Carré Jewellery Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Näytä lisää

God og hurtig forsendelse. Også effektiv behandling af min ombytning til mindre ring. Jeg kan anbefale dem.

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Näytä lisää

Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse. Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe. Men fordi ringene var... Näytä lisää

1. Koruliike

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skuffende morale.

Jeg har i alt haft tre armbånd et par øreringe derfra, det hele knækkede indenfor få måneder, i øreringenes tilfælde 2 dage. Da jeg ville have en refundering blev jeg mødt af et meget flabet personale, der kunne tilbyde en reparation, og havde ingen forståelse for ønsket om en refundering. Efter at have skrevet til dem, igen og igen fik jeg til sidst at vide jeg kunne modtage et tilgodebevis, men det nytter ikke ret meget når man ikke vil have noget derfra efter gentagne gange at blive skuffet. Nu sidder jeg så men et personale der ikke svarer mig, og efter sigende 1000 kr gavebevis jeg ikke kan bruge. Ikke køb derfra.

7. helmikuuta 2023
Carré Jewellery-logo

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery

Kære Anna,

Vi har en helt fast procedure for reklamationer og reparationer og arbejder altid for at imødekomme vores kunders ønsker så godt som muligt. Vi beklager meget, hvis du oplever at dette ikke er tilfældet.

Uden et købsbevis på smykket kan vi ikke imødekomme dit ønske om en refundering af købet, men i dette tilfælde har vi tilbudt en udbedring i form af gratis reparation og til sidst et tilgodebevis.

Vi afventer i øjeblikket et svar fra dig og håber du vil tage kontakt til os hurtigst muligt.

Venlig hilsen,
Josefine// Carré Jewellery Kundeservice🌸

Smukke smykker og god service

Jeg har købt smykker hos Carré i over 20 år og har altid fået god service og smukke smykker. Jeg vil fremhæve, at man kan få genopfrisket forgyldningen for en god pris, så smykkerne holder længere.

9. joulukuuta 2022

Carres design er timeless

Jeg elsker Carres design, det er timeless og kan gå til arv. Jeg har købt hos dem i mange år og jeg meget tilfreds med flotte indpakning og god service, både i butikken og online.

28. lokakuuta 2022