Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God og hurtig forsendelse. Også effektiv behandling af min ombytning til mindre ring. Jeg kan anbefale dem.
Yritys on vastannut
Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse. Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe. Men fordi ringene var... Näytä lisää
High Quality Jewellery
Læderstræde 18, 1201, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Slip on armbånd er så fine og ‘delikate’. Lever helt op til det forventede. Hurtig levering. Kan kun give de bedste anbefalinger !

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Altid smukke smykker. God og hurtig service og levering

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
My purchase arrived so fast and it was packed with care in a beautiful box. The jewellery is very beautiful!

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Shipping to Germany was quick and problem-free. The quality of the jewelry is good. Im happy.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Hurtig forsendelse og meget fine øreringe.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Fantastisk service -sødt og hjælpsomt personale -.stor anbefaling herfra - og så har de så smukke smykker / designs .

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Min datter får et sæt øreringe af sit praktiksted - de ligger på omtrent 900 kr i Vejl. Udsalgspris.
2 måneder efter de går i stykker. De knækker simpelthen midtover i selve metallet.
Vi spørger ydmygt om det kan være en fejl i selve smykket - da det er et underligt brud.
De siger de vil ta et kik på det.
De vender tilbage at vi kan betale 180 kr for at få de repareret og så vil forgyldningen forsvinde.
Vi kommer ikke til at handle der - trods at vi stiftede bekendtskab med et ellers, for os nyt og pænt univers.
Kvalitet og pris - og kundeservice hænger simpelthen ikke sammen.
Særligt at man sender en sms omkring beslutningen og ikke ringer os op som kunde.

Øreringene er meget små.
De skal "vrides" meget, for at få dem på.
De er ellers meget pæne.

Flotte ting i sælger.
God service. Jeg har ting købt hos jer som er ca 22 år gamle, stadig lige flot. Der er tale om value for money, tidløs elegance.
Jeg fik anvisning i returnering af en halskæde.
Det virker fint. En helt tilfreds kunde.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Hurtig betjening, flot leveret og fine smykker til rimelige priser:-)

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Super hurtig levering af de smukkeste smykker. Fin indpakning.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Altid smukke smykker i høj kvalitet, hurtig levering og hvis man handler i butikken er personalet super søde og professionelle. Hvis man returnerer et produkt i webshoppen, så refunderes pengene hurtigt. Jeg køber næsten alle mine smykker hos Carre

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Altid fine smykker og hurtig levering. Jeg savner en tydeligere beskrivelse af halskædernes længde i forhold til foto på de forskellige produkter. Havde forstået at den ene af de to kæder jeg købte ville være længere.

Elsker Carre smykker
Altid spændende design og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Fine smykker og hurtig levering. Dejligt med flotte farverige ædelstene.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Er dansker men bor i Italien og har bestilt online. Det var rigtig god service og super hurtigt !
Fantastisk kundeservice!
Jeg modtog min ring i julegave, desværre havde min mama bestilt en forkert størrelse.
Men søde Emilie klarede returneringen, på trods af min mama havde glemt at markere den som julegave.

Vastaus yritykseltä Carré Jewellery
Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse.
Men fordi ringene var købt på tilbud, kom jeg til at betale fuld pris for den ring jeg byttede til den rigtige størrelse.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.