Bog & idé Arvostelua

52 840
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Havde fået et gavekort, men kunne hverken bruge det på hjemmesiden eller i butikken. Brugte lang tid på at fange det med hjemmesiden, så tog ind til byen og prøvede i butikken, uden held og uden særli... Näytä lisää

Hvis du er en læsehest lissom mig, er Bog & Ide den perfekte partner. Er du medlem er der mange gode tilbud på bestsellere og har du spørgsmål får du hurtigt et svar - de holder en høj standard på ser... Näytä lisää

Fra jeg købte bøgerne on-line, har jeg får opdateringer hele tiden. Selvom bøger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bøgerne så også var på tilbud, gør jo bare det... Näytä lisää

Bestilte en bog om torsdagen og fik den allerede leveret om lørdagen. Hjemmesiden var nem at finde rundt på. Jeg er generelt, rigtig godt tilfreds - kan klart anbefales.

1. Kirjakauppa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Erinomainen

(52 840)

3 842 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering.

Bestilte en bog om torsdagen og fik den allerede leveret om lørdagen.
Hjemmesiden var nem at finde rundt på.
Jeg er generelt, rigtig godt tilfreds - kan klart anbefales.

11. heinäkuuta 2026

Super venlig service

Super venlig service. Altid nemt at finde det jeg skal bruge og hvis ikke, står der altid nogen klar til at hjælpe mig.
Jeg bestiller meget online og synes leveringstiden er super fin, selv hvis det er fra fjernlager.

4. heinäkuuta 2026

Emilie / Aalborg Storcenter er helt fantastisk

Jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal beskrive den ekspedition jeg fik i Bog & Ide i Aalborg Storcenter i går eftermiddags. Godt jeg har mobilepay - for der fandt jeg ud af at den sødeste og mest imødekommende /hjælpsomme unge pige hedder Emilie.
Jeg fortalte om mit barnebarn på 13 år, som i denne uge har fået at vide, at der er store skader på begge menisk i knæ. En dreng som elsker fodbold overalt på jorden. Nu står den på krykker og kørestol i lang tid - han må absolut ingenting.
Mit ærinde var at finde noget som kunne hjælpe mit barnebarn med at få tiden til at gå. Emilie var så ubeskriveligt hjælpsom - jeg har næsten svært ved at sætte ord på det.
Og ikke nok med det! Hun tilbød, at hun senere gerne ville finde nogle gode emner / fif til mig, som jeg kunne glæde mit barnebarn med. Hvis jeg kunne tænke mig det - skulle hun bare have mit mobilnr.
Sent i går aftes fik jeg en SMS - jeg er fuldstændig blæst bagover og så uendeligt taknemmelig over det hun har sendt til mig. Jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal takke hende. I sådan en butik er hun jo mere værd end guld i hendes egen vægt. Hun skal have et skulderklap af de store.

9. heinäkuuta 2026

Kyndige medarbejder

Bestilte på nettet hvilket jeg har gjort før, til afhentning i butik. Søde medarbejder der er gode til at vejlede

6. heinäkuuta 2026