Carré Jewellery Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God og hurtig forsendelse. Også effektiv behandling af min ombytning til mindre ring. Jeg kan anbefale dem.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse. Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe. Men fordi ringene var... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Stor anbefaling

3. elokuuta 2026

Hej Tina
Tusind tak for den fine anmeldelse! 🌸 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for anbefalingen! 💛

Meget hurtigt ekspedition.

Meget hurtigt ekspedition.

3. elokuuta 2026

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores online shop. 🌸

Saanut 5/5 tähteä

God service. God kvalitet.

29. heinäkuuta 2026

Hej Kenneth
Mange tak for din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Crescent armbånd m amazonitperler.

Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler.
Tog forbi Carré butikken i Læderstræde i tirsdags, hvor det blev anerkendt at armbåndet var for løst og tilbudt at der blev sat en ny strammere elastik på.
Modtog det ordnede armbånd igår lørdag og det sidder perfekt og ser fint ud uden mellemrum.
Selvfølgelig skulle armbåndet have været i orden fra start, men når det er sagt, så er jeg meget tilfreds med hele service forløbet: Meget sød og serviceminded kvinde i butikken, hurtig reparation og returnering!
Anerkender virkelig et godt serviceniveau!!!

1. elokuuta 2026

Hej Hanna
Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, og at armbåndet nu sidder, som det skal. Vi beklager selvfølgelig, at det ikke var i orden fra start, og sætter stor pris på din forståelse og de fine ord om vores service. 💛

Saanut 5/5 tähteä

Absolutely beautiful ring delivered…

Absolutely beautiful ring delivered super quickly to the UK - thank you!

30. heinäkuuta 2026

Hi Ellie
Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear you love the ring, and that it arrived quickly. ❤️
Best regards
Emilie // Carré Jewellery

Altid rigtig god og venlig service

Altid rigtig god og venlig service

15. heinäkuuta 2026

Kære Karina
Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

Saanut 3/5 tähteä

Ett fantastiskt smycke

Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!

10. heinäkuuta 2026

Ubesværet

Ubesværet. God gavepose med kort til hilsen 👍

10. heinäkuuta 2026

Kære Poul
Tak for din fine anmeldelse! Jeg er glad for at høre det var en god oplevelse. 😊

Imødekommende

Imødekommende, venlig og den bedste service jeg har oplevet. Den fineste forklaring på ædelsten

29. kesäkuuta 2026

Kære Christina

Tusind tak for de fine ord, og din flotte anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ❤️

Mvh Maya // Carré Jewellery

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, smykke var som forventet. Fin pose og æske.

24. kesäkuuta 2026

Kære Micheal
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Vi sætter stor pris på din feedback. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Lovely jewellery and great service.

17. kesäkuuta 2026

Dear MG
Thank you for your review. It means a lot to us that you are happy with the jewellery and our service. ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Super god service og meget smukke ringe.

Super god service og meget smukke ringe.

19. kesäkuuta 2026

Kære Ann
Tak for den fine anmeldelse af vores service og vores smykker. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🤩

Rask levering

God kvalitet

27. toukokuuta 2026

Kære Julie
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din nye halskæde og den raske levering. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Smagrart armbånd er med mørkegrønne…

Smagrart armbånd er med mørkegrønne sten nogle er lidt lysere

26. toukokuuta 2026

Kære Inge Merete
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Smaragderne har sådan et smukt farvespil. 🤩

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, flot indpakning.

1. toukokuuta 2026

Kære Birthe
Tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os. ❤️

God og hurtig betjening

God betjening og smukke smykker

4. toukokuuta 2026

Kære Jonathan
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre om din gode oplevelse. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig fin service da jeg kom i…

Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og godt tilpas og købte også et par nye smykker og kommer helt sikkert igen.

14. huhtikuuta 2026

Kære Anette
Tusind tak for din fine anmeldelse af butikken, det betyder rigtig meget for os!
Det vil glæde os, at byde dig velkommen en anden gang! 💛

Faktisk Fin

Super super fin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

13. huhtikuuta 2026

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre at du er glad for dit nye smykke. 😊

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin