Kæft en diskussion, opdateret den her 20 juli kl 22
Kæft en diskussion, man skal have for et par loafers, der ryger i syning på overside, efter 6 timers brug indendørs- godt vi har center for klagesager, spændende om de også mener det er skoen "der trykker" Anbefaler ikke Helle M, reklamation forsøgt behandlet gennem Miinto hvor skoen var købt. Kæft hvor besværligt og 0 behjælpelig. Bubetti Jesper Myrrhøj - Sprang også lige over hvor gærdet var lavest - havde større tiltro noget der skulle stå danskere bag I kvalitet og service 🙄 - redigeret, Næh loafers kan ikke passe anderledes, og intet med returnering at gøre At loafers syninger på overside ryger på 6 timer Se fruen skulle have valgt et proffesionelt mærke som Docksides Sebago Så havde hun fået kvalitet for pengene , istedet for sindsygt dårligt lavet Bubettie Skulle tro det polak, kopi produktion. Men lad os hvad forbrugerstyrelsen center vurdere.. Som skrevet Bubetti danmark vil jo ikke være part - jeg kan spekulerer I om det er kopi vare Helle M sælger Simpelthen for uprofessionelt!! - send dem retur, til hvem Bubetti? Jesper vil jo IKKE røre ved dem.. Kopi vare 🤔
19. heinäkuuta 2022