Yritys on vastannut
Snabbt och tydligt erbjudande. Bra service men en litte för lång procedur för att fylla uppgifterna inför betalningen men efteråt gick det smidigt. Att ni kunde betalade direkt till andra banker var... Näytä lisää
Än så länge är det bra, har varit kund i mindre än en vecka så egentligen har jag ingen erfarenhet av er. Men det har varit smidigt att få lån och jag kunde tillslut lösa min andra lån. Hoppas på att... Näytä lisää
Hos Brocc kan du låna och spara. Vi hjälper dig sänka kostnaden för dina befintliga lån, avbetalningslösningar och dyra småkrediter och vi erbjuder trygga sparkonton med bra ränta. Vi levererar en enkel, trygg och smart lösning med bättre villkor anpassade för just dig och din situation. Vårt mål är att skapa en mer rättvis finansbransch. Möjligheten att kunna utmana och ge bättre villkor till alla är det som driver Brocc och oss som jobbar här. Vi vill vara en förebild för ansvarsfullt företagande, konsekvent agerande och rättvis behandling av alla våra kunder.
Götgatan 78, 118 30, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Ingen information meddelades när fasträntekontots tid löpte ut. Inget email, inget sms. Pengarna fördes över på ett nollräntekonto (0.05...). Det är en självklarhet att kunden meddelas.

Vastaus yritykseltä Brocc
Kommunikationen med den personen som jag pratade var mycket väldigt trevligt och bra. Han var pålitlig, positiv och lyhörd. Allting gick smidigt och snabbt. Jag är glad att jag blev en ny kund hos Brocc AB. Rekommenderar starkt.

Vastaus yritykseltä Brocc
De är väldigt duktiga och vanliga i allt och de svarar snabbt på dina frågor.

Vastaus yritykseltä Brocc
Låna inte pengar från de. Jag fick massa strul och gömma saker som skiter er framtiden.

Vastaus yritykseltä Brocc
I had a loan with Brocc which I have now fully repaid. Unfortunately, my experience with them was not good for the following reasons:
First, if you want to make an extra payment, you have to contact customer service every time to get an OCR number. This creates unnecessary stress and takes extra time.
Second, when making an extra payment, the amount is deducted from the total loan, but it is not clearly visible in the account overview. There is no clear record of these payments on the page, which causes confusion and concern.
I hope this can be improved in the future.

Vastaus yritykseltä Brocc
Imponerad av bankens hantering.
Aldrig några problem.

Vastaus yritykseltä Brocc
Alltså jag har svårt att skriva något omdöme ännu då jag nyligen bytt bank och inte haft så mycket med er att göra. Men jag tycker att räntorna är rent bedrövligt höga, så höga räntor behöver ni inte ha. Menar att ni har höga räntor pga en garanti på att ni får tillbaka era pengar fastän ni borde tänka tvärt om, lär väl vara mer garanti att få tillbaka pengar genom lägre ränta, för om man har råd och skött sin betalning( som mig) trots ” ocker räntor” så borde man väl rimligtvis har råd att betala lägre månadskostnad med en lägre ränta. Jag tycker ni sparkar på dom som redan har det tufft ekonomiskt och inte får man tillbaka en del av dessa skyhöga räntor heller genom deklaration längre. Skärp er.

Vastaus yritykseltä Brocc
Hej jag hade mycket stres med mitt helvet lånar mycke räntta jag fått bra hjälp från Bricc nu jag mycke glad attt jag samla mitt lån och jag ha bara ett lån som jag fått från er tack tack hoppas jag tillback lånet snart mov Ali !