Bog & idéArvostelua

52 792
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Fra jeg købte bøgerne on-line, har jeg får opdateringer hele tiden. Selvom bøger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bøgerne så også var på tilbud, gør jo bare det... Näytä lisää

Bog & idé i Randers City / Randers Centrum. Dårlig service, siger man lyver men med andre ord end disse (du lyver)! Negativt belærende/nedladende og utrolig arrogant. Dette er anden gang jeg går i Bog... Näytä lisää

Bestilte bogen hos Bog og Ide over nettet, nemt og hurtigt, bogen endda billigere end hvad jeg havde fået tilbudt fra anden formidler. Et par timer senere kunne jeg afhente den hos min lokale Bog og I... Näytä lisää

Bestilte bogen onsdag aften og kunne hente den allerede dagen efter. Det en sidste øjebliksfødselsdagsbestilling. Så det var glædeligt. Jeg var glad for at den kunne hentes så hurtigt. Den blev se... Näytä lisää

1. Kirjakauppa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Erinomainen

(52 792)

3 795 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pas på jeres børn

Pas på jeres børn, når I handler i Bog&idé (Frederiksberg/Klein – Gl. Kongevej 125).
Jeg oplevede en meget ubehagelig situation, da jeg var i butikken med min 9-årige datter.

En ældre dame ekspedient havde en irritabel og hård tone, når børn nærmede sig legetøjet omkring kassen. Min datter kiggede på nogle “dumpling squishy”-bokse, som stod halvåbne, fordi hun ville vælge den rigtige. Ekspedienten reagerede ved at blive tydeligt sur og talte til hende på en måde, der virkede skældende og kontrollerende.

Det var især ærgerligt, fordi min datter i forvejen er meget forsigtig og ikke har tendens til at ødelægge ting—hun ville blot have den korrekte vare.

Jeg håber, at butikken vil være opmærksom på, hvordan personale taler til børn i en situation som denne. Hvis I tager børn med, så vær opmærksomme på situationen, hvis der opstår konfrontation ved kassen.

16. kesäkuuta 2026

Dejligt bogudvalg men lad være med at…

Dejligt bogudvalg men lad være med at tilbyde bøger fra fjernvarer-lager hvis de ikke kan komme hjem indenfor leveringstiden. Bestilte d. 29. Maj 10 bøger fra fjernvarelager, leveringstid på udenlandske bøger er 4-7 hverdage. Onsdag d. 10 er mine bøger stadig ikke sendt fra bog&ide’s lager. Jeg kontakter kundeservice på mail d. 10, hvor jeg får besked den 12. M info om, at det vil de følge op på og vende tilbage.
Pt. Er det d. 16 og har hverken hørt fra kundeservice eller modtaget mine bøger.

Virkelig ærgerligt da jeg typisk køber bøger månedligt ved bog&ide, men ser mig snart nødsaget til at finde en ny bog-pusher :-(

16. kesäkuuta 2026

Ik køb squishie dumplings det er en scam.

Jeg købte 6 squishie dumpling for 70 kroner og i alt var det 470 kroner og da jeg åbnede det var det ik en squishie dumpling det var en klam bold og det stank fårfærdlight og det er meget ireterne og spild af penge…

15. kesäkuuta 2026

Har bestilt 3 bøger

Har bestilt 3 bøger, hvor der står 1-3 dages levering. Det 3 dage siden og har skrevet til kundeservice, har stadigvæk intet hørt. Bøgerne er pludselig ikke på hjemmesiden mere. Sidste gang jeg bestiller her.

9. kesäkuuta 2026

Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden

Jeg bestilte 4 bøger på hjemmesiden, som skulle gives i gave. Derfor var jeg opmærksom på hvor lang leveringstid tid der var inden jeg bestilte. På alle 4 bøger stod der 1-3 dage.
Jeg får så efterfølgende mail om at 1 af bøgerne er sendt, og derfor skriver jeg en mail til deres kundeservice, for at spørge til de 3 andre. Jeg får intet svar. Efter et par dage ringer jeg til deres kundeservice og får her at vide at den ene bog først bliver sendt i tryk når man bestiller og der vil derfor gå 2-3 uger. Jeg vælger af den årsag at annullere min ordre og bestille bøgerne et andet sted, og her er de, allerede dagen efter under levering. Så jeg køber bøger andre steder fremadrettet

11. kesäkuuta 2026

En stjerne havde jeg kunne give 0 var…

En stjerne havde jeg kunne give 0 var det blevet et stort rundt 0.

Skulle have leveret en pakke, leveringstid 3 dage. Uden besked finder jeg ud af pakken har fået forkert ordrenummer og nu først en måned senere har jeg fået mine penge retur.

Kundeservice var ikke til nogen hjælp overhovedet og var mere eller mindre ligeglade. De ville først sende min penge retur når pakke var tilbage hos dem, men måtte følge op flere gange før de tilbageførte beløbet.

Alt i alt en dårlig oplevelse og det er ikke første gang jeg bestiller, hvor deres estimerer leveringstid overskrides, denne gang kom pakken dog aldrig frem noget jeg selv skulle finde ud af, da der ikke kom nogen information fra dem før jeg skrev.

Hold jer langt væk fra denne virksomhed

9. kesäkuuta 2026

Den ringeste kundeservice

Den ringeste kundeservice. Jeg bestiller en bog på Klik og Collect til levering i Bog & Ide Ballerup. Jeg kan med det samme se, at pengene er reserveret på min bank. Men ingen ordre bekræftigelse fra Bog & Ide. Jeg ringer et par dage efter til forretningen og får at vide, at deres webshop er i uorden, men bestillingen er der helt sikkert, og jeg vil få besked på sms når den er der. 2 dage efter stadig ingen ordrebekræftigelse, men ved opringning til butik får jeg at vide, at bogen er der. Jeg henter den, men kan ikke få byttemærke, da den ligger sammen med ordre bekræftigelsen, som jeg stadig ikke har fået. Jeg kan kun få byttemærke på selve bogen, hvis ekspedienten annullerer min ordre og jeg betaler en ny ved kassen. Altså pengene på bogen er stadig reserveret på min bank og jeg skal betale igen, hvis jeg vil have byttemærke, og ellers skal jeg bruge byttemærket fra min ordre... Hmmmm! som jeg stadig ikke har fået. Så mit råd er, køb aldrig bøger hos Bog & Ide, hvis du skal bruge den som gave.

Vedr lydbog app

Vedr lydbog app: i en måneds tid har appen været under omstrukturering/ny app mv. I noget tid var den ikke tilgængelig. Fair nok. Jeg har fortsat ikke adgang til mit meget store bibliotek. Kontaktet kundeservice som fortæller at der godt kan gå et par måneder. Underlig kundepleje at de kan skrive på appen at den er igang med at blive flyttet men ikke ET ord om varigheden. Vel og mærke betaler jeg fortsat fuld pris. Kan jeg lytte?: ja. Kan jeg benytte mig af mit bibliotek?: nej. Det er simpelthen ringe kundepleje

Ubrugelig streaming app 🤬

Jeg var tidligere rigtig glad for mit streaming abonnement, men efter deres opdatering er appen noget nær ubrugelig, ALT er galt med den og SÅ mange funktioner mangler.
Man kan ikke få lov at at sætte det på pause indtil den fungerer.
Det er tarveligt og en hån mod jeres streaming kunder at starte en ny app der ikke er færdig, men vi skal stadig betale.

2. kesäkuuta 2026

Er der nogen hjemme hos Bog & Idé?

Jeg bestilte den 19. maj et sæt bøger via hjemmesiden. Der stod, at leveringstiden var 4-9 dage, hvilket jeg accepterede og gennemførte bestillingen.
Dagene gik, men jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse fra Bog & Idé. Pengene blev dog reserveret på min konto med det samme.
Den 28. maj kontaktede jeg kundeservice via e-mail i håb om at få en ordrebekræftelse eller blot en status på min ordre.

Jeg har i dag (1. Juni) hverken modtaget en ordrebekræftelse eller fået svar fra kundeservice. Det er et særdeles skuffende serviceniveau og jeg fristes til at handle bøger andre steder fremover.

1. kesäkuuta 2026