Jeg har igennem årene fået ordnet negle mange forskellige steder. Men sjældent et sted der viser så meget professionalisme. Lyttende overfor hvad man har af tanker i forhold til dekoration af neglene... Näytä lisää
Jeg elsker at komme hos Box of Beauty. Susanne er virkelig dygtig og man får altid en mega god service! Der er en masse fantastiske behandlinger at vælge imellem og det til overskuelige priser. Vippeb... Näytä lisää
Hos Box of Beauty møder man den dygtigste negleteknikker Suzanna, hun er utrolig dygtig, kreativ og idérig. Hun er en kunstner ud i nail art. Hun lytter og kommer med forslag. Jeg går altid derfra... Näytä lisää
Meget kompetent, forstående, smilende og sød. Udstråler stor interesse og flair for sit fag-samt der tages hensyn til hver enkels ønske!! Jeg er aldrig gået forgæves eller skuffet fra boxofbeaty. Kan... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vores mission er at give den bedste behandling og kvalitet, samt et prisvenligt niveau, så du som kunde er i højsædet. det er vigtigt for os at du får en god service. og kvalitetsprodukter.
Bredgade 50, 7400, Herning, Tanska
- Boxofbeauty7400@gmail.com
- www.boxofbeauty.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fine produkter
Fine produkter, overkommelig pris, hurtig levering, ingen problemer 👍

Vastaus yritykseltä www.boxofbeauty.dk
Suzanna er en skøn person
Suzanna er en skøn person. Jeg har haft en perfekt behandling, jeg vil anbefalde hende til værd en tid.

Smil og god service
Altid møder man et stort smil på læben, fantastisk behandling og flot resultat.

Så smykke 😍
Elsker mine nye negle så smykke og den bedste behandling 😀

Dårlig service.
Dårlig service.
Fik en faktura på 575 kr pga jeg havde corona.
Der er altid 2 sider af samme sag.
Fra mit synspunkt, vælger hun kun at tænke på penge, og ikke kunde pleje.
Derudover er akrylen på mine negle krakeleret de sidste 2 gange, hun vælger stadig at tage fuld pris, selv om produktet/hendes arbejde ikke har holdt.
Igen tænker hun kun penge og ikke kunde service.
Arbejder meget begrænset, så mine negle er ikke udsatte.
Vil ikke anbefale nogen at gå hos hende, da der i min optik ikke bliver taget hensyn til kunden, kun hendes indtjening.

Super hurtig betjening
Super hurtig betjening! Og en lille overraskelse med i pakken, det er service.
Mega hjælpsomme!!
Helt vildt gode til at svare hurtig og super hjælpsomme!! Klart en anbefaling, især hvis man har spørgsmål
Topklasse negleteknikker
Sød, snakkesalig, og mega kreativ negleteknikker. Jeg anbefaler alle denne fantastiske kvinde, da hun virkelig gør det godt ! 🥰
Præcis og hurtig tak
God og hurtigt service ❤️👌❤️
Meget god service
Jeg var i tvivl om hvilke produkter jeg skulle vælge til min hudtype. Men efter professionel rådgivning, både om produkternes virkning samt anbefaling af produkter, var det nemt at handle på webshoppen. Jeg er meget tilfreds med produkter og den hurtig levering,
Vil gerne anbefale webshoppen til andre.
Virkelig dårlig service og stil!!

God og hurtig handel
Hurtig og meget behagelig handlemåde
Hurtig og meget behagelig handlemåde , andbefaler til andre