Vi nyder vores medlemskab hos børnibyen. Vi får mange gode tips og tricks til udflugter og legepladser. Vi nyder også godt af de gratis oplevelser der ind i mellem er muligt at booke!
Vi har været til en masse fantastiske oplevelser med børn i byen. Altid søde og hurtig tilbagemelding. Gode tilbud og god variation af aktiviteter. Vil klart anbefale børn i byen
Vi har været medlem i 3-4 år og har fået så mange gode oplevelser gennem årene (for få penge!!) som vi ikke ville have fået uden medlemskabet. Senest en biograftur for at se Spirillen som vi elskede �... Näytä lisää
Børn i byen er en gratis guide til de allerbedste oplevelser for børnefamilier i København og Aarhus/omegn. Børn i byen Klubben er et abonnement, de giver medlemmer adgang til eksklusive oplevelser med rabat, klubevents og gode shoppingtilbud.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vil klart anbefale børn i byen

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Min familie har oplevet kanal tur I københavn . Rigtigt skøn oh sjov tur. Tak børn I byen 🤗

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Tak for et fantastisk arrangement til Sommerland Sjælland ……. Mine børnebørn havde den skønneste dag. Elsker jeres hjemmeside indeholdende en masse gode ideer med børn i fokus.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Har lige meldt mig ind i Børn i byen, fordi vi fik det anbefalet af vores overbo: “det månedlige beløb tjener stort set sig selv hjem med rabataftaler som eksempelvis Eksperimentariet og gratis forpremiere på børnefilm som Spirillen”. Nu har vi været i Eksperimentariet og set Spirillen, og glæder os til endnu flere oplevelser gennem Børn i byen!

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vi har været medlemmer i ca 10 år.
Vores medlemskab har givet os mange gode oplevelser. Jeg er især vild med at kunne tage i biografen uden at skulle se reklamer og forfilm 👍.
Vi har desuden brugt muligheden for at få rabatter via medlemskabet.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vores familie har været medlem af børn i byen siden marts 2015. Med 4 børn siger vi ja til de fleste arrangementer. I løbet af de seneste år har vi været til teater, i biografen, på museer, i planetarium, hos GoMonkey, i Sommerland Sjælland, på Boulebar med franske vafler og petanque samt på en sejltur til Oslo - alt sammen helt gratis. Mit yndlings arrangement er Boulebar 🙂
Kan varmt anbefales, især til børnefamilier med 2 eller flere børn.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vi har brugt Børn i byen i nogle år efterhånden, og har været super glade for alle de sjove events man som medlem kan tilmelde sig 😍☀️ Vi bruger det også jævnligt til at finde nye børne venlige spisesteder, nye legepladser og til at finde nye ting vi kan lave med ungerne 😃

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Var til forpremiere på Spirillen i lørdags med Børn i byen, vi elsker når Børn i byen inviterer til forpremiere på nye film.
Spirillen er en virkelig sjov børnefilm for hele familien.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Mulighed for en masse gode oplevelser og mange gode tips og idéer til hvad man kan lave med sine børn.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vi har været medlem af BIB i godt 6 år og har altid været glade for det! Vi har efterhånden deltaget i flere dejlige events; biografen, lagersalg og vigtigst af alt = den årlige tur til Sommerland Sjælland 🤩

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vi har været medlem i 3-4 år og har fået så mange gode oplevelser gennem årene (for få penge!!) som vi ikke ville have fået uden medlemskabet. Senest en biograftur for at se Spirillen som vi elskede 🥰 Stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Børn i Byen er super gode til både store og små.
De har en unik måde til at finde og guide børnefamilier til alt fra legepladser, spisesteder med børn, barselsoplevelser samt særarrangementer for hele familien.
Vi har haft medlemsskab i mange år og anbefaler det til alle på vores vej..
I dag gik turen til Fields Bio, hvor vi så Spirilen - den var rigtig god -actionsfuldt samt humor for både børn og voksne.
Tak for jer 🙌

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Nogle medlemskaber giver rabatter.
Børn i byen giver minder. ❤️
Og det er faktisk blevet ret tydeligt for os, hvor meget værdi der ligger i medlemskabet.
I dag har vi været til gratis forpremiere på Spirillen 🎬🍿 – en virkelig sjov, hyggelig og humoristisk filmoplevelse, som vi ellers ikke nødvendigvis havde fået med. Det var sådan en lille luksus i hverdagen, hvor man går derfra med både smil på læben og følelsen af, at man har fået noget ekstra.
Men det stopper ikke dér…
Næste søndag går turen til Sommerland Sjælland! 🎢☀️💦
Her inviterer Børn i byen hele familien på en gratis dag i parken, og tre entrébilletter er inkluderet i medlemskabet. Det er en besparelse på 1.047 kr. – men helt ærligt, så er det næsten ikke selve beløbet, der imponerer os mest.
Det, der virkelig gør forskellen, er følelsen af, at der hele tiden dukker nye muligheder op:
“Skal vi ikke lige tage til en forpremiere?”
“Skal vi ikke tage en tur i Sommerland Sjælland?”
“Hvad mon Børn i byen finder på næste gang?” 😄
Det er dét, vi synes er genialt.
Børn i byen gør det nemmere at sige JA til oplevelser sammen som familie – og skaber på den måde noget, der er langt mere værdifuldt end en rabat på et stykke legetøj eller en kop kaffe.
Det er familietid, grin, forventningsglæde og minder i kalenderen. ❤️
Så hvis nogen spørger, om Børn i byen er pengene værd, er vores svar efterhånden ret enkelt:
JA. Og med den fart vi har på oplevelserne, er det næsten børnene, der bliver trætte før medlemskabet. 😂
Tak for at skabe så mange fantastiske muligheder for børnefamilier – vi glæder os allerede til næste eventyr! 🌟

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Dejligt abonnement med gode tilbud og tidlig adgang og gratis events :)

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Jeg har været medlem af BIB i snart 10 år. De har rigtige mange gode tilbud. Både til mødre, babyer små og større børn. Jeg har kun haft positive oplevelser med BIB og vil anbefale alle med børn at blive medlem, da der er mange gode tilbud, samt du bliver opdateret på gode tilbud i byen.

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Vi har været medlem af Børn i byen i mange år og har brugt det med begge vores børn – og nu er den mindste allerede blevet 7 år.
Man kunne måske tro, at Børn i byen mest er noget, man bruger, mens børnene er helt små eller man er på barsel, men det er langt fra vores oplevelse. Vi bruger det stadig og har faktisk haft glæde af medlemskabet gennem alle årene – det er bare nogle andre ting, vi bruger det til nu.
Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert. Vi har været i biografen en del gange, været til forskellige lagerudsalg, været i Sommerland Sjælland og deltaget i flere af Børn i byens egne arrangementer.
Især deres egne arrangementer har været rigtig hyggelige. Vi har blandt andet været til perlehygge, æggejagt og fastelavn, og der er bare noget særligt ved den slags små oplevelser med børnene.
For os har medlemskabet været pengene værd år efter år. Ud over de konkrete tilbud bruger vi også Børn i byen til inspiration til, hvad vi kan finde på med børnene – og vi er gennem tiden stødt på en del ting, vi ellers ikke selv havde fundet.
Så selv efter mange år og med børn, der ikke længere er helt små, er vi stadig glade for at være medlem😊

Vastaus yritykseltä Børn i byen
Gode oplevelser. Senest Spirillen forpremiere.