Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Läs vad som står om WOW HD på Wickipedia Élan Media Partners (äger WOWHD) The company owns and operates online consumer retail sites such as ezydvd.com, ezyflix.com, chaos.com, play4me.com and wow... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

1. Urimelig lang leverings tid (over 1 måned - lovet maks 10 dage.) 2. Beløb hævet omgående fra min konto (dagen efter bestilling). 3. Told opkræves med samme beløb som den lovede pris. (Dette... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Har købt rigtigt mange Cd'er til meget rimelige priser, f.eks. Bob Dylan til kr.30,00 kvit og frit leveret, havde dog en del vrøvl med levering af Beatles box-set, og et par digitaliserede Stones alb... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jeg har handlet hos CD-WOW gennem flere år og har god erfaring med virksomheden. Priserne er meget fornuftige set i forhold til danske butikker (fx har jeg givet 59 kr. for den nye Kashmir). Leveringe... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pelipalveluntarjoaja
  2. Kirjakauppa
  3. Musiikkiliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Buy cheap CDs, discount DVDs, Blu-ray, bargain Games for Xbox, PS3, Wii & PC, Books, Beauty products. New Releases and bestsellers at the best prices!

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Ingen returret hos CDWOW.

Jeg har handlet musik og spil hos CDWOW mange gange uden problemer og med stor tilfredshed, den eneste hage har været den til tider lange leveringstid, men det er til at leve med, når tingene kun har været til mig selv.
MEN jeg havde for nylig bestilt en special edition cd box med et band til DKK 789,-, og får også en melding på et tidspunkt pr. mail at nu er boxen afsendt fra CDWOW. Jeg ser tilfældigvis et par dage senere (inden jeg modtager min bestilling fra CDWOW), at jeg kan få den nøjagtige samme special edition cd box på en anden site til kun DKK 549,- altså jeg kan spare DKK 240,-. Jeg sender derpå en mail til CDWOW et forslag til en godtgørelse på DKK 240,- til køb på deres hjemmeside for at jeg ikke skal sende boxen retur, når jeg modtager boxen. Jeg får derpå at vide at de ikke kan tage varer retur efter afsendelse medmindre den er beskadiget eller fejlleveret, hvor de så vil fremsende en ny box, hvis beskadigelse var tilfældet. Dette forhold synes jeg er uacceptabelt, da der altid er fortrydelsesret ved køb på internettet - uanset hvad der skrives i vilkår og betingelser på hjemmesider. Jeg vil nu forsøge endnu engang at skrive til CDWOW for enten at få penge retur for boxen eller give mig en kompensation for den store prisforskel. Hvis prisforskellen havde været DKK 10-20 havde det været til at leve med og ikke besværet værd at sende en cd tilbage, men DKK 240,- er også en slags penge. Hvis min næste henvendelse til CDWOW ikke virker må jeg føre sagen videre og indgive en international klage.

Jeg har henvendt mig til CDWOW igen, de er fuldstændig ligeglade med forbrugers rettigheder, så pas på når du handler og fortryder et køb. De kører ikke deres forretning efter EU direktiv 97/7 om forbrugers beskyttelse ved fjernsalg (salg over internet bl.a.) - Se uddrag af artikel 6 - CDWOW ikke overholder.

Artikel 6

Fortrydelsesret

1. Ved enhver aftale vedrørende fjernsalg har forbrugeren en frist på mindst syv hverdage til at fortryde aftalen, uden at der kan kræves bod, og uden angivelse af årsag. De eneste omkostninger, der kan pålægges forbrugeren, når denne gør sin fortrydelsesret gældende, er de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Fristen løber:

- for varers vedkommende fra den dato, hvor forbrugeren modtager dem, når forpligtelserne i artikel 5 er opfyldt

- for tjenesteydelsers vedkommende fra den dato, hvor aftalen indgås, eller fra den dato, hvor forpligtelserne i artikel 5 er opfyldt, hvis de opfyldes efter aftalens indgåelse, forudsat at fristen ikke overskrider den nedenfor nævnte frist på tre måneder.

CDWOW kan absolut aldrig anbefales at benyttes.

21. huhtikuuta 2009
Saanut 5/5 tähteä

God behandling, fornuftige priser, rimelig hurtig og sikker levering

Jeg har handlet der MANGE gange. Enkelte gange med lidt lang leveringstid, men er generelt meget positiv over for CD WOW. Når der har været problemer, har de altid været til at få fat i. To gange er min forsendelser blevet væk i posten - CD WOW sendte da bare nogle nye, der var fremme få dage efter. Uden ekstra omkostninger for mig.

At nogen bestiller derinde 13/12 og forventer at have pakken inden jul, er godt naive! Med CD WOW skal man bestille i god tid, men til gengæld finder du det sjældent billigere - samtidig er udvalget meget bredt!

Thumbs up til WOW!

/David

9. huhtikuuta 2009

Uforudset told

Bestilte tilbehør til Nintendo Wii. Men efter 14 dage kom et brev fra post danmark om jeg skulle betale mere i told end varen havde kostet fordi den var sendt fra Hongkong. Ikke godt nok af cdwow, der intet skriver om det på deres side.

28. maaliskuuta 2009

Billigt

Har bestilt ved dem igennem de sidste 4-5 år...Det tager ca 7-8 dage at modtage, men det er halv pris ift dk-priser. Har en gang modtaget en dvd der var ridset under transport. Henvendte mig til dem, og uden problemer sendte de en ny... Det kan de danske firmaer lære noget af

14. maaliskuuta 2009
Saanut 1/5 tähteä

Burde have minus mange stjerner! Sender nu fra Hong Kong og IKKE EU!

Jeg kan kun advare mod denne virksomhed, der tidligere har fungeret ok, eftersom varene før blev sendt fra EU-lande. Nu sendes de imidlertid fra Hong Kong uden at gøre opmærksom på det - dvs. der kommer told og gebyrer oveni uden du aner det, hvilket gør at man ender med at betale en hel anden totalpris for sin vare! Desuden har jeg oplevet, at mine ordre på varer, der ER på lager, ser ud til at gå fint igennem, men så pludselig bliver annuleret af firmaet, hvorefter jeg må vente i ugevis på en refundering af mine penge - Jeg har slet ikke tillid til firmaet og handler ikke der mere!

3. maaliskuuta 2009
Saanut 3/5 tähteä

Stort udvalg til gode priser, lang leveringstid

Leveringstiden er lang, og jeg har oplevet et par produkter hvor der gik næsten 2 måneder før de kom. Desuden skulle jeg én gang betale told (det dobbelte af hvad varen havde kostet) for at modtage varen. Jeg nægtede dog at modtage den, og fik derfor mine penge retur.
Det er lidt dårligt at deres kundeservice kun foregår på engelsk, når siden er på dansk.

18. helmikuuta 2009
Saanut 3/5 tähteä

God kundeservice, gode priser - men laaaang leveringstid!

Jeg har handlet på CdWow flere gange, og der har aldrig været problemer.

Jeg vandt engang et gavekort til deres butik, som jeg ikke kunne få til at virke. Kortet havde godt nok lagt længe i skuffen, så det var muligvis udløbet (ved det ikke med sikkerhed). Da jeg fandt ud af at det ikke virkede, kontaktede jeg CdWow's kundeservice - 2 timer senere havde de sendt mig et nyt gavekort på samme værdi til min mail.... Det kalder jeg god og hurtig service!

Dog er deres leveringstid meget lang - derfor kun de 3 stjerner. Jeg har oplevet at modtage en vare efter 3 dage fra bestilling, men alle andre ordrer har jeg måttet vente på i mellem 14-30 dage. Dog er deres priser en del lavere end i DK, derfor er ventetiden tit det værd!

Jeg har ALDRIG været udsat for at skulle betale told eller andre uforudsete/skjulte "prisfælder", men efter jeg har set andres vurderinger der medførte told osv, handler jeg nok fremover mindre hos CdWow og mere hos andre billige udenlandske sites.

11. helmikuuta 2009

Gode priser, lang leveringstid

Jeg har efterhånden handlet der et par gange, og jeg har begge gange fået det ønskede produkt.
Grunden til, at jeg gentagende gange vender tilbage til dette er site er deres skønne priser. En god cd for 89 kroner, det er noget, som jeg kan forholde mig til.
Men de har til gengæld også et stort minus - deres leveringstid. Jeg bestilte en cd til min svingerinde, og det tog (hold fast) en måned før den kom, da de ikke havde den på lager - men det fremgik ingen steder på deres hjemmeside.

3. helmikuuta 2009

Lang leveringstid, forkert vare

i 2007 bestilte jeg hhv en cd og en dvd hos cdwow. Cd'en kom 1½ måned efter bestillingsdagen, en forkert dvd (ikke den jeg bestilte) kom 4 gange i de eftefølgende 3 måneder. Til sidst droppede jeg at få den dvd, og skaffede den andetsteds fra. I december 2008 prøvede jeg igen at bestille en dvd-film...jeg tænkte at de da måtte have forbedret tingene. Men nej. Fik først dvd'en igår (2/2-09) efter at have modtaget rigtigatmange mails om at jeg ville få min film om 6-7 dage. Det kan godt være at de er billigere end de fleste andre, men leveringstiden er urimelig lang, og når du så endelig får den rette vare, vil den højst sandsynlig være billigere at få andre steder...priserne falder jo med tiden. Ikke det værd!

3. helmikuuta 2009

CD-WOW what a joke!

I placed my order over two weeks ago and still not received it!

I will certainly not be using this company again, nor will anyone I know.

Very poor service.

30. tammikuuta 2009
Saanut 4/5 tähteä

Lang levering, men billigt og god service

Jeg har handlet både for mig selv og familie her.

Alle gange er gået godt, selvom mine varer forsvandt den ene gang, men de sendte nogle nye som kom ugen efter. servicen virkede meget venlig, og har ingen kvaler med dem.

det eneste problem med cdwow er leverings tiden, som kan ære decideret hæslig.

25. tammikuuta 2009

God kundeservice

Jeg har igennem mange år handlet hos CD-wow og har ikke en eneste gang betalt for en vare jeg ikke har fået. De returnere pengene, hvis man ikke efter 3 fra afsendelsesdagen har modtaget det bestilte. Jeg har også fået en varer der kom længe efter at pengene var betalt retur. Og der synes jeg man bør vise den respekt den anden vej og efterfølgende betale !!

Grunden til kun4 stjerner, er, at det KAN tage lang tid med en levering

22. tammikuuta 2009
Saanut 1/5 tähteä

Meget lang leveringstid (længere end hvad de oplyser) og dårlig service!

Jeg afgav en ordre hos CDWOW d. 10-12-2008 og modtog varen d. 13-01-2009, dvs. en leveringstid på 34 dage (eller hvad der svarer til 20 alm. hverdage når weekend og julens helligdage er fratrukket), hvilket er ALT for lang tid og ikke retfærdiggøres af den lave pris.
I forlængelse heraf angiver de en leveringstid på 6-8 dage fra afsendelse til andre EU lande, herunder Danmark; jeg fik en mail d. 23-12-2008 (13 dage efter ordreafgivelse!) om at min vare var afsendt og fik den altså først leveret d. 13-01-2009, dvs. en leveringstid på 21 dage (eller hvad der svarer til 13 alm. hverdage når weekend og julens helligdage er fratrukket).

Ikke nok med det så var det en julegave jeg havde bestilt og da jeg havde bestilt d. 10-12-2008 (14 dage før jul) og da de havde angivet en leveringstid på 7-10 dage regnede jeg med, at jeg kunne nå at få den leveret. 7 dage senere fik jeg en ”order delay” mail på dansk, hvori de skrev at den vil blive forsinket, hvorfor jeg straks skrev tilbage, at jeg ønskede at annullere handlen, da jeg dermed ikke ville kunne nå at få den leveret inden jul. 2 dage efter modtager jeg et kort svar på engelsk, hvori der stod at de ikke kunne oversætte min mail og at jeg skulle henvende mig på engelsk, hvilket jeg straks gjorde, dvs. sendte min annullering på engelsk og herefter svarede de først tilbage 4 dage senere, hvor de skriver at ordren er afsendt og kan derfor ikke annullere handlen - om det er et sammentræf, at de først skriver tilbage da ordren er afsendt og derfor ikke kan annullere handlen, eller det er en bevidst strategi så de undgår en annullering og dermed ikke mister salget og slipper for det administrative arbejde, som en annullering vil medføre skal være usagt.

Yderligere bør det påpeges at de kort efter man har bestilt varen hæver beløbet på ens konto (for mit vedkommende allerede dagen efter bestillingen) og det er selvom varen ikke er på lager. Dertil er det normal god praksis, at man først hæver beløbet når varen er afsendt (så pengene ikke står og trækker renter på deres konto).

Kort og godt er mit råd; hvis du kan vente en månedstid med at få varen og du ikke har noget imod at kommunikere på engelsk, hvis der opstår et behov for det i købsprocessen, så kan du spare lidt håndøre hos CDWOW. Jeg synes nu personligt, at forholdet mellem de kroner man sparer, risikoen for at modtage en ekstra toldregning (der skal betales told af varer sendt udenfor EU-lande - CDWOW sender så vidt vides fra Hong Kong i Kina) og ikke mindst den tid man må vente på sin vare ikke står mål.

14. tammikuuta 2009

TOLDREGNING OVEN I PRISEN

Jeg har også fået en toldregning på DKK 195,- Jeg har nægtet at modtage min CD'er Nik & Jay de største, hvilket jeg har betalt DKK 157,- for. Varen bestilte jeg først i december, jeg får en mail (på dansk) om at varen er forsinket... så jeg ber dem (på dansk)om at annullere ordren, da det var en julegave. Først et par dage senere får jeg en mail om at jeg skal skrive til dem på engelsk, hvilket jeg gør, men får en mail retur om at det er for sent at annullere ordren. 3 uger senere får jeg besked om at der er en pakke til mig fra HONG KONG hvor der er en toldregning på DKK 195,-. jeg vidste IKKE at der kom en toldregning oveni.

9. tammikuuta 2009

Perfekt!

Har købt en del CD'er hos Cdwow.com og kan kun anbefale dette site.

Ja, leveringstiden er lidt længere end hvis du selv går ned i Fona og køber din CD - men de skjuler bestemt ikke på nogen måder deres leveringstider (deres varer sendes vist fra Hong Kong). Så hvis man vil spare på CD'er, så må man tage leveringstiden med - for der er bestemt penge at spare i forhold til f.eks. Fona.

Så 5 stjerner herfra!!! :-D

UPDATE:
Har igen brugt CD Wow og bestilte 2 CD'er. De blev sendt i hver sin pakke, så prisen for hver pakke ikke overstiger prisen så tolden i Danmark stopper pakken. Smart :D Den ene jewelcase var desværre gået i stykker under forsendelse, men jeg sendte en mail til deres kundeservice og de har fluks sendt mig en ny jewelcase som erstatning gratis. Det er kundeservice!!! Tak!

8. tammikuuta 2009
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin