Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Et fantastisk sted at købe lækkerier. Deres bolcher, deres karameller og de er slet ikke hårde men dejlig bløde, her knækkes ingen tænder🥰, der er bare rigtig gode smage. Vi blev bedsteforældre i... Näytä lisää
Svaneke bolcher smager altid fantastisk, og det gør de stadigvæk! Desværre er de gået væk fra blandt selv konceptet hvilket jeg synes har været en stor del af oplevelsen. Ærgerligt de kun har færdigpa... Näytä lisää
Super hurtige og allerede indenfor 2 døgn modtog jeg mine bestilte bolcher, som er rigtig fine. Hjemmesiden er nem, med et bredt udvalg og butikken i Løkken er bestemt også et besøg værd. Har kun p... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Yhteystiedot
Torvet 1, 9480, Løkken, Tanska
- info@bolcheriet.dk
- www.bolcheriet.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Smag og konsistens er helt i top!

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Altid dejlige varer- hurtig levering
Altid dejlige varer- hurtig levering. Elsker mine bolcher:)

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Jeg købte en gave fra jer af
Jeg købte en gave fra jer af. Den faldte i rigtig god jord og jeres bolsjer skulle efter sigende smage rigtig godt 😉 Jeg må selv prøvesmage en dag 😀

Overvejende positiv oplevelse
Stort udvalg
Nemt og hurtigt at bestille
Rimeligt hurtig levering

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Her får man bolsjer der smager af det…
Her får man bolsjer der smager af det de skal. Istedet for at alle smager ens. Fantastiske

super hurtig ekspedition
Bestellungen einfach und schnell.
Bestellungen einfach und schnell.
Leider sind die Versandkosten ganz schön Hoch.
Aber Sie haben leckere Bonbons.
hurtig levering og bolcherne smager…
hurtig levering og bolcherne smager fantastisk.
Fine bolcher og hurtig levering. Jeg kan ikke
Fine bolcher of hurtig leverig.
Vi kan ikke klage over noget som helst.
Mums
Jeg elsker bare jeres bolcher, og det gør mine kollegaer også, de smager af noget 😋🤩

Bedste service
Har lige modtaget de flotteste logobolcher til min frisørsalon, har fået en fantastisk behandling, først smagsprøver tilsendt og efterfølgende den sødeste betjening, de bedste og varmeste anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Hurtig levering med en lille…
Hurtig levering med en lille overraskelse i pakken 😄 Smager skønt og friskt

Kanon god smag
Kanon god smag. Kanon god pris, især når jeg køber 2. Sortering. 😜
Ønsker jer alle en rigtig dejlig Påske 😊

Vastaus yritykseltä Bolcheriet A/S
Det er sådan nogle bolcher der smuldrer…
Det er sådan nogle bolcher der smuldrer i munden og en del af smagene er ikke så gode. Er desværre ret skuffet

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.