen zoals ze beloven. Ze dringen je aan om direct het bedrag te voldoen binnen 1 a 2 dagen, zodat er vlot aan de slag gegaan kan worden. Helaas: de service is gewoon echt waardeloos en gemaakte afspraken komen ze ook niet na.
Kies geen CED.nl voor expertise of contra-expertise. Het kost je meer geld en hoofdpijn.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.