Sand Jensen Automobiler Arvostelua 557

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Der var god dialog og salget blev der fulgt op på, dog var beskrivelse af bilen ikke helt i overensstemmelse med udstyret på bilen.

Saanut 5/5 tähteä

Imødekommenhed og opmærksomhed, må være overskriften. Første telefon samtale med Rasmus, gjorde at vi havde tillid til at bruge værkstedet. Vi havde en ekstra opgave til værkstedet, og her blev der... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Top prof 👍, købte en Mercedes EQE, da jeg skulle hente den, er problemer med import papir, øv. Thomas (sælger) siger de vil levere den på min hjem address, ugen efter på Sjælland, jeg vil hellere... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Seriøs & Professionel kunde behandling Nr. 2 bilkøb gennem årene, denne gang en super lækker import bil, som vi i fælleskab fandt frem til. Tak for handlen og god overlevering Steffen, se... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autoliike
  2. Automarkkinat
  3. Autokorjaamo
  4. Autoleasing-palvelu
  5. Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti

Yrityksen kirjoittama

Vi har specialiseret os i at levere nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet - særligt i mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Ingen andre steder i Danmark er det muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af de tyske kvalitetsmærker i alle udstyrsniveauer.

4x nomineret som Årets Brugtvognsforhandler

Nomineret i 2017, 2020, 2021 og 2023.

Nomineret i 2017, 2020, 2021 og 2023.
Hele fire gang på otte år har en jury, bestående af 24 markante bilbranchefolk fra bl.a. AutoBranchen Danmark, Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og Dansk Bilbrancheråd, nomineret Sand Jensen Automobiler til Årets Brugtvognsforhandler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

God og ærlig rådgivning

Fik supergod behandling fra første henvendelse, en hurtig tilbagemelding på en søndag formiddag, fin modtagelse og klargjort bil til prøvekørsel.

Superfin behandling under afhentning, alt var klar og gennemgang af bilen var klart forståelig og god.

2. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Det gik mere ud på at sælge bilen end…

Det gik mere ud på at sælge bilen end at fortælle om hvad vi fik og hvad der fulgte med i handlen.
Ladeboks er heller ikke blevet opsat efter 14 dage.
Flere ting som ikke er blvet fulgt op på...
Der er bestemt plads til forbedring.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Vi har over de seneste uger gentagne gange forsøgt at kontakte dig telefonisk og skriftligt for at få uddybet din anmeldelse, da vi fortsat ikke forstår baggrunden for den.

Hvad angår ladeboksen, er den Clevers ansvar. Vi kan samtidig se, at du har givet Clever en 5-stjernet anmeldelse. Derfor har vi vanskeligt ved at se sammenhængen mellem dette og din oplevelse hos os.

Vi hører meget gerne fra dig, så vi kan få sagen afklaret.

Imødekommenhed og opmærksomhed

Imødekommenhed og opmærksomhed, må være overskriften.
Vi havde en ekstra opgave til værkstedet, og her blev der fulgt op både før og under besøg. Topklasse service.
Alle ansatte hilser på os, når vi gik rundt og kiggede. Vi følte os velkomne og prioriteret.

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den er viderebragt til Rasmus og hele værkstedsteamet. :-)

Bedste hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Blev mødt af en venlig ung mand og…

Blev mødt af en venlig ung mand og fremvist bilen som jeg havde set på hjemmesiden, efterfølgende talte med salgsrådgiver Thomas Svendsen hvor handlen gik i hus for mig og bilen kunne leveres dagen efter. Super service Tak
Mvh
Jan

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at alt forløb tilfredsstillende. Vi håber, at I bliver glade for jeres nye Mercedes.

Bedste hilsner fra Sand Jensen :-)

Saanut 2/5 tähteä

Nedladende sælgere

Vi kom til butikken, fordi vi var på udkig efter en ny bil. Da vi ankommer i butikken bliver vi mødt med et smil, men herfra er der ikke meget service. Sælger der tog imod os er gået over efter frokost og vi spørger derfor en anden, om vi må prøvekøre bilen. Den anden sælger ringer til ham, der er gået og de snakker sammen i to-tre minutter, og vi får af vide, at vi lige kan vente i to minutter, så er han retur. Vi ender med at vente i 15 minutter, før sælger er retur. Da sælger endelig kommer bliver mødt med et nedladende indtryk, da sælgeren konstaterer, at bilen vi har forelsket os i, er over vores budget, hvilket vi på intet tidpunkt har givet udtryk for. Vi beder om en prøvetur i den bil, vi vil købe. Det kan ikke umiddelbart lade sig gøre, da vi skal prøve den udenfor, vi stiller spørgsmålstegn ved det, da det ikke er den, som vi ønsker at købe. Vi spørger derfor, om vi ikke må prøvekøre den bil, som vi ønsker at købe. Sælger kan ikke finde nøgle til den udenfor og vi ender derfor langt om længe med at prøvekøre den bil, som vi i forvejen havde bedt om. Det virker til, at sælger har mere travlt med at nå til frokostpause, for vi skal alligevel aflevere nøglerne retur til en anden sælger. Så vi føler lidt at den lange ventetid har været forgæves.
Da vi kommer retur er der en anden sælger, der tager i mod os, heldigvis med en lidt bedre oplevelse, vi vælger at købe bilen. Det skal siges, at det ikke er på grund af den service vi får, men fordi vi synes bilen var fed.
Da vi skal afhente bilen er der godt nok heller ikke meget service. Vi køber en bil til over kr. 600.000, og der var ikke særlig meget service i denne virksomhed...

11. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Hej Sofie. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi vil ikke bortforklare noget og erkender fuldt ud, at jeres oplevelse i butikken – fra modtagelsen og ventetiden til prøvekørslen og dialogen omkring bilen – langt fra levede op til vores normale standard. Nogle interne omstændigheder (som jeg gerne uddyber over telefonen) gav desværre et forløb, der hverken var professionelt eller imødekommende, og det tager vi til os og lærer af.

Ved selve leveringen/afhentningen levede oplevelsen desværre heller ikke op til det niveau, I med rette kan forvente. Den dag blev vi ramt af sygefravær hos den medarbejder, som normalt står for afleveringer. Hvis I har spørgsmål til funktioner, udstyr eller det praktiske – eller ønsker en ekstra gennemgang – følger vi meget gerne op.

Vi beklager helt oprigtigt og tager jeres feedback til efterretning.

Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen trods forløbet. Hvis I har lyst, vil jeg meget gerne følge op direkte, så vi kan få lukket oplevelsen ordentligt.

René Sand-Jensen
Salgsdirektør
Telefon: 4094 7200

Saanut 5/5 tähteä

Super service! Og bilen som ny efter klargøring og overlevering

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Tak for alle stjernerne. God fornøjelse med den nye BMW :-)

Saanut 5/5 tähteä

Dygtig sælger, og hurtig og præcis handel.

Hurtig og præcis handel.
God service hele vejen igennem, og en sælger der vidste besked om det vi ønskede.
Levering på dagen også i høj grad en god oplevelse, med alt relevans dækket.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Dejligt at høre og tak for at dele! God fornøjelse med den nye BMW :-)

Professional

Professional, excellent service og alt gøres til aftalt tid, pris mv. SANDsynligt best in class i Danmark.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Tak for din flotte anmeldelse. Det er præcis den standard, vi arbejder efter hver dag.

Bedste hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Rasmus og ikke mindst hans kolleger på…

Rasmus og ikke mindst hans kolleger på værkstedet har servicer mine to Audi’er de sidste 10år. Til fuld tilfredshed.
Ikke en eneste gang har jeg været skuffet over deres udførsel af arbejdet.
Salgsafdelingen hvor jeg har købt 4 biler, funger også perfekt.
Jeg kan kun sige tak, til Sand Jensen Teamet, det har været en fornøjelse at være kunde hos jer.

Håber andre kunder vil få den samme positive oplevelse som jeg har haft.

Jose R Kristensen

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sand Jensen Automobiler

Kære Jose! Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de mange års tillid til Sand Jensen Automobiler.

Det glæder os meget at høre, at både Rasmus, værkstedet og salgsafdelingen gennem årene har levet op til dine forventninger – og at vi har kunnet bidrage positivt med både service og bilkøb. Din feedback betyder meget for hele teamet.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og ser frem til også fremover at levere en oplevelse på samme høje niveau.

Hilsner fra hele holdet! :-)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin