Børneloppen i Slagelse <3 Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så har Børneloppen i Slagelse fortjent det. De står ALTID klar med en fantastisk service, og det er HELE personalegruppen, der yder en fan... Näytä lisää
8700 Horsens. Super fin butik, man mødes altid med smil, hjælpsomhed Og venlig personale. Butikken fremstår ren & pæn Altid hjælp at få hvis man søger noget eller har spørgsmål. Altid en... Näytä lisää
Det er et godt koncept, dog synes jeg, at kommissionsprocenten er kravlet lidt for godt op ad. Jeg synes ikke det kan betale sig længere ift til standleje oveni, der skal sælges en del før pengene er... Näytä lisää
Virkelig dårligt behandlet af ejer, i slagelse som over flere gange hævede 30kr fra mit tilgode havende uden en forklaring, ved forespørgsel kan ingen forklare hvorfor....ejer fremstår for det meste... Näytä lisää
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Vi har 15 butikker i Danmark - fordelt i hele landet. Hos Børneloppen kan du finde børnetøj, legetøj og børneudstyr til billige penge. Hver butik har desuden et legerum, og hele familien er velkommen til at kigge forbi. Uanset om du leder efter en barnevogn, klarpvogn, børnetøj til billige penge eller udstyr til nyfødte, er Børneloppen helt sikkert et kig værd. Børneloppen er et franchisekoncept, og hver butik ejes af lokale iværksættere. Derfor ville vi sætte kæmpe pris, hvis du vil nævne den lokale butik når du giver en anmeldelse. På den måde kan vi blive klogere når der er forbedringsforslag - men samtidig give ros videre til dem som har fortjent at høre det!
Gammel Køge Landevej 135, 2500, København, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg er kæmpe fan af børneloppen og synes det er det fedeste koncept! Jeg har stort set købt alt til min søn derfra. Det er super gode mærker til billige penge. Jeg er vild med det 🤩

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Har endnu engang haft stand i Børneloppen Valby, men fin succes. Solgte for ca.6000 kr. på 3 uger og 150 varer bliver genbrugt. Fantastisk koncept, som jeg har gjort brug af siden BL Valby åbnede.
Fik samtidig købt en del sommertøj til gode penge.
Stort arbejde med forberedelsen og at passe standen, men synes det er det hele værd.
Synes altid personalet er og har været søde og venlige.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Jeg kan godt lide konceptet med at købe og sælge brugt. Desværre er der mange stande med nye varer, specielt legetøj hvor jeg er i tvivl om legetøjet overholder EU regler eller om det er købt via TEMU og andre kinesiske steder. Det samme gør sig selvfølgelig gældende med det legetøj man køber brugt. Jeg havde denne gang stand i Valby. (Tidligere Vanløse, Vallensbæk og Valby). Er generelt tilfreds med det - men det tager lang tid at gøre klar til at sætte standen op. Kunderne er generelt blevet dårligere til at holde orden (har haft stande en 5 år nu). Smider en del på ens stand fra andre (eller deres børn). Både tomme Pokemon pakker, Pokemon kort og mine egne fodboldkort er også blevet åbnet og lagt forskellige steder. Nogle er forsvundet. Jeg havde stand bagerst i Valby tæt på lost and found. Det kan selvfølgelig have haft betydning. Men selve salget har været lige så fint som de gange hvor jeg har haft stand længere fremme i butikken.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Rigtig godt koncept - og vi har haft stand to gange i Valby med et fint udbytte.
Dog er vi lidt ærgerlig over den forholdsvis høje ugeleje og procent andelen til butikken pr. salg - men samtidig kan man ikke få det samme solgt online, hvorfor vi stadig ser det som en fordel at komme, og nok gladeligt booker igen.
Vi undres over det antal stande med ting og tøj, der ikke har meget med genbrug at gøre, hvilket vi ikke synes passer til jeres fokus.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Vi har haft stande i Valby og Vanløse og nu i Helsingør de sidste mange gange, og har så gode oplevelser med Børneloppen.
Altid et super godt salg (vi lytter til de gode råd, og har også lagt arbejde i det), god service og promovering, og det kan tælles på én hånd, hvad vi har mistet gennem årene (og her snakker vi småting). Afsluttede 3 ugers standleje igår med 10 ting tilbage og 135 solgte 😊
Ekstra ros til Helsingør fordi ens stand meget sjældent roder, trods travlhed i butikken. De er rigtig gode til at hænge ting pænt på plads osv. 😊
Det er så dejligt, at ens ting får nyt liv, så tak for jer, Børneloppen 💚

Børneloppen Aalborg
Rigtig god butik - stor, rummelig og lys.
Glad personale når man træder ind af døren og meget hjælpsomme.
Har haft stand flere gange og har været Super godt tilfreds hver gang 🤗

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Jeg synes virkelig at personalet i Tilst, skal lære hvad kundeservice er. Det mindste man lige kan give en kunde med på vejen, er et oprigtigt smil! Der er virkelig ikke noget at komme efter..
Jeg har oplevet gentagne gange, at medarbejderen har en kold attitude og udviser ingen former for interesse i at betjene kunder. Vi var to der var så heldige at vinde jeres instagram konkurrence, men jeg har aldrig oplevet magen til ekspedition da vi skulle hente vores kuponer. Det var virkelig en ubehagelig oplevelse. Min besked går særligt til to unge medarbejdere

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Nu har jeg læst de sidste dårlige anmeldelser fra Aalborg. Og det er absolut ikke det jeg oplever der ude.
Jeg har haft stand fra start februar til midt april, første og absolut ikke sidste gang (solgte for over 6000 kr og det var ikke virkelig dyrt tøj/legetøj)
Og jeg er virkelig tilfreds.
Personale hjalp gerne ved min stand og svarede på mine spørgsmål.
Rigtig fin butik, dog kunne man godt bruge lidt mere plads i mellem standene, så 2 kan gå forbi hinanden, uden at skulle mase sig igennem.
Jeg vender tilbage senere på året 😊

Super god oplevelse :)
Kommer igen til efteråret 🍁
Super effektiv måde at komme af med sine brugte ting. Plus service er helt i top fra alle de ansatte. 5 store stjerne herfra

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Det er en god og nem måde at sælge ud på, dog skal man virkelig sætte god tid af til at lave prismærker, sætte bøjler og perler på. Men alt i alt en win win 😍

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Jeg er altid super glad for at benytte Børneloppen. Har gjort det flere gange nu og hver gang med god fortjeneste og solgt ud af en masse ting, som mine børn er blevet for små til.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
2 uger og 100 ting har fået nye ejer og jeg har fået en god sladt penge med hjem. En hurtig og nem måde at sælge ting på.
Altid en fornøjelse - kommer helt sikkert igen.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Børneloppen er et skønt sted at have stand. Super flinke personale som altid er klar til at hjælpe. Det er nemt og overskueligt at booke stand og sætte op. Super godt koncept. Har gjort det mange gange efterhånden og det er ikke sidste gang 🤩

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Virkelig god oplevelse i børneloppen Vallensbæk - altid hjælpsomt og smilende personale, både som standlejer og kunde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Amazing place to sell and buy baby clothes 😊

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Slagelse.God og hjælpsom service,gode åbningstider over helligdage.

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Det skønneste og mest hjælpsomme personale. Man bliver altid mødt af et smil og de sørger for en pæn og ren butik med orden i tingene.
Altid en fornøjelse både at have en stand og være kunde i Børneloppen Kolding

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Jeg ELSKER konceptet, både som kunde og standlejer!
Jeg har haft stand i Vanløse 4 gange efterhånden, og jeg har altid en rigtig god oplevelse og sælger både helt billige varer/mærker og ting i den dyre ende.
Man “lærer” også en del om både prisniveau, hvor meget man bør have på standen, vigtigheden af brug af perler, at sælge sæsonvarer osv. ved at være kunde i butikken og selv få en fornemmelse af, hvilke stande, man kan lide og hvorfor. Og det har jo betydning for ens eget salg, hvis man følger det.
Har netop afsluttet en lejeperiode på 2 uger og har solgt 180 ting og tjent over 7.000 kr. og har solgt både tøj, legetøj, sko, overtøj, udstyr mm. Ja, det kræver en indsats, men ville aldrig få solgt så meget på så kort tid på anden vis.
Jeg køber også stort set alt til min søn derude, og på den måde betaler jeg heller ikke i dyre domme for ting fra ny, så fortjenesten er endnu mere tilfredsstillende. Og så bidrager det jo til mindre overproduktion af varer, hvilket jeg er stor tilhænger af.
Kæmpe fan her!

Vastaus yritykseltä Børneloppen
Jeg har mange gange haft stand i Valby, Helsingør og Vanløse. Helt fra Børneloppen Valby åbnede.
Jeg sælger godt hver gang, men gør mig også umage med kun at sælge pæne ting til rimelige priser.
Konceptet er super fedt - jeg kan tjene på alt det mine børn vokser ud af og andre kan få glæde af det.
Nogle skriver herinde at de ikke sælge ret meget - jeg ved jo ikke om det er deres stande, men jeg kan godt forstå at nogle oplever ikke at sælge så meget, da jeg ser stande som er virkelig uoverskuelige, proppede, sat til overpriser eller fyldt med plettet og slidt tøj. Hvis man er realistisk i forhold til pris og stand, og sørger for at stille standen op så den fremstår lækker, er jeg sikker på at man nok skal få solgt godt.
Jeg elsker, at jeg ikke skal sælge til alle mulige der skal komme forbi mit hjem og jeg tjekker mit salg mange gange om dagen når jeg har stand - der går lidt sport i det.