Bestilte en bog online, der ikke var på lager i min lokale Bog & Ide. Bogen kom hurtigere end forventet, pakket ind og klar. Pigerne i Kalundborg-butikken er altid så smilende og søde. Det er en me... Näytä lisää
Jeg havde købt en bog online til afhentning i forretningen for at spare udgift til fragt. Allerede samme dag var bogen til afhentning i butikken. Desuden blev døren holdt for mig af en ansat. Både... Näytä lisää
Alt fungerede som aftalt. Vi fik hurtigt en mail om at bogen var klar til afhentning, og da vi afhentede bogen var den pakket fint ind og klar. Fin service.
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kordilgade 7-9, 4400, Kalundborg, Kalundborg, Tanska
- 59 51 00 54
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Super nemt og afhentet pakket i…
Super nemt og afhentet pakket i gavepapir.
Ok oplevelse
God service
Super god service i butikken nemt at…
Super god service i butikken nemt at finde rundt på hjemmesiden
Det er nemt og hurtigt 😁
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside.
Høflig kundeservice ligesom i min lokale butik
Det fungerede super godt at lave…
Det fungerede super godt at lave collect i butik. Den kom hurtigt og det var rigtig nemt.
Bestilt bog via net til afhentning i…
Bestilt bog via net til afhentning i butik. Leveringstid blev overholdt, klar besked og alt gik super.
En boghandel handler med bøger
En boghandel handler med bøger. Jeg kan ikke købe bøger af en lokal forfatter, som ligger højt på listerne. De skal bestilles hjem. Så kan jeg ligeså godt bruge nettet. Men skoletasker, spil, legetøj og alt muligt andet der ikke hører til i en boghandel, det kan jeg få. Personalet er OK.

Vastaus yritykseltä Bog & idé - Kalundborg
Høflig og hurtig betjening
Høflig og hurtig betjening. Altid meget hjælpsomt personale 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Levering som oplyst
Bestilte en bog online
Bestilte en bog online, der ikke var på lager i min lokale Bog & Ide.
Bogen kom hurtigere end forventet, pakket ind og klar.
Pigerne i Kalundborg-butikken er altid så smilende og søde. Det er en meget rar butik at komme i.
Leverance i en anden afdeling
Det er fint, at Bog & ide kan ekspedere en bog købt via nettet til afhentning i en anden afdeling(nær mit sommerhus). Det var bare ikke så godt, at bogen blev beskadiget under rejsen (næppe Kalundborgafdelingens ansvar), og derfor måtte jeg vente ekstra dage på, at en ny bog kom frem.