Bog & idé - Ringsted Arvostelua 178

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Sct. Hansgade 9, 4100 Ringsted, Ringsted, DK

Der er et virkelig godt bogudvalg online (og til dels også i butikken, især ift. størrelsen på butikken) og det er let at bestille bøger til afhentning i butikken. Personalet i Ringsted er gode til a... Näytä lisää

Jeg skulle bruge nogle bøger til en gave. Bøgerne kunne kun købes online. De blev leveret til den fysiske butik i min by, hvor jeg kunne hente dem. Der gik 4 dage fra bestilling til jeg kunne afhen... Näytä lisää

1. Kirjakauppa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Sct. Hansgade 9, 4100, Ringsted, Ringsted, Tanska

• 57 61 00 10

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Helt perfekt

Jeg skulle bruge nogle bøger til en gave. Bøgerne kunne kun købes online.
De blev leveret til den fysiske butik i min by, hvor jeg kunne hente dem. Der gik 4 dage fra bestilling til jeg kunne afhente, og så var de endda pakket pænt ind.
Helt perfekt 😍

7. marraskuuta 2025

Fint nyt Asterix

Jeg bestilte det nye Asterix, som foregår i Lusitanien (Portugal). Den holder standarden med portugisisk accent, hvor alt på - "tion" bliver til "cao", f.eks. "situacao" og "conspiracao". Og til sidst bliver selv Obelix inspireret og råber "nao" i stedet for "nej". Mit barnebarn på 10 år var også godt underholdt undervejs. heftet kan anbefales til alle børn over 10 og barnlige sjæle og dem, der er interesseret i det gamle Roms historie.
Jeg bestilte den i Bog og Idés netbutik og havde den en 3-4 dage efter i den fysiske butik.

31. lokakuuta 2025

Altid tilfreds

Jeg har i alle år været glad og tilfreds med Bog og Ide Ringsted. Kunne dog godt bruge flere penge til at handle for:-)
Har også vundet en bog konkurrence vinder ellers aldrig noget der var SÅ fedt.

Super service

Super service. Havde bestilt et par sjove bøger/hæfter der udkommer engang om året. Bestilt til afhentning i butikken i Ringsted. Havde selvfølgelig fået klikket på et hæfte fra sidste år, fik kort tid efter en mail, om det var rigtigt at jeg ville have det gamle nummer. Det var selvfølgelig en fejl fra min side, men super service at man lige bliver spurgt. Da jeg kom og afhentede var alle bøger/hæfter de sidste nye 🙂

24. lokakuuta 2025

Jeg bestilte en bog som i følge jer…

Jeg bestilte en bog som i følge jer skulle tage 4-7 før at den kom .
Der gik 19 dage. Dette er under al kritik. Især da den have været brugt til en gave

Bog & idé - Ringsted-logo

Vastaus yritykseltä Bog & idé - Ringsted

Hej,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du er skuffet over den lange leveringstid – især når bogen skulle bruges som gave. Der opstod desværre en teknisk fejl, som gjorde, at du ikke fik besked, da pakken var klar til afhentning, og det beklager vi mange gange.

Leveringstiden skal naturligvis leve op til det, vi oplyser ved bestilling, og jeg giver din feedback videre, så vi kan undgå lignende fejl fremover.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet