Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Har haft to familiemedlemmer med fraflytninger i 2025. Man bliver bare taget i r….., når kongerne går i gang med gebyrblokken. Selvom gammel og ny lejer aftaler at overdrage f.eks. et skab, skal de... Näytä lisää
They are abusing the system, because most of their customers are expats and do not know the Danish law. It is not legal to charge tenants for “normal wear and tear” type of damages and claim the... Näytä lisää
jeg bliver simpelt hen nød til at sende nogle rosende ord til vibeke monberg der virkelig er den mest medmenneskellige person jeg har mødt og når det går allermelt galt i en familie og det værst... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Kiinteistönvälitystoimisto
- Vuokra-asuntovälittäjä
- Isännöintiyhtiö
- Kiinteistönvälittäjät
- Vuokravälitystoimisto
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Boligselskabet Sjælland er en almen boligorganisation i forandring – rent faktisk tror vi, at vi konstant skal udvikle og forandre os for at levere de bedst mulige ydelser til vores kunder. Vi tilbyder et bredt spekter af boliger over hele Sjælland.Vi har den gode service til leje.
Yhteystiedot
Parkvænget 25, 4000, Roskilde, Tanska
- kommunikation@bosj.dk
- www.bosj.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Varslinger tider ikke overholdt
Varslinger bliver ikke overholdt, eller givet i god tid , 80% af gangene med problemer, løber man panden mod en mur, man føler vores penge er det eneste de vil have intet andet.nye vinduer og hoveddøren, de er fyldt med fejl, og døre så lytte man kan høre alt igennem dem.
Jeg oplever kun positive ting og…
Jeg oplever kun positive ting og service fra selskabet. Fejlmeldinger bliver klaret inden for rimelig tid.
En virksomhed man ikke kan stole på
Det er utroligt, at en virksomhed, der nærmest har monopol på udlejning i Roskilde, bliver ledet af så uduelige mennesker. Personalet opfører sig uprofessionelt, arrogant og nedladende. De viser hverken respekt for lejerne eller vilje til at løse problemer.
Efter min erfaring er det en virksomhed, man ikke kan stole på.
"Trygge boliger til alle" klinger hult…
"Trygge boliger til alle" klinger hult når naboer får sparket døre itu og vinduer beskydes med fyrværkeri. Lav nu det slogan om. Det er godt nok svært at anbefale nogen at bruge denne boligforening.
En virksomhed man ikke kan stole på
Efter min erfaring er det en virksomhed, man ikke kan stole på.
Har haft to familiemedlemmer med…
Selvom gammel og ny lejer aftaler at overdrage f.eks. et skab, skal det bare pilles ned og ud af lejligheden.
Og selvom en beboer har boet i en lejlighed i 37 år og reelt i perioden har betalt til 4 gange almindelig renovering, vil de ikke engang påtage sig renoveringsudgifter til en enkelt grundregulering.
Meget mærkeligt firma…
Snydt af BOSJ
Jeg er nu med i klubben af dem som i den grad føler sig snydt af BOSJ. Ikke nok med de tager hele depositum, de beder om flere penge! Min klage over fraflytningsregnskabet er knap nok læst, det er tydeligt at de forholder sig ikke til mine klage. Det er meget nemmere at blank afvise mine indsigelser. Der bliver fx købt ny ting til lejlighed som ikke var der da jeg boede, en istandsættelse som er langt bedre end da jeg flyttede ind og listen er lang! Øv.
Bosj holbæk er racister
Bosj holbæk er racister, løgnere og handicap hadere klager og andre beboere er de ligeglade med og støtter ikke beboeren der klager men kun dem som der får klager ....
2 lommelygter ved fraflytningssyn
2 lommelygter ved fraflytningssyn.
- Jeg har boet i lejligheden i 8 mdr., og har næsten ikke været i boligen.
Jeg har boet og fraflyttet et par gange. Uden problemer. Men det her, var noget jeg ALDRIG har oplevet.
Jeg havde først aftalte eftersyn med en herre d. 29.08.25.
- Hans fraflytningssyn varede nøjagtigt 8 minutter. Hans konklusion er, at ALT ser fint ud, dog er der nogle få steder, som godt kunne trænge til en omgang maling.
- Den pris jeg modtog, var jeg ikke tilfreds med, hvorfor jeg ønskede et nyt eftersyn og selv sørge for malling.
- jeg får grøn lys, for at få endnu et fraflytningssyn fredag d. 01.08.25.
- Her kommer en anden person. Et komplet anderledes eftersyn end det første. Usammenlignligt, som et eftersyn af nøjagtig samme lejlighed ikke burde være. Tydeligvis, er hun kommet med et andet formål.
Denne person, ankommer med 2 forskellige lommelygter - lyser i hvert eneste område af lejlighedens vægge/gulve/hjørner. Hun sætter lyset op, nøjagtig på en vinkel, for at finde "utrolig" små ting, som man ingen chance har, for at se, uden den lommelygte og i den vinkel.
- Desværre har jeg ikke selv, taget billeder med lommelygter i forskellige vinkler ved indflytning - jeg har simpelthen ikke vidst, det var det man skulle gøre?
Hun påstod, at der var nogle steder, hvor man kunne se "rullerne" fra maleren - hvis man stod et bestemt sted, med en lommelygte. Her var der tale om "gangen" mellem køkken + stuen + 1 værelse.
- Hvis såfremt, det er tilfældet, hvorfor skal hele lejligheden så males?
- Nu vil de have 16-17.000 for at male, en sprit ny lejlighed - som er malet af en malermester.
Kæmpe ros for hjemmesiden!
Kæmpe ros for hjemmesiden. Hold op den er blevet god, nem og overskuelig. Man kan følge med i alt derinde. Hvor mange der har sagt ja før én, til et tilbud, hvad nr. man selv står på venteliste. Man kan se sin egen bolig, betalinger, indskud osv. osv.
Virkelig lækkert!
Fremvisningen af min kommende lejlighed var god, rigtig venlig og imødekommende mand jeg talte med. De gange jeg har haft ringet ind til kundeservice har de også været søde og hjælpsomme, og glade på mine vegne da de kunne fortælle at jeg havde fået boligen.
Før har jeg altid været under DAB, men indtil videre har servicen hos bosj. været bedre. Hjemmesiden slår alt, der skiller de sig ud.
Kan desværre ikke give 0 "stjerner"
Jeg er fraflyttet en bolig i december 2024, og har netop her den 23/4 kl 08.53 snakket med en medarbejder, ang forbrugslån regnskab.
Hende jeg snakkede med (husker ikke navnet) snerrede af mig, og var bare så sur at høre på.
I er virkelig ikke så service mindet generelt, og det virker som om i bare ikke gider jeres job.
I er, i øvrigt og meget grundige ved afregning ved fraflytning, og når man flytter ind får man en bolig, som ikke er i orden, og melder man det ved "fejl og magler" så bagatellisere i disse fejl!
Ved syn af boligen og overlevering var det en meget sur mand også, der bare ikke kunne komme hurtigt nok afsted, og vi fik dårligt nok lov at læse hvad vi skrev under på, da vi skulle skrive under på at vi havde fået nøgle mm.
Når man ringer til jer, venter man i virkelig lang tid.
Ville ønske jeg kunne skrive noget godt,men det er ikke et bolig selvskabt jeg vil anbefale til nogle, eller et bolig selvskab jeg vil bo under igen.
Måske man skulle prøve at være der lidt mere for lejeres skyld og deres vilkår!
Jeg kan desværre ikke give 0 "stjerner" men håber da i vil tage anmeldelsen her til jer!
Jeg har været skrevet op en del år men…
Jeg har været skrevet op en del år men får INTET tilbudt. Jeg kan ingen steder se hvad nummer jeg er, og når jeg ringer kan de ikke fortælle mig noget.. Det er mega frustrerende.
Fantastisk søde medarbejdere
Fantastisk søde medarbejdere
Løsningsorienteret i forhold til at få tag over hovedet og venlige
Rimelige ved fraflytning mht syn og efterregning
Egegårdsparken
BoSj er det mest fuskede og dårligste…
BoSj er det mest fuskede og dårligste man kan forestille sig førend man må erkende at de er svindlere!
Jeg har boet i den samme lelighed i snart ti år - og har et vindue der (6 mdr) er i stykker (men det trods 6 opkald med flere timer ventetid, ender med ingenting sker)
Jeg har ventilationssystemet til at larme 24 timer i døgnet og har ikke kunne få nogen til at gøre alvor af at forsøge at ændre det.
Jeg har et vaskeri som i over et halvt år ikke har kunne få repareret den store af 4 vaskemaskiner.
Desuden er mit gulv begyndt at give efter, og jeg er bliver mere og mere bekymret for at jeg falder igennem brædderne, som ikke er understøttet med strøer (hvilket er bekendt gennem bestyrelsesmøder)
Jeg er dybt utryg. Desuden fordi jeg ved at trods alle fejl og mangler får folk, som fraflytter enorme regninger på op mod 5 gange deres depositum (tilsvarende 10.-20.000 Danske Kroner).
Har kun dårlige oplevelser...
Har kun haft dårlige oplevelser med bosj.
Jeg flyttede ud af min studiebolig her i februar. Da jeg flyttede ind fik jeg at vide at gulvet ikke kunne tåle at blive slibet igen så jeg skulle lægge gulvtæppe ud.
Da jeg flytter nu her har der været skimmel pga dårlig udluftning mv. (Dette pointere synsmanden selv, og siger at det ikke er min skyld) men hvem får regningen? Det gør jeg selvfølgelig.
Hold jer fra dem, lader til ingen har en god oplevelse med dem.
Der er så mange anmeldelser men ingen…
Der er så mange anmeldelser men ingen reaktion fra Bosj. Folk forgæves forsøger at tiltrække opmærksomhed:-(
Hermed min anmeldelse til tomt rum:
De er ikke plantegninger på en række af boliger på bosj.dk. Plantegninger er en vigtig del af bolisøgning.
Pas på når I skal flytte
Pas på når I skal flytte. Trods mange år i boligselskabet, forbedringer i boligen på egen regning (da den blev overtaget mildest talt frygtelig) og mange frivillige timer lagt i afdelingen, beder BOSJ om en stor del af indskudet for misligeholdelse. Jeg har overtaget det sådan i sin tid, men desværre troede jeg ikke at hver en lille rift skulle der tages billede af.
SÅ hvis du flytter ind i en BOSJ afdeling, så sørg for at gennemgå lejligheden i MINDSTE detalje og sørg for billede materiale. Ellers r........ de jer............
Lej aldrig hos dem
Lej aldrig hos dem
Det er vel nok den største bolig mafia i Danmark. I 2020 lejede jeg en midlertidig bolig (6 mdr) hos dem på Fælledvej i Roskilde, denne skulle rives ned bagefter. Jeg nåede kun at bo der i 3 mdr, fordi jeg fik en fast bolig i Roskilde, (ikke hos dem)
Da vi skulle lave en udflytnings rapport, stod jeg udenfor og ventede i mere end 3 timer, men mafiaen dukkede aldrig op. Der blev aldrig aflæst varmemålere eller noget som helst, dagen efter vi skulle aflæse, begyndte de at rive ALT ud af lejligheden. De beholdte hele mit indskud, og nu 4 år efter vil de stadig have penge fra mig for varmeregnskab, jeg siger der aldrig blev afskrevet noget noget som helst, mafiaen var så frække og bare skrev et eller andet tilfældigt tal. Jeg boede ikke i lejligheden i de sidste 3 måneder, og ALLE radiatorer var slukket. Og nu har mafiaen sendt en regning til inkasso! Med skriften: der er stadig varme i rørene, og de andre beboere i opgangen skal også have varme... Så man må jo være solidarisk... De er det værste boligselskab jeg nogensinde har oplevet, de ved godt at der er mangel på lejeboliger i Roskilde, derfor behandler de folk som rotter... De er uden tvivl den ægte bolig mafia i Danmark.. mit råd er, lej hos private, søg boliger gennem alle andre selskaber.
Sender en mail til boligselskabet…
Sender en mail til boligselskabet sjælland, men får intet svar. Skrev til dem angående min 1 værelses lejlighed. Nu er kvadratmeterne igen sat ned, da en landmåler åbenbart har målt den til 39 kvadratmeter, selvom den er på 42,som det står i lejekontrakten. De skrev at det er på grund af elevatorskakt i opgangen. Der er sku ikke nogen i min opgang. Det er en ommer. Er der nogen, som har oplevet det samme i Rønnebærparken.?
Det værste sted ever
De kunne godt gøre som man kunne give 0 da det er helt hul i hovedet at når man har boede et sted i over 40 år og man så skal betale for at få slibe trægulvet og masser af ander små ting og skal slutte af med en slut afregning på over de 40k
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.