Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Näytä lisää
Jeg har haft fornøjelsen at handle en DS7 hos Bojsen Biler i Holstebro og Simon som har taget sig af sagen. Fremragende servicemindedhed i alle aspekter med salget. En kompliceret sag med flere vinkle... Näytä lisää
Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Citroen-jälleenmyyjä
- Peugeot-jälleenmyyjä
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Yrityksen kirjoittama
Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.
Yhteystiedot
Hjaltesvej 4, 7500, Holstebro, Tanska
- info@bojsenbiler.dk
- www.bojsenbiler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God service og prof i det de gør
God service og prof i det de gør! Afslappet og dejlig stemning.
SERVICEN VAR FANTASTISK
Skulle købe ny/brugt bil og blev mødt af en sælger der bare var så go ærlig og forstod hvad service betyder total fedt og det endte med et køb 💪💪💪💪👍👍👍👍🙏🙏🙏🙏
Det er en virkelig god service man får…
Det er en virkelig god service man får og det var en rigtig god samtale med Sælgeren så kan virkelig godt anbefale Bojsen Biler
Great Experience
I had a great experience! Jess was incredibly warm, trustworthy, and professional throughout the whole process. The service was fantastic, and I truly appreciated the friendly and honest approach. I’m really happy with my experience and can definitely recommend them!
Professionel service!
Fantastisk behageligt og imødekommende personale.
Professionel service hele vejen.
Gode medarbejdere
Gode medarbejdere, havde tid til os. Får først bilen på fredag, det er efter planen.
Altid været tilfreds.
Vi har handlet bil med Bojsen biler i over 25 år og er aldrig blevet skuffet - heller ikke denne gang. Professionel og nærværende tilgang til kunderne.
Virker meget betrykkende at handle her
Virker meget betrykkende at handle her. god service
Ligefrem prisforhandling
Ligefrem prisforhandling, handel og udlevering af bilen til aftalt tid.
Bilen skal have nye vindusviskerblade,
Men det tror jeg vi finder ud af.
Reel,ordentligt og hjertelig!
Høflig betjening og veludviklet humor
Vi fik en super fin bil og rigtig god kaffe.
Alt de er søde og hjælpsomme og jeg…
Alt de er søde og hjælpsomme og jeg købte en fin bil 🚗 kan kun anbefale dem.
Fin levering af bil og god instruktion…
Fin levering af bil og god instruktion af den pågældende mand 🫠
Fantastisk service
Fantastisk service ! Vi kom fra kbh og blev også hentet ved toget .
Super oplevelse
God, fin og ordentlig håndtering af mine behov og ønsker, hurtig ekspedition, stor anbefaling herfra
Endnu en god oplevelse med Bojsen…
Endnu en god oplevelse med Bojsen Biler.
Alt fungerer - god service. Bilen lever fuldt ud op til forventningerne.
Super betjening af Mikkel han havde…
Super betjening af Mikkel han havde lige fået den bil jeg ledte efter. Jeg aftalte at bese den og det endte med køb.*****
Kommer gerne igen
Værksted chefen Mogens er super imødekommende og hjælpsom. Sælgeren Jess fantastisk til at guide mig og give en god handel på min nye bil
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.