Vi nyder vores medlemskab hos børnibyen. Vi får mange gode tips og tricks til udflugter og legepladser. Vi nyder også godt af de gratis oplevelser der ind i mellem er muligt at booke!
Vi har været til en masse fantastiske oplevelser med børn i byen. Altid søde og hurtig tilbagemelding. Gode tilbud og god variation af aktiviteter. Vil klart anbefale børn i byen
Vores familie har været medlem af børn i byen siden marts 2015. Med 4 børn siger vi ja til de fleste arrangementer. I løbet af de seneste år har vi været til teater, i biografen, på museer, i planeta... Näytä lisää
Vi har været medlem i 3-4 år og har fået så mange gode oplevelser gennem årene (for få penge!!) som vi ikke ville have fået uden medlemskabet. Senest en biograftur for at se Spirillen som vi elskede �... Näytä lisää
Børn i byen er en gratis guide til de allerbedste oplevelser for børnefamilier i København og Aarhus/omegn. Børn i byen Klubben er et abonnement, de giver medlemmer adgang til eksklusive oplevelser med rabat, klubevents og gode shoppingtilbud.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Meget glad for mit medlemskab og har været medlem i snart 2 år. Har deltaget i mange arrangementer gennem mit medlemskab af børn i byen. Har også benyttet mig af forskellige rabatordninger. Anbefaler medlemskabet til alle børnefamilier som jeg kender. Bruger også ofte børn i byens kalender til at finde inspiration til hvad jeg kan lave med min datter.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Jeg har været medlem i mange år. Jeg nyder godt af rabatter og lagersalg.
Det eneste minus er at billetterne til events bliver udsolgt på ingen tid og at fx biograf filmene er meget tidligt i weekenderne hvor man ofte gerne vil tage det lidt med ro, så det benytter vi os aldrig af.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Jeg er vild med børn i byen og har været medlem i årevis. Jeg bruger mange af deres tilbud og rabatter og elsker når der stables events på benene også.
Jeg synes at hjemmeside og app virker en smule outdated, det kunne godt trænge til at blive optimeret. Især søgefunktionen er svær at finde, og i det hele taget er siden/app ikke så intuitiv.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Jeg er helt forundret over de negative anmeldelser, som jeg slet ikke kan genkende.
Jeg anbefaler på det varmeste BørniByen.
- Fantastisk gratis service vedr byens børnetilbud og -events
- ved indmelding diverse gratis events bl.a. teaterforestillinger, museer, Sommerland Sjælland og rabatter bl.a. Tivoli, Zoo, diverse butikker
- binding 6 mdr til kun 49/mdr kan man vælge flotte velkomstgaver. Dette gælder endda, hvis du er medlem efter de 6 mdr og igen binder dig
- hurtig, professionel og venlig kundeservice
- Ved hurtigt udsolgte events har jeg altid fået plads via venteliste
1000 tak BørniByen - Min familie og jeg har haft så mange glæder gennem jer det sidste år. Jeg er blot ærgerlig over jeg ikke kendte til jer noget før.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Bondefangeri. Hold jer langt væk.! Bindingsperiode på 6 måneder, det fremgik ikke tydeligt. Kundeservice holder lukket tom uge 32 så man ikke kan få hjælp ang abonnement, velkomstgave.
Tager depositum for gratis event på 250kr, som gåes tilbage ved fremmøde eller afmeldelse. Men har ikke mulighed for at afmelde på hjemmeside, og kundeservice holder lukket.
Er bare skuffet over den måde man bliver “fanget” til et abonnement. Som giver til 15-20% rabat til enkelte events! Slet ikke det værd ØV

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Simpelthen håbløst. Så skuffet over deres kunde"service"

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Fantastisk sted. Jeg var der, hvor Babyterapeuten var der en onsdag. Og det var så fedt.
Ville melde mig ind - men ville se om det var os, så ville meldes os ud med det samme efter 6 måneder - det kan man ikke.
Og efter at have læst her at det er svært at melde sig ud, ja så skal jeg ikke have klinkede noget
Edit:
Spørgsmål til svar, så hvis jeg melder mig ind i dag, så kan jeg melde mig ud med det samme, så jeg ikke glemmer det om 6 måneder?
I har ændret den procedurer?
Men nu sommeren jo gået 😉

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Jeg må desværre give Jer en dårlig anmeldelse, selvom jeg ellers rigtigt godt kan lide jeres hjemmeside. Men jeg synes, at jeres åbenbart nye praksis med bare at slette steder man som bruger ønsker at dele med andre brugere er rigtig dårlig stil?. Gad vide om det er fordi firmaerne selv skal tilmelde sig mod betaling?
Jeres kundeservice forklarede mig noget med, at der fremover kun optages steder og firmaer, som er særligt relevante for børnefamilier..Det er jo i praksis helt individuelt, og åbent for talløse fortolkninger..Personligt kan jeg ikke lide, hvis man skal sættes i "bås" som forælder/familie - som om man ikke har andre interesser i livet.
Det der gjorde mig vred ved denne praksis - som man jo heller ikke orienterer brugerne om på forhånd, var at jeg selvfølgelig troede at det var en fejl af mine steder ikke var på hjemmesiden. Derfor lagde jeg dem op igen, med det resultat at jeg - stadig uden besked - pludselig havde fået min bruger slettet..Den fik jeg så genoprettet ved kontakt til kundeservice, der ved samme lejlighed gav mig den tidligere nævnte og MEGET utroværdige forklaring. Jeg kan såmænd se mange oprettede steder og butikker, som ikke har noget specifikt sigte mod børnefamilierne - men de er så nok ikke oprettet af brugere, men af annoncører?

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Kunne man give 0 havde jeg gjort det!
Magen til dårlig service skal man godt nok lede længe efter!
Jeg havde termin med min søn i sep 18 og havde derfor meldt mig ind i Børn i Byen klubben en gang i august fordi de havde en mega lækker startpakke med MarMar body og nogle andre ting - det krævede så 6 mådeders binding, som passede mig fint.
Efter en måned, hvor jeg stadig ikke har modtaget min startpakke, skriver jeg til dem og svaret jeg får er - ‘UPS, vi havde glemt at du selv skulle betale Porto, så hvis du stadig vil have pakken, skal du enten hente den eller mobile-pay 50kr til os’ - SERIØST?
Jeg gider ikke køre ind til byen højgravid - så jeg får pakken sendt mod at jeg betaler 50kr, dog fortæller jeg dem at jeg mener det er virkelig dårlig service.
Mine 6 måneder er udløbet og de har nu et nyt tilbud, hvor man kan få 6 måneders binding og 2 turpas til Bakken - det er perfekt for min søn elsker Bakken, så det tager jeg.
Denne gang modtager jeg heller ikke noget og jeg skriver igen til dem, men får beskeden om at tilbuddet er udsolgt, men jeg kan vælge et andet og betale med mobile-pay - øhhh NEJ TAK!
Jeg beder selvfølgelog om at blive meldt ud med det samme, for så vil jeg selvfølgelig ikke være medlem når jeg ikke kunne få det tilbud.
Tilbage får jeg en mail om det kan man ikke og jeg nok ikke burde melde mig ind når jeg ikke kan lide deres service - men som jeg skrev tilbage så håbede jeg at deres service var blevet bedre og at vi måske kunne finde en fair løsning - men i stedet får man bare en sviner !
Fantastisk virksomhed! 🤮

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Totalt umuligt at framelde sig igen, selvom man skriver og beder om at blive afmeldt lige efter bindingen på 6 md udløber. Umuligt at finde ud af at afmelde inde på hjemmesiden heller. Bondefangeri og dårlig kundeservice, der ikke afmeldte efter e-mails om ønsket.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Elsker prisen og VIP lagersalg, men skal man have hjælp er de ikke til at få kontakt med, selvom de skriver på deres facebookside de svarer indenfor en time.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Det er en skandale at der sælges dyre abonnementer på baggrund af at folk tror de får adgang til VIP lagersalg. Der er intet VIP over det, men derimod uorganiseret lange køer. Jeg har aldrig følt mig så meget til grin over jeg har betalt (mange) penge for et års medlemskab.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
De lagersalg man får adgang til er små gedemarkeder, med få varer og proppet med mennesker.
De gavekort man får, der skal man være ekstremt opmærksom på fristen, som man først får oplyst når man HAR meldt sig ind og betalt. Det er vidst ikke helt i overensstemmelse med aftaleloven. Jeg kan ikke se hvad man får for sine penge. Øv.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Der var sket en fejl med mit abonnement, så det var forlænget unden mit accept.
Hurtigt og høfligt svar om tilbageførsel af penge, uden problemer.