Zoveelste keer met boosten naar Spanje geweest in jullie weer tot 5 augustus weer alles netjes geregeld bus 5 zaten we top chauffeurs weer een hele veilige rit gehad niet roekeloos gereden gewoon heel... Näytä lisää
Een fantastische ervaring gehad met Boosten Reizen. Eigenlijk begon het allemaal al ver voor de reis. Van goede begeleiding en communicatie tot de vakantie zelf. Alles was netjes verzorgd. U... Näytä lisää
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Näytä lisää
Ik ben hierheen gekomen vanuit roermond en het eerste stukje was al een hele prettige ervaring. Vervolgens zijn wij goed ontvangen bij het wisselpunt en hebben we hier een lekker drankje kunnen krijge... Näytä lisää
Verlengde Klinkertstraat 34, 6433 PL , Hoensbroek, Hollanti
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
bedankt voor de rit het was super
bedankt voor de rit het was super
Lloret de Mar
Verbessern könnte man: "unnötige Stops verhindern"
Bus auf Hinreise Llorret de Mar nicht sauber!
Leider werden auch 4 Beiner mit genommen.
Beinfreiheit in letzter Sitzreihe, nur mit Absprache der vor einem sitzenden Reihe ausreichend.
Buschauffeur bedreigt jonge studenten…
Buschauffeur bedreigt jonge studenten met de dood omdat ze zelf niet kan slapen. Zit zelf constant sigaretten te pafen in de bus. Geen aanrader.
“The australian powerranger” alleen Hans is een zieke strijder

Vakantie vieren
Gisteren voor de tweede keer dit jaar naar Malgrat-Hotel Indalo Park. Eerste keer was in Juni met de band BeRes. Voorheen minstens 2x per jaar met Boosten naar Malgrat.
De chauffeurs :bv. Francis, Arnoud, Wesley, Koos e.a
rijden veilig en verantwoord. Ook Marvin van de catering is een verrijking voor de crew. Wij gaan al jaren met Boosten, omdat het een goed en vertrouwd bedrijf is. De mensen die bij Boosten werken geven jou wel het gevoel dat je vakantie "viert". Rieu en Boosten twee Limburgse grootheden.
Fijne touroperator
Voor de tweede keer nu met boosten op vakantie geweest naar Spanje.
Niets op aan te merken, zure mensen die zure reviews schrijven heb je altijd.
Bussen zijn van alle luxe voorzien, de chauffeurs brengen je veilig en snel met een vleugje gepaste humor van A naar B, de hostesses op de bussen zijn vriendelijk en helpen je waar ze kunnen.
Ook op locatie is er altijd iemand van Boosten bereikbaar (bv Ingeborg in Llorret de Mar en Dorien dit jaar in Salou) die altijd voor je klaar staan om kleine ongemakken op te lossen of bijvoorbeeld een dagtocht te boeken.
Kortom : zeer aan te bevelen en volgend jaar gaan we zeker weer in de zomer met deze maatschappij naar Spanje !
Heerlijke vakantie.
Vandaag terug gekomen uit Santa Susanna, hotel Aqua Onabrava was top. Heerlijk eten, animatie voor jong en oud en vriendelijk personeel.
Dit was de 3de keer dat wij met Boosten gingen en zijn steeds nog super tevreden. Ook deze keer hadden wij weer gezellige chauffeurs en een vriendelijke hostes. Vanaf de boeking wordt alles top geregeld👍. Volgende reis alweer geboekt bij Boosten.
heel goed verzorgd op de bus heen en terug
heel fijne reis gehad ,goed verzorgd ,op de bus man is 94 waren heel lief en hotel in salou ook weer supper alleen jammer dat we moesten w8 tot 15 uur eer we op de kamer mochten en we er al waren om half zeven maar al bij al supper we zijn mee geweest van 23 06 tot 6 07
Ik en mijn kids zijn net terug van een…
Ik en mijn kids zijn net terug van een heerlijke 10 daagse vakantie naar salou , hotel california garden een aanrader.
Voor zowel de heen als de terugreis geldt dat het goed geregeld was , met regelmaat kwam Kevin voorbij op de heenreis om de reizigers van een hapje en een drankje te voorzien .
Ook op de terugreis werden de reizigers voorzien van eten en drinken door een andere maar zeker niet minder leuke hostess , verder hadden we op de heenweg wat oponthoud door de bosbranden in zuid Frankrijk maar daar draaide het team chauffeurs hun hand niet voor om en werd de bus over de smalle weggetjes in de bergen gemanoeuvreerd om ons op onze plaats van bestemming te krijgen ( een verfijnd stuk stuurmanskunst en teamwork tussen de twee aanwezige chauffeurs).
Mitchel en Michel hebben er een gezellige heen rit van gemaakt met ruim voldoende stops daarnaast werd er een bingo georganiseerd , de terug rit werd verzorgd door Michel en roel en deze verliep ook zeer soepel met wederom voldoende stops.
Lang verhaal kort is dat deze reis van mij en van mijn kids 5 sterren krijgt , voor mijn kinderen was het overigens de eerste keer op vakantie naar Spanje.
We gaan 2x per jaar met boosten de reis…
We gaan 2x per jaar met boosten de reis zo als altijd super verlopen chauffeur en hostess altijd vriendelijk vraag je wat krijg je een duidelijk antwoord we zijn nu in tossa de mar hotel golden bahia geen massa toerisme lekker rustig gelegen het hotel heeft 4 sterren van mij mag er 1 ster bij zo goed je ziet nergens iets beschadigd super hotel in alle opzichten de slaapkamer nog nooit zo mooie kamer gehad super
Zeer tevreden met boosten reizen en hotel
Vrg gebr corvers
Prima chauffeurs en goede service
Prima chauffeurs en goede service,ook de Spaanse chauffeurs.
Wij zouden 28-o4 vertrekken had me…
Wij zouden 28-o4 vertrekken had me vergist in opstap plaats bus mis gelopen gebeld naar boosten konden op vrijdag gelukkig toch op vakantie met de nodige extra kosten wat normaal is want het was eigen schuld. We hadden een 2 p kamer in eerste boeking maar wat schets onze verbazing kregen een 1 p k geen ruimte om de koffers en kleren goed weg te zetten met als gevolg de kamer niet douche niet goed schoon te maken haren op de douch vloer stof vlokken dwarrelde als de deur open stond.Reymar playa etenswaar koud ijs was half gesmolten al met al nooit meer naar reymar playa wat een slecht hotel vellen prijs te duur

Boosten Reizen / AquaMarinaHotel
We zijn vaker met Boosten Reizen geweest. Erg fijn en vertrouwd.
De heen- en terugreis was goed. Het is fijn om met Boosten te reizen!
Een 10-daagse reis en we verbleven 7nachten in het Aquamarina Hotel & Spa.
Contact en communicatie vanaf boeking en vakantiemoment was goed.
Volgend jaar weer!
Gisteren teruggekomen uit Benidorm bus…
Gisteren teruggekomen uit Benidorm bus 1.
Tweede keer met Boosten reizen naar Benidorm en het was weer top! Hele vriendelijke chauffeurs en host Joey super vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Goede service.
Boosten Reizen is TOP!
Gisteren teruggekomen uit Benidorm met bus 1, super geregeld. Veilig en snel verlopen reis. Ik ga al meerdere jaren met Boosten Reizen, altijd top geregeld. Hostess aanbood, broodje worst. Goed geregeld. Ik wil niets anders meer als Boosten! Alle chauffeurs zijn even vrolijk en bekwaam!
Goeie service door zowel het reisbureau…
Goeie service door zowel het reisbureau personeel als de chauffeurs en hostessen
BOOSTEN REIZEN ZIJN OPLICHTERS!!!
By far slechtste werkgever ooit!
ZE DOEN NIKS MET KLACHTEN!!!! Let op mensen. Je kunt klagen wat je wilt..., maar ze nemen letterlijk alles met een korreltje zout!
NAAR JE CENTEN KUN JE LETTERLIJK FLUITEN
Lonen laag..
Collega's die je meteen aan je lot overlaten... en heel onvriendelijk ook!
Vraag je om meer uren.... krijg je er naderhand MINDER.
Ga maar lekker naar Slangen Reizen of Solmar ofz. Daar wordt je beter behandeld!

Vastaus yritykseltä Boosten Reizen
Hij ging aan mijn kind ze oor paken…
Hij ging aan mijn kind ze oor paken mijn kind zij aw maar hij ging niet stoppen

Vastaus yritykseltä Boosten Reizen
Telkens weer een fijne ervaring!
De persoonlijke en warme service van de medewerkers aan de telefoon en in de bus voelt erg prettig.
Onze reizen worden steeds perfect geregeld en tóp uitgevoerd. Wat willen we nog meer.
Alle lof voor …. eeeh …. Boosten! 😉
Fantastisch
DE persoonlijke aandacht en de manier waarop de chauffeur maar ook de hostess de reis tot een beleving hebben gemaakt. Ga zeker vaker bij ze boeken als ik naar Benidorm of Costa Brava ga
Een dikke 10 voor service
Gisteren onze vakantie geboekt voor juni 2025 en wat zijn de medewerkers toch allemaal vriendelijk en behulpzaam! Geen vraag is teveel en ze denken echt goed met je mee! Kan niet wachten tot het zover is om weer heerlijk weg te gaan!