Läs vad som står om WOW HD på Wickipedia Élan Media Partners (äger WOWHD) The company owns and operates online consumer retail sites such as ezydvd.com, ezyflix.com, chaos.com, play4me.com and wow... Näytä lisää

1. Urimelig lang leverings tid (over 1 måned - lovet maks 10 dage.) 2. Beløb hævet omgående fra min konto (dagen efter bestilling). 3. Told opkræves med samme beløb som den lovede pris. (Dette... Näytä lisää

Har købt rigtigt mange Cd'er til meget rimelige priser, f.eks. Bob Dylan til kr.30,00 kvit og frit leveret, havde dog en del vrøvl med levering af Beatles box-set, og et par digitaliserede Stones alb... Näytä lisää

Jeg har handlet hos CD-WOW gennem flere år og har god erfaring med virksomheden. Priserne er meget fornuftige set i forhold til danske butikker (fx har jeg givet 59 kr. for den nye Kashmir). Leveringe... Näytä lisää

1. Pelipalveluntarjoaja
  2. Kirjakauppa
  3. Musiikkiliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Buy cheap CDs, discount DVDs, Blu-ray, bargain Games for Xbox, PS3, Wii & PC, Books, Beauty products. New Releases and bestsellers at the best prices!

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Godt site.

Jeg har handlet en del på CDWOW og opdagede det gennem en kollega.
Jeg er glad for sitet og har altid fået de varer, jeg bestilte og ligeledes til tiden.
Det med told er jeg først blevet klar over efter noget tid, men jeg har været heldig ikke at blive snuppet.

Jeg har været meget glad for de lidt sjældne ting, jeg har fundet på CDWOW og osse til en uhørt lav pris.
DET er for mig et meget stort plus og jeg kigger ind dagligt for at se om der er kommet nye, spændende cd, film og andre ting, jeg ikke kan leve uden.

Jeg er virkelig glad for sitet og støtter det meget gerne, da det er ofte meget billigere end andre sites på nettet.

20. elokuuta 2012

400 kr i tolden.

Jeg har ind til nu været glad for CDWOW (nu under navnet HDWOW), og har købt mange spil og CD'er derfra - til tider til lovlig lange leveringstider, men altid til rimelige priser.

Jeg vidste dog ikke at der ikke er betalt told på varerne, og at det er brugerens eget ansvar at betale dette.

Jeg skal nu til posthuset og betaler 400 kroner for at modtage min pakke, hvilket jeg synes er en urimelig merpris.

Næste gang køber jeg et andet sted.

16. elokuuta 2012

Dårlig oplevelse.

Min kone havde bestilt en fødelsdagsgave til mig hos cd-wow. Desværre havde hun bestilt forkert og da hun ville bytte den startede problemerne. Man forventer (Uanset hvad i der har læst betingelserne og skælder andre ud herinde) at man kan bytte en vare og da de hr et fansk domæne, må de også følge de danske regler. Jeg har fortalt mine venner at de ikke skal handle der og jeg handler ikke hos dem igen efter den behandling.

20. maaliskuuta 2012

Problemløst

Jeg bestilte Big Bang Theory: Seasons 1-4, det var super billigt. Godt en uge senere dukkede den op og så var det endda billigt :-)

20. helmikuuta 2012

BONDEFANGERI

Kan se der er andre der er røget i fælden med varer fra Hong Kong.
Hvergang jeg har handlet her har jeg læst deres "Vores vilkår og betingelser" for netop ikke at gå i nogen fælder. Og det er da også gået fint hidtil.
INDTIL man så alligevel, bogstaveligt talt, står med fingrene i postkassen og klager sin nød, afviser de ophævning af handlen med henvisning til deres FAQ. GENTAGER - deres FAQ !!! Her kan du læse om mulig importopkrævning og INTET om at man kan risikere at modtage fra lande udenfor EU !!!
Info. Varens pris 314 kr + afgift 228 kr
En stjerne og en meget sur kunde

18. helmikuuta 2012

Så læs dog deres betingelser.!!!

Til alle jer der brokker jer over told osv. - det står i deres betingelser, så læs dog hvad i trykker ja til..!

Jeg har aldrig haft problemer med deres kundeservice, og de er som regel de billigste med film og spil.

Ja der er lang leveringstid, og deres kundeservice svarer kun på engelsk (hvilket gør det rimelig tydeligt for mig, at det ikke er et dansk firma - og de er derfor ikke underlagt dansk lovgivning mht. retur).
Men hvis man bare er opmærksom, og ved hvad man går ind til, så er det absolut et af de bedste firmaer :)

Tilføjelse: Forresten, så kan i, hvis jeres pakke bliver fanget i tolden, undlade at hente den, og advisere cdwow herom, og i vil så få jeres penge tilbage, når cdwow har modtaget pakken retur.
Jeg har selv været ude for det en enkelt gang, og der var ingen problemer fra cdwow med at få pengene retur.

20. tammikuuta 2012

ADVARSEL!

Jeg fangede ikke, at varen ikke blev afsendt fra EU, men fra Hong Kong.
MEN det gør den, og det betyder en "Dummebøde" på kr. 192,00, som skal betales til Post Danmark inden den bestilte CD bliver udleveret.

Hvis du - som jeg - ikke fremover ønsker at blive bondefanget, så undgå at handle med et firma, hvor man forledes til at tro at man handler helt reelt.
Cdwow.dk er internet-adressen på dette firma, hvor varen leveres fra Hong Kong.

5. tammikuuta 2012

Billig og god service

Jeg har bestilt fra Cdwow flere gange (gratis porto og lave priser gør det fristende at "impulskøbe" en CD eller et spil!) og kun én gang er varen ikke nået frem. Da jeg kontaktede forretningen angående dette, sendte de øjeblikkeligt en ny - Ingen problemer eller besvær, bare god service :-)

28. joulukuuta 2011

Meget billigt og effektivt

Har et godt udvalg til meget fornuftige priser. God information under ekspeditionen af ordren.
Leveringstiden på ca. 1 uge er acceptabel, når varen afsendes fra Hong Kong.
Har en enkelt gang mistet en vare under forsendelse og der var ingen problemer i at få den refunderet. Super hurtig kunde support.
Bemærk risikoen ved at købe varer med en værdi over DKK 80, da disse skal fortoldes (varer købt udenfor EU) - altså hvis de bliver nuppet i tolden ;0) Det er ikke så meget den beskedne told, men mere PostDanmarks ublu gebyr på DKK 150, der er træls!!

22. joulukuuta 2011

God service.

Har handlet adskillige gange ved Cdwow og altid fået en god service.
Man skal dog forvente en længere leveringstid.
Cdwows kundeservice er rigtig god.
Fantastiske priser.

11. joulukuuta 2011

Billigt, men...

Prøvede at forudbestille en Blu-ray, til en fornuftig penge. Da dagen for udgivelse nærmede sig kunne jeg se prisen var sat ned. Da jeg rettede henvendelse til dem, var beskeden at det var fra et andet parti. Så det var bare ærgeligt for mig.

Morale: KØB ALDRIG på forudbestilling, men vent til emnet er kommet i handelen.

Har dog altid fået mine varer, men der er typisk MEGET lang leveringstid

7. joulukuuta 2011

Laaangsom levering og elendig returret

Købte boksen Pink Floyd Discovery til 1300 kr hos dk.cdwow.com. Efter noget tid kom den frem, men var beskadiget. De tager den retur og jeg betaler fragten på 132 kr. (skulle sendes retur til England). De vil dog kun tilbagebetale "til et maksimum af £5.00 eller lignende" og så som en kupon til køb på deres webside. Jeg "taber" altså 80 kr. på at skulle sende en beskadiget vare retur og tvinges til at bruge 50 kr. på deres webside. Har skrevet til dem flere gange, men de vil kun refundere hvad der svarer til 50 kr. ;-(
Har handlet flere gange siden, varen er en uge eller to om at komme frem.
Sidst jeg handlede på dk.cdwow.com fik jeg en serverfejl da handelen skulle godkendes. Jeg loggede herefter ind og ud flere gange, men kunne ikke se at købet stod på min konto. Jeg prøvede derfor igen og denne gang gik handelen igennem. Nu kunne jeg også se det jeg havde købt fremgå af min konto. Dagen efter får jeg en email om at det købte er sendt, men der er dobbelt op af det hele! Jeg forklarer dem sagen og de kan godt se af deres log at den dobbelte bestilling er sket som følge af en serverfejl. Nu vil de så have jeg betaler fragten for at sende den ene bestilling retur og vil herefter kreditere det som en kupon til køb på deres webside. Men gu vil jeg ej igen tvinges til at købe mere hos dem, så der står jeg nu ;-((
Nogle af deres varer er billige, andre kan man nemt finde billigere andre steder. Pengene hæves straks, også selv om en varer ikke er på lager og endnu ikke er afsendt.

6. joulukuuta 2011

Tjekker altid deres priser før jeg handler

Jeg har handlet hos dem ofte, og tjekker altid deres priser, før jeg køber noget. For spilpriser.dk har dem ikke med, så de er nogle gange billigere.

Jeg har aldrig haft problemer med vare eller leverance.

Jeg handler der gerne igen

27. marraskuuta 2011

Køb ikke hos CDWow - toldafgift gør varen dobbelt så dyr

Bestilte og betalte PC spil for 14 dage siden.
Nu kræver de danske toldmyndigheder næsten 200 kr. i afgift hvis jeg ønsker spillet udleveret fra Posthuset.
CDWow kundeservice oplyser at udgiften er dem uvedkommende - henviser til deres handelsvilkår - men ....
Man tror man handler med et firma inden for EU ( og derfor ingen afgift) og det er ikke til at se nogen steder at det ikke skulle være tilfældet.
Har annulleret ordre men ingen reaktion.
Tæt på bedrageri.

19. marraskuuta 2011

JA OG NEJ ?

DE HAR LAVE PRISER FÅR VAREN TIL TIDEN OG NOGET VAREN FÅR MAN IKKE TIL TIDEN ISÆR NÅR DER STÅR Sendes normalt indenfor 24 timer KAN DER GÅ OP TIL EN UGE FØR MAN FÅR VAREN DET HAR JEG PRØVET

14. lokakuuta 2011

Godt udvalg, gode priser, fri fragt.

Jeg har handlet cd'er adskillige gange hos cdwow og har aldrig oplevet nogle problemer.

Priserne er generelt lave dog sjældent på dansk musik.

Cd'erne bliver pakket enkeltvis så de nemt kan gå i postkassen. Så undgår man også, at skulle betale told af en større og dyrere pakke.

Hvis man gerne vil have sine varer meget hurtigt skal man nok vælge, at handle et andet sted. Leverings tiden er typisk 4-5 hverdage hvis varen er på lager.

11. lokakuuta 2011

Langsomt

De er MEGET langtid om at levere. Ikke det sted man skal bestille fra, hvis man skal bruge det inden for en uge. Bestilt en DV til weekenden. Den kan stadig nå at komme Lørdag, men tvivler... skal bruge den Lørdag. Overvejer at købe dvden et andet sted, og sende den her retur. Ikke optilmalt

30. syyskuuta 2011

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili