Bytesverket.se - Nyckeln till ett lyckat bostadsbyte Arvostelua 2

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

1. Kotitalouspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Bytesverket är en webbplats som är till för dig som på ett lätt och enkelt sätt vill byta bostad i hela Sverige. Annonsera enkelt genom att fylla i uppgifter om din nuvarande hyreslägenhet samt uppgifter om vad du söker för bostad. Resten gör systemet genom att presentera dina bytesförslag på möjliga lägenhetsbyten i en unik byteslista som du sedan enkelt ta ställning till.

3,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Inte alls imponerad

Inte alls imponerad. Gjorde en mindre justering dvs la till ett område som kunde intressera mig och ALLA potentiella byten försvann! Spelar ingen roll att jag ändrade tillbaka. Plötsligt matchar inte min annons med någon annan. Mycket konstigt och rent ut sagt värdelöst. Andra annonser som möter en kriterier ska väl plötsligt inte bara försvinna för man lägger till ett nytt område?!

7. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Bytesverket.se - Nyckeln till ett lyckat bostadsbyte-logo

Vastaus yritykseltä Bytesverket.se - Nyckeln till ett lyckat bostadsbyte

Hej Jessica och stort tack för din feedback,

Att ändra i annonsen kan ibland kännas som att möblera om i vardagsrummet — plötsligt hittar man inte fjärrkontrollen (eller i det här fallet, matchningarna)!

När du lägger till ett nytt område eller ändrar dina önskemål, stämmer systemet av alla tidigare matchningar på nytt. Då kan det se ut som att allt försvinner, men lugn — nya (och mer relevanta) byten brukar snart dyka upp igen när allt är uppdaterat.

Återigen tackar vi för din feedback och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar och funderingar. Om du vill kan vi gärna kika tillsammans på din annons så att du får bästa möjliga matchningar.

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig självklart.

Tack för att du hjälper oss att göra tjänsten ännu bättre (och lite smartare)!

Christian på Bytesverket

Saanut 5/5 tähteä

Bytesverket har en riktigt bra hemsida…

Bytesverket har en riktigt bra hemsida med välfungerande matchningar och många bra valmöjligheter. Dock upplever jag att de som lägger upp annonser är ganska passiva, vilket jag tror kan bero på att tjänsten är gratis. Det vore önskvärt med mer aktiva användare, men i slutändan är det upp till dem som annonserar. 😊

3. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Bytesverket.se - Nyckeln till ett lyckat bostadsbyte-logo

Vastaus yritykseltä Bytesverket.se - Nyckeln till ett lyckat bostadsbyte

Stort tack Viktorija för fina ord och tacksam feedback. 🙏

Vi kommer för information nu inom kort att mer aktivt jobba för att öka kundbasen med annonser

Vänligen
Temet på Bytesverket

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin