Boonman Bedden Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We zijn net heel netjes en vakkundig geholpen ,met nieuwe matrassen en een heerlijk dekbed . Dank je wel ..we moeten nog ff wachten ,maar we gaan vanavond al heerlijk onder ons nieuwe dekbed slapen v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed en prettig advies in de winkel in Tilburg. De matrassen werden volgens planning en netjes geleverd door de bezorgdienst. Inmiddels een paar weken in gebruik en helemaal tevreden.

Saanut 5/5 tähteä

Aanrader! We waren toe aan nieuwe matrassen en zijn heel prettig geslaagd bij Boonman bedden in Oss. Vriendelijk personeel dat ons direct hielp bij winkel bezoek. Na ontvangst offerte, zijn we overgeg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dure topper (bijna €1.500,-) na 1,5 jaar al duideljjke kenmerken van inzakkingen. Wij hebben dezelfde topper eerder gehad en heeft het ruim 12 jaar goed gedaan zonder dit soort verschijnselen. Boonm... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wanneer het goed is ga je terug.

Wanneer het goed is ga je terug.
Vorige keer goed en vakkundig geholpen. Deze keer niet anders. Waren toch eerst even naar beter bed geweest maar prijs stond ons niet aan voor twee nieuwe matrassen. Wij dan toch, omdat we bij Boonman vorige keer echt goed behandeld waren, toch maar even naar Schijndel gereden. Zien we daar dezelfde matrassen als bij die andere zaak, echt exact gelijk formaat type, merk etc. Prijsverschil van €1500,= in het voordeel van Boonman. Toen waren we er zo uit en de zaak meteen daar afgehandeld.
Eerlijk advies en een eerlijke prijs met perfecte service.

6. syyskuuta 2025

Fijne winkel

Zeer goed en deskundig geholpen in de winkel op Ekkersrijt in Son. De verkoper dacht goed met ons mee en heeft ons voor mijn gevoel eerlijk advies gegeven. Nu sinds 4 weken in het bezit van een prachtige boxspring van HML bedding, die zo heerlijk ligt dat we er niet eens aan hebben hoeven wennen.

Overigens was de aflevering ook zeer goed geregeld, met 2 hele voorzichtige monteurs, die heel goed opletten ivm onze kwetsbare muren (net opnieuw gestukt en geverfd).

21. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een paar jaar geleden matrassen gekocht…

Een paar jaar geleden matrassen gekocht wat prima gelopen is. Gisteren gaan kijken voor een nieuwe slaapkamer in Eindhoven, kregen te horen dat volledige slaapkamer sets uit de mode zijn. Daarna naar wat andere zaken gegaan en toen nog eens naar Boonman. De 2 dames die aanwezig waren vonden ons blijkbaar niet meer interessant want ze bleven gewoon met elkaar in gesprek. Na 10 minuten zijn we maar weggegaan.

3. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin