Zoveelste keer met boosten naar Spanje geweest in jullie weer tot 5 augustus weer alles netjes geregeld bus 5 zaten we top chauffeurs weer een hele veilige rit gehad niet roekeloos gereden gewoon heel... Näytä lisää
Een fantastische ervaring gehad met Boosten Reizen. Eigenlijk begon het allemaal al ver voor de reis. Van goede begeleiding en communicatie tot de vakantie zelf. Alles was netjes verzorgd. U... Näytä lisää
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Näytä lisää
Ik ben hierheen gekomen vanuit roermond en het eerste stukje was al een hele prettige ervaring. Vervolgens zijn wij goed ontvangen bij het wisselpunt en hebben we hier een lekker drankje kunnen krijge... Näytä lisää
Verlengde Klinkertstraat 34, 6433 PL , Hoensbroek, Hollanti
- 045 522 7777
- info@boosten.nl
- www.boosten.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Goede reis
Goede reis, goede en snelle service en goed eten bij aankomst in hoensbroek
Goede ervaring wat betreft de service.
Eten en drinken zijn volop verkrijgbaar en kunnen gemakkelijk worden besteld. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Een aandachtspunt zijn de strikte tijden die worden aangehouden. Het zou fijn zijn als hier wat meer flexibiliteit mogelijk is. In de bus reizen veel ouderen mee die minder snel ter been zijn en daardoor meer tijd nodig hebben om in en uit te stappen.
Ook voor langere mensen, waaronder veel Indo's, zou wat meer comfort welkom zijn. Tijdens lange ritten kan de beperkte beenruimte zorgen voor ongemak en zelfs lichamelijke klachten. Hierdoor kan een reis behoorlijk zwaar en vermoeiend worden.
Desondanks kijk ik terug op een prettige ervaring dankzij de goede service en de vriendelijke medewerkers.
Ik reis al vaker met Boosten en het…
Ik reis al vaker met Boosten en het verbaast mij iedere keer dat de chauffeurs ons helemaal naar ons zin maken in de bus en vooral de leuke grapjes soms en de bingo in de bus en niet te vergeten de hostess, die altijd klaar voor je staat en je helpt bij het uitstappen van de bus, als ze ziet dat het moeilijk bij de wat oudere mensen gaat. En last but not least: brengen ons altijd veilig naar huis.
Alweer een jaar met goede ervaringen…
Alweer een jaar met goede ervaringen qua reis en hotel.
Ervaring Boosten Reizen
Duidelijke informatie vooraf en tijdens de reis. Vriendelijk personeel. Goede service!
voor de zesde x goed verzorgde reis
voor de zesde x goed verzorgd, vriendelijk personeel en leggen goed gematigd eet en stop tijden uit.en op heenreis spontaan en leuk optreden van band beres . volgende reis staat al in de planning . gr carry
Heel vriendelijk personeel
Goed geregeld alles bravo
Top personeel
We gaan al 16 jaar met BOOSTEN REIZEN het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en het is nooit teveel als er iets gevraagd wordt
Top verzorgde reis
Top verzorgde reis, genoeg stops en vriendelijk personeel.
Tevreden over boostenreizen
Ik ben zeer tevreden over boostenreizen..fijne chauffeurs, hostess alles is goed..
I
Heel goed ervaring zoals de chauffeurs…
Heel goed ervaring zoals de chauffeurs en bedining daarom 5 sterren
Met geduld en een glimlach dan kom je een heel eind.
Wij gaan al enkele jaren mee met Boosten..
En onze ervaring is altijd goed zowel wat chauffeurs betreft en hostess aan boord.
Fijne en goede reis gehad.goede…
Fijne en goede reis gehad.goede chauffeurs en fijne bediening. Hotel reymar was ook heel goed.al met al.fijne vacantie gehad.
Groetjes Wilma
Snel en voordelig
Alles was prima geregeld prima de lux
Alles was prima geregeld
Snel en voordelig