Byvaja Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vreselijke webshop/kledingzaak. 14 Augustus een setje gewonnen, na paar keer contact 20 Augustus kunnen bestellen gezien ik de kortingscode nodig had, waar ik al paar keer naar gevraagd had. Verv... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

29 juli een bestelling gedaan voor de verjaardag van mn kleinkind. Na een week niks gehoord. Geappt om te vragen waar mn bestelling blijft. Kreeg te horen dat het pre order waren ( stond nergens verme... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Eind juni kleding voor mijn dochters besteld en eind juli pas ontvangen. Zelf achteraan gemaild, geappt en gebeld ivm geen track&trace mail of andere communicatie over de bestelling, behalve een mai... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Leuke, betaalbare kleding. Voor mijn smalle lange dochter zijn de flared broeken altijd goed passend! Ze hebben leuke combinaties qua setjes, en voor een leuke prijs. Word altijd netjes binnen een a... Näytä lisää

Välttävä

Kaikki arvostelut

133 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vertrouwen kwijt

Via Facebook shoptegoed gewonnen, super leuk denk je dan! Maar dan begint het.. Ik moest zelf achter de code voor het shoptegoed aan. Code werkt niet. Zo verstrijken al dagen. Eindelijk, een code die werkt. Vervolgens duurt het lang voor het opgestuurd wordt, dus weer zélf erachteraan. Contact regelmatig lastig te krijgen. Dan is het eindelijk aangekomen, vallen de producten enorm tegen en ontbreekt er 1 item. Weer contact zoeken. Eigenaresse aan de telefoon gesproken. Heb haar gewezen op de negatieve reviews hier. Mevrouw geeft aan dat andere websites betalen voor goede reviews, daar wil ze niet aan mee doen. Niet heel veel later ineens vele positieve reviews, allemaal in dezelfde strekking. Proberen ze toch de eerlijke negatieve reviews te verbloemen? Het missende item heb ik mijn geld uiteindelijk voor terug gekregen. Dus at the end is het bij mij 'goed gekomen'. Maar dat is allemaal energie en initiatief vanuit mij, waar weken overheen gaan. Ik ga er niet meer bestellen, ik ben het vertrouwen kwijt.

17. maaliskuuta 2026

Gewoon top!

Wat een fijne en leuke kleding, altijd onverwachts ook welkom in het magazijn om wat op te halen wat ik online besteld heb en/of om ook rond te kijken. Hier wordt echt nog keihard gewerkt ook door de eigenaresse zelf. Wat een lieve mensen en wat een leuke kleding!

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een aanfluiting deze webshop

Wat een aanfluiting deze webshop. Bestelling geplaatst, en na 2 weken nog niet ontvangen. Contact gezocht nee ja hij was 100% verstuurd. Ik nog een week gewacht. Oh nee ik zie het al hij is maar het verkeerde adres gestuurd. Ze kregen zogenaamd geen contact met die persoon. Herhaaldelijk veezocht mijn bestelling dan maar te annuleren, maar laksheid staat bij deze webshop op nummer 1. Veel loze beloftes ook. Er is nu een maand later nog niks gebeurd!

26. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer. 2x besteld. 1ste keer pakket kwijt, duurde super lang want het was op en moest opnieuw besteld worden. Maar goed ik dacht kan gebeuren. Dus nogmaals besteld tijdje later. Weer pakket kwijt, weer lang wachten want weer moest iets opnieuw besteld worden. Krijg elke eerste keren geen track en tracé dus vaag verhaal. Uiteindelijk belooft ze verzendkosten terug te betalen. 14 maart tikkie gestuurd die nu nog open staat. Ik ben er klaar mee

14. maaliskuuta 2026
Byvaja-logo

Vastaus yritykseltä Byvaja

Beste Marit, wij hebben jou zo goed mogelijk geprobeerd te helpen en het pakketje verzekerd verzonden naar jou, zodat postnl daarin allleen het pakket mag afleveren met een handtekening van jou daar je aangeeft het andere pakket niet te hebben ontvangen (postnl geeft aan van wel) Uiteraard hebben wij dit label betaald omdat ook wij willen dat je je spullen netjes ontvangt. Gelukkig is deze aangekomen en wij hebben de 4,95 verzendkosten aan jou terugbetaald. Groet, vaja

Zeer tevreden over Vaja

Zeer tevreden over Vaja! Ze hebben een super leuk aanbod aan kleding, en de kwaliteit is ook erg goed. De klantenservice is goed bereikbaar en wordt altijd netjes te woord gestaan.
Mijn dochters vinden de kleding van Vaja geweldig, dus ik blijf zeker een trouwe klant. Ga zo door!

23. maaliskuuta 2026

Top kleding

Top kleding! Bestelling gedaan maar wilde nog wat toevoegen, telefonisch contact gehad en ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Vandaag alles ontvangen en heel blij mee! De volgende bestelling volgt snel! Mega aanrader!

21. maaliskuuta 2026

Goede klantenservice!

Hele leuke kleding, vriendelijke mensen en een goede service! Retour pakket was kwijtgeraakt door Post.nl en dit is heel netjes opgelost. Telefonisch contact gehad, vriendelijk behandeld. Ga er zeker vaker bestellen in de toekomst!

21. maaliskuuta 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf snelle levering en lage prijzen. Aan de telefoon ook geweldig geholpen

18. maaliskuuta 2026

Fantastische kleding!

Echt top kleding, hele goeie kwaliteit en super mooi! Ik raad je het zeker aan! Super snel geleverd en zit perfect! Ik ga zeker verder shoppen!

19. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een leuke webshop altijd leuke outfits…

Een leuke webshop altijd leuke outfits met betaalbare prijzen,regelmatig bestel ik daar wat voor me kleinkinderen en is altijd goed en nee ik ben geen medewerker maar gewoon een vaste klant die altijd al jaren tevreden is.
Goed bezig jullie 👍

19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin