Zeer zeer matig contact gehad. Onpersoonlijk en pas informatie gekregen toen ik eindelijk tussen hun gestelde tijd kon reageren. Alles gaat digitaal of per SMS; geen moment een persoon aan de lijn gek... Näytä lisää
Experts aangesteld door je eigen verzekering met maar 1x doel: jou NIEt of zo weinig mogelijk uitbetalen !!! Deze werken in opdracht van hun 'Broodheer' blijf hier weg als client !!! Als je verzekerin... Näytä lisää
Waardeloze kwalitatief Uitermate teleurstellende firma. Chatbox werkt voor geen meter , geldverslindend systeem, auto neergezet maar geen menselijk contact ,ja na 1 uur frustratie. Uiteindelijk ni... Näytä lisää
Alles is via OHRA-verzekering geregeld en gelukkig krijg ik ook juridische bijstand van ARAH, die dit met de verzekering van de tegenpartij afhandelt. Er werd ook direct contact opgenomen met CED, en... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
CED beschermt en behoudt wat van waarde is in iemands leven. Denk aan bezit, mobiliteit en vitaliteit. Wat van waarde is, moet van waarde blijven.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Twee keer afspraak gemaakt om de schade te taxeren echter zijn ze niet op komen dagen omdat de taxateur ziek is. Vervolgens bel ik hun sta ik 5 kwartier in de wacht wordt er opgehangen tot twee keer toe
0% klantgericht er wordt 0% best gedaan…
0% klantgericht er wordt 0% best gedaan om ons te helpen anders moet je niet iedere keer 1 uur wachten tot je iemand kan spreken . En iedere keer is er geen oplossing . Ze blijven liegen en ze voeren niks door in het systeem 3 maanden ben ik bezig met een expertise afhandeling. Bel ik vandaag weer om te vragen hoever ze zijn krijg ik een Ingrid aan de lijn uit belgie die niet in het systeem kan meekijken en vraagt ze me om opnieuw een expertise langs te laten komen toen werd ik pissig en hangt ze vervolgends op in me gezicht nadat ik zolang heb gewacht . bedrijf schande
Expertise zonder contact met eigenaarNa herstel van een dakschade door…
Na herstel van een dakschade door contact met dakgoot.Heb ik week later boven de camera en het remlicht 2 scheurtjes ontdekt die veroorzaakt waren door indeuken bovenzijde achterwand veroorzaakt door de metalen camera.Ced heeft op verzoek van Camperverzekerd expertise gedaan.Kreeg mail dat Ced contact zou opnemen. Nee dus camper stond nog bij schadeherstelbedrijf.Schade viel niet onder contact met dakgoot maar ten gevolge van een ongeval.Vraag mij af hoe ontstaan door een ongeval 2 scheurtjes op achterzijde dak achter het remlicht en camera…Dus de schade wordt nu gerekend als nieuwe schade met alle gevolgen van dien…
Contact met Ced meerdere keren onmogelijk,meer dan 45 gewacht toen maar opgehangen.
Goede en vlotte afhandeling
Fijne afhandeling als tegenpartij zijnde, goed bereikbaar en transparant in wat de voortgang is en details zijn.
Waardeloos bedrijf
Slechte communicatie, komen afspraak niet naar. Duurt een eeuwigheid voordat er iets geregeld is. Personeel bot en kortaf tegen je, sturen je van het kastje naar de muur. Klachten worden niet in behandeling genomen.
Zeer slechte service
Zeer slechte service! duurt 100 uur voordat je iemand aan de lijn krijgt en nog nooit iemand aan de lijn gehad, dus via bovemij zelf lukt het wel. Vervolgens geven ze aan dat de expert langs is geweest terwijl dit niet zo is! Via chat is ook hele lange wachtrij!
Wil een expertise afspraak wijzigen
Wil een expertise afspraak wijzigen. Sta je 40 minuten aan de lijn en krijg je niemand te pakken.
Ze zeggen dat je via chat kan doen. Ga je naar de chat. Deze werkt voor geen meter. Wordt elke keer eruit gegooid. Wanneer je meerdere chat berichten hebt verzonden zie opeens het stukje niet meer waar je schrijft.
Be je aan het schrijven en dan krijg je een bericht dat je in de rij bent en 9 personen...
Nou lekker bezig hoor voor een bedrijf die miljoenen omzet per jaar heeft...
Extreem slechte communicatie!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Komen hun afspraken niet na en je moet ze tal van keren weer info en foto's sturen. Afspraken ingepland en zeggen ze gewoon een dag voor tijd af. Dit duurt nu al 6 maand door hen, ze laten een alleenstaande moeder met 4 kids 6 maand zonder auto! Schandalig bedrijf!
Hier is nagenoeg alles mis
Hier is nagenoeg alles mis.
Het begint al met het maken van een afspraak. Alle gegevens in een email aangeleverd lezen ze niet, maar sturen een digitaal formulier dat je moet invullen.
Dan komt er na drie keer vragen een datum voor het bezoek vd expert maar geen tijdstip of tijdvenster. Vraag je hierom dan komt het antwoord “de expert belt u op de dag vd afspraak tussen 8 en 10 uur om de aankomsttijd mede te delen. Met andere woorden, je kunt dus die hele dag niets anders plannen.
Dan belt hij omstreeks 8.30 uur met het bericht “ik ben er tussen 10.15 en 12.00 uur” en staat vervolgens kort vóór 10.00 uur op de stoep.
Het expertiserapport kwam daarna als bijlage per email met ACHT fouten plus de factuur van 160,- euro. Hierop per email de fouten aangegeven met daarbij de te verbeteren zaken compleet in detail aangegeven. Komt na vier dagen een email met het verbeterde rapport met nog steeds VIER fouten, maar ook met een nieuwe rekening van nogmaals 160,- euro.
Ook nu weer per email gereageerd met het verzoek om alsnog een foutloos document te leveren met een c.c. aan de directie. Zal dus nu wel terugkomen met de derde rekening van 160,- euro? Vooralsnog al drie dagen geen reactie. Dus de directie trekt zich hier kennelijk ook geen bal van aan?
Daarom, hier de waarschuwing: “Maak een grote boog om dit bedrijf”.
Ik wacht het verder af en betaal voorlopig helemaal geen rekening.
Waardeloos bedrijf!!!
Waardeloos bedrijf!!!! Neemt niet op, mailt niet terug en chat wordt eruit gegooid. Expert is geweest en daarna werd het stil. We zijn afhankelijk van dit bedrijf om uitbetaald te worden, het ligt al 5 maanden!
Neem telefoon van CED niet op!
CED communiceert heel onredelijk (worden agressief) en doen vaag over wie ze zijn, voor wie ze werken en met welk doel ze zijn ingezet ("we mogen niks zeggen").
De fietsschade die het (waarschijnlijk) betreft is door ANWB/Unigarant allang afgehandeld. Dus ik snap ook niet wat deze partij nog toevoegt anders dan frustratie.
Wat een waardeloze club is dit
Wat een waardeloze club is dit, ze waren door de ANWB ingezet, maar komen niet opdagen, reageren niet, zeggen een afspraak af en mag jij zelf weer een nieuwe maken. Dan komt er iemand 10min langs en is het weer een maand later en nog steeds geen enkele vorm van feedback. Dit expertise bureau huurt gewoon weer freelancertjes in, en het doel is veel werk binnentrekken en daarna boeit het niet. Ook slecht van de ANWB trouwens die dit slechte bureau inzetten.
Geen zaken mee doen, verspilling van je tijd!
Heel moeilijk te bereiken voor een afspraak. Zeer onvriendelijke en amateuristisch personeel. Op dit moment ben ik al opzoek naar een andere schade afhandelaar.
Doe hier geen zaken mee, kan alleen maar tegenvallen.
Gr
Waardeloze rot bedrijf
Expertiseafspraak duurt veel te lang.
telefonisch en via chat onbereikbaar en 4 weken wachttijd voor expertiseafspraak. Schandalig
Onprofessioneel bedrijf zorgt voor veel kosten.
CED doet er 8 weken over om een schaderapport voor een aantal krassen op te maken. Daarnaast klopt de taxatie niet en komt deze ook niet overeen met wat ik met de expert tijdens de schade-expertise besproken had. Hierdoor moet ik de overige 50% die de schadehersteller vraagt voor herstel zelf betalen. Tot slot is CED telefonisch onbereikbaar en trekken zij zich niks aan van meerdere terugbelverzoeken. Een zeer onprofessioneel bedrijf.
Zeer trage afhandeling!!!!
Je hoort: Er zijn momenteel langere wachttijden aan de telefoon dan normaal gesproken het geval is. Het lijkt erop dat we vaak dezelfde standaardmelding krijgen, dus misschien moeten jullie eens overwegen om op te schalen en meer personeel in te zetten. Daarnaast duurt de schadeafhandeling al een maand, wat behoorlijk lang is. En alles onpersoonlijk maken zodat je ook niemand kan aanspreken, liefst digitaal, dan ben je helemaal een nummer... Maar ja, geld bepaald alles...
Nogmaals, de afhandelijng van de schade duurt abnormaal lang! Nu is er een spoed aanvraag ingediend door de medewerker zelf. Tja, sigaar uit eigen doos?
Wat een bedrijf is dit zeg!!!
Wat een bedrijf is dit zeg!!!
Vandaag zou er een expert langskomen maar zoals verwacht kwam er weer niemand opdagen.
Heb 2 maanden moeten tobben om deze afspraak voor elkaar te krijgen en vervolgens komt er niemand opdagen. DUS NIET GEWEEST OOK GEEN TELEFOONTJE GEHAD EN GEEN AFZEGGING VAN DE AFSPRAAK.
Kortom je weet 3 maanden later nog steeds niet waar je aan toe bent.
Waardeloos zooitje is het
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.