Børneloppen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Børneloppen i Slagelse <3 Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så har Børneloppen i Slagelse fortjent det. De står ALTID klar med en fantastisk service, og det er HELE personalegruppen, der yder en fan... Näytä lisää

8700 Horsens. Super fin butik, man mødes altid med smil, hjælpsomhed Og venlig personale. Butikken fremstår ren & pæn Altid hjælp at få hvis man søger noget eller har spørgsmål. Altid en... Näytä lisää

Det er et godt koncept, dog synes jeg, at kommissionsprocenten er kravlet lidt for godt op ad. Jeg synes ikke det kan betale sig længere ift til standleje oveni, der skal sælges en del før pengene er... Näytä lisää

Virkelig dårligt behandlet af ejer, i slagelse som over flere gange hævede 30kr fra mit tilgode havende uden en forklaring, ved forespørgsel kan ingen forklare hvorfor....ejer fremstår for det meste... Näytä lisää

1. Käytettyjen tavaroiden myymälä
  2. Lastentarvikekauppa
  3. Kirpputori
  4. Sisäleikkikenttä
  5. Second hand -vaatemyymälä

Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Vi har 15 butikker i Danmark - fordelt i hele landet. Hos Børneloppen kan du finde børnetøj, legetøj og børneudstyr til billige penge. Hver butik har desuden et legerum, og hele familien er velkommen til at kigge forbi. Uanset om du leder efter en barnevogn, klarpvogn, børnetøj til billige penge eller udstyr til nyfødte, er Børneloppen helt sikkert et kig værd. Børneloppen er et franchisekoncept, og hver butik ejes af lokale iværksættere. Derfor ville vi sætte kæmpe pris, hvis du vil nævne den lokale butik når du giver en anmeldelse. På den måde kan vi blive klogere når der er forbedringsforslag - men samtidig give ros videre til dem som har fortjent at høre det!

Keskitasoinen

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Børneloppen Århus

Børneloppen Århus
Min mand, datter og jeg besøgte jer den 13/6 omkring kl. 18.30. Det var meget tydeligt at mærke, at personalet bare ventede på at komme hjem, og at vi ikke var særlig velkomne. Da kl. var 18.51 kom én fra personalet hen og sagde, at hvis vi havde nogle varer, skulle vi betale for dem nu. Jeg fulgte hurtigt efter, og da jeg kom op til kassen, surmulede hun og virkede irriteret. Jeg kommer ikke igen i Århus lige foreløbigt. Udvalget af tøj er også meget slidt og dyrt ift. standen.

13. kesäkuuta 2024

Hej Nadja,

Vi oplever ofte at kunder nemt glemmer tiden når de hygger sig i butikken og legerummet. Derfor er det helt normalt at vi inden lukketid lige påminder om at vi snart lukker, og det snart er tid til at gå til kassen. Men vi skal selvfølgelig beklage hvis i har følt det som at i ikke er velkommen:-(

Vi sælger dagligt flere tusinde varer, og heldigvis oplever vi at vores kunder er yderst tilfreds med udvalgte og priserne. Pris/slidtage er selvfølgelig en individuel vurdering, men det ærger os at der ikke på de 270 stande med over 40.000 varer ikke var meget der faldt i din smag.

Jacob fra Børneloppen Aarhus

Plads til forbedring

Som udgangspunkt et rigtig godt koncept. Men som standlejer af mange omgange er jeg rigtig ærgelig over det store fokus i personalets daglige stories på “rabat”,”billigt”,”tilbudsskilte”,”kun15krwow” osv.
Folk skal lære at også brugt tøj koster penge. Det bæredygtige ligger jo netop i at formidle at tøjet har en værdi selv efter mange ganges brug. I formidlingen af tøjet som værende en billig vare synes jeg at man forringer dets værdi. Og det ville klæde Børneloppen at have et større fokus på andre ting end kun lave priser. Ellers synes jeg blot at de lægger sig i forlængelse af Temu og alle de andre billigplatforme.

12. kesäkuuta 2024

Hej Kbh´er,

tak for feedback :) Jeg er selvfølgelig rigtig ked af at du tænker vi lægger os i samme båd som Temu, ved at fokusere på pris her i Børneloppen.

Vi har løbende kundeundersøgelser, og de fleste kunder vælger Børneloppen pga. 1. spare penge 2. bæredygtighed, i den rækkefølge. Ved at fokusere på det som kunderne efterspørger får vi lokket flest kunder her i butikken. Men det er godt input at fokusere på flere budskaber fordele ved at købe genbrug - der er mindre kemi, man gør noget godt for miljøet etc. Det kunne vi helt sikkert blive bedre til at kommunikere!

Børneloppen Vallensbæk

Altid dejligt at komme hos jer med børne som elsker det da stor legerum og masser fedt legtøj. Fedt med en butik der tænker på miljøet da jeg går meget op i det der hjemme køber kun brugt tøj til mig og børne da det skåner på vores ressourcer der er altid godt tinge at købe. Nu har jeg haft cr. 9 standen hos jer har aldrig for solgt så meget som hos jer ligger op på de 100 ting pr stand er meget tilfreds. Ud over det er der altid godt service og hjælpsomhed fra personalet

8. kesäkuuta 2024

Kære Krille,

1000 tak for de pæne ord - dem glæder jeg mig til at viderebringe til mine kollegaer i Vallensbæk, jeg ved de bliver SUPER glade❤️

Spild af tid

Vi har været forbi 3 gange nu, fordelt på ca. uge, og alle dage har i været lukket. Selvom i reklamere med på jeres sociale medier at i har åbent, at selv på google står der i har åbent. Det kan simpelthen ikke være rigtig man er nødt til at gå derhen for at blive mødt med “øh vi har lukket” selvom dørene var spredt åben og der var min. 4 andre personer der også var kørt forgæves. Fiks jeres info, når i giver falsk info ud så man ik spilder sin tid

4. kesäkuuta 2024

Hej Anonym,

Er du sikker på at det er en Børneloppen-butik du har besøgt? Hvis ja, hvor henne? Vi har ikke haft nogle lukkedage i år i nogle af vores butikker. Nogle butikker holder åbent 10-18 i hverdagene (andre 10-19), og 10-16 (andre 10-17) i weekenderne. Kl. 09-10 har vi åbent for standlejere som fylder op på deres stande.

Jeg er meget nysgerrig på at høre hvilken butik du har besøgt, eller om der er tale om en misforståelse - du er meget velkommen til at skrive til mig på johanna@boerneloppen.dk.

Johanna fra Børneloppen

Plejer tit at handle hos jer

Plejer tit at handle hos jer, men det bliver nok aldrig igen, eftersom man ikke må have sin lille hund med under barnevognen, hun genere ingen og gø’er ikke. Sidder helt stille. Derudover er hun allergivenlig, mærkeligt børn er velkommen men en lille vovse ikke er, som er mere renlig end de børn der kommer. Øv øv hvis min hund ikke er velkommen, så holder jeg mig væk fra fremover!!!

6. kesäkuuta 2024

Hej Gulsun,

jeg er helt enig med dig om at det ikke alle børn som er renlige, men alligevel vil jeg nu ikke sammenligne børn og hunde❤️ Det er et stort ønske fra størstedelen af vores kunder, at hunde ikke skal være i butikkerne (blandt andet pga. allergi), med selvfølgelig servicehunde som undtagelse.

Kolding børneloppen

Jeg/vi elsker at komme i børneloppen i Kolding. Så venlige og glade personale, hyggelig atmosfære og go’ plads i det hele taget.💚

95% af tøjet til vores søn er herfra og vi elsker konceptet af genbrug - vi har ligenu selv en stand som fungere super!💚

29. toukokuuta 2024

Kære Benno,

1000 tak for de pæne ord - jeg glæder mig til at dele dem med mine kollegaer i Kolding. Jeg ved de synes det er SUPER motiverende med ros🌹

Johanna fra Børneloppen

Man kan købe lækker tøj og legetøj til…

Man kan købe lækker tøj og legetøj til billige penge standen er flot og pæn satte op og en god service

29. toukokuuta 2024

Hej Lene,

1000 tak for din anmeldelse - det er super fedt og motiverende at læse :)

Hjertelig velkommen tilbage snart igen!

Bedste hilsenr,

Løgne og racistiske

Løgne og racistiske. Forskelsbehandling kunne virkelig mærkes her.

24. toukokuuta 2024

Hej Rose,

Det kommer helt bag på mig at du skriver sådan! Det lyder ds frygteligt! Jeg er virkelig interesseret i at høre hvilken butik du har besøgt og hvad der er er sket - og vil gerne undersøge nærmere. Du er velkommen til at uddybe her eller via en mail på johanna@boerneloppen.dk❤️

Børneloppen Aalborg!

Børneloppen Aalborg!
Dejligt sted at komme. Ren og ryddelig butik. Søde og smilende medarbejdere.
Kæmpe anbefaling herfra.

22. toukokuuta 2024

Elsker børneloppen

Elsker børneloppen, dejlig betjening.

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Fantastisk at høre, 1000 tak for din anmeldelse ❤️ Det sætter vi virkelig pris på⭐️

Elsker Børneloppen

Elsker Børneloppen, både som sælger og køber 🤩

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Åh, 1000 tak for din anmeldelse og for de pæne ord ❤️ Det er super motiverende at læse ❤️ Hjertelig velkommen snart igen!

Huller i tøjet

Når man piller mærkerne af, efterlader det huller i samtlige tøjstykker
(hvilke ikk kan ses, når man køber dem)
Jeg har været i dialog med dem og de giver mig ret, men vil ikke tage det retur

20. toukokuuta 2024

Hej Tasja,

Det lyder da også uheldigt - har du mulighed for at sende mig en mail (johanna@boerneloppen.dk) for at undersøge sagen nærmere? Gerne med info omkring hvilken butik det var, og hvornår ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absolut 5 store stjerner herfra ♥️
Det har været en sand fornøjelse at have stand hos Børneloppen Kolding.

Et utrolig skønt sted, med meget kompetent hjælpsomt, smilende og imødekommende personale.

Jeg elsker også at købe fine ting til mine drenge deroppe 🌼

Kæmpe kæmpe anbefaling 🫶🏼

3. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Kære Stephanie, 1000 tak for de pæne ord, det er fantastisk og motiverende at læse. Jeg videresender de rosende ord til mine kollegaer i Kolding, jeg VED de bliver super glade for at læse din anmeldelse :)

Kh
Johanna fra Børneloppen

Børneloppen Horsens er min nye favoritbutik

Elsker i det hele taget BLs koncept. Vi sparer penge, ressourcer og passer lidt bedre på miljøet :)
Dejlig stor og lys butik i Horsens. Mange lækre og fristende loppefund til billige penge. Skønt at gå på skattejagt der!
Som bonus er personalet i Horsens bare nogle stjerner. De er hjælpsomme, servicemindede, har god humor og får en til at føle sig utrolig velkommen - også på de dage hvor der er travlt i butikken.

17. toukokuuta 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for ros - det er bare MEEEGA fedt at høre at vores nye butik i Horsens har både dejlig personale og et fedt sted at være. Jeg glæder mig til at viderebringe de pæne ord til pigerne i Horsens. Jeg ved de bliver super glade :)

Fantastisk oplevelse!

Kun handlet i Horsens, men det er et fantastisk sted. Michelle arbejder så hådt for en fantastisk butik, sammen med resten af personalet!

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Åh, 1000 tak for de pæne ord ❤️ Det er faktisk den første anmeldelse for den nye butik i Horsens, og jeg er sikker på at Michelle og resten af holdet bliver ekstra glade når jeg deler dine ord med dem!

BørneLoppen, Aalborg, Randers, Tilst, Horsens og Kolding

Elsker konceptet, og har købt mange forskellige vare i butikkerne.
Personalet er virkelige flinke og kundeserviceminded, i de fleste af de butikker jeg har besøgt.

Havde en fantastisk oplevelse med personalet i Tilst. Havde sendt min far ud efter en vare jeg havde fået lagt til side, der var så sket en misforståelse mellem 2 af medarbejderne. Ringer derud efter min far var kommet hjem med en forkert vare, og hende jeg snakkede med var sød at tage den rigtige vare fra til mig. Sender da min far afsted igen og denne gang får han den rigtige og medarbejder han bliver betjent af undskyldte og var virkelig flink overfor ham.

Havde en dårlig oplevelse med personalet i Kolding, hvor jeg havde skrevet til dem og spurgt pænt om noget og var kommet med en forslag fra en kundes side af. Fik rigtig dårlig besked tilbage.
Det gør at jeg egentlig ikke vil sætte mine ben i deres butik for hvor de skriver så grimt tilbage til en kunde hvordan behandler de så ikke kunderne personligt.

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Hej, det er dejligt at høde du har haft gode oplevelser i Tilst - og dejligt du fik den rigtige vare trods misforståelser. Jeg er selvfølgelig ked af at høre du havde en dårlig oplevelse i Kolding, det må vi lære af.

Uanset, 1000 tak fordi du valgte at give os feedback, det er både motiverende og lærerigt :)

Børneloppen Slagelse

Mistede desværre flere dyre varer under min standlejeperiode på 4 uger, trods brug af alarmer i alle varer.
Har efterlyst varerne med billeder til butikken, gennemsøgt butikken og holdt øje med min mailboks, uden effekt. Det havde jeg desværre ikke forventet af konceptet.
Ellers behageligt personale.

15. toukokuuta 2024

Hej Michelle

Dejligt du er tilfreds med personalet, men øv med de ting du ikke kan finde :/

Desværre kan varerne komme på tur i butikken, og ofte dukker de op senere efter lejeperioden er udløbet, det er meget normalt der går nogle uger hvis tingene gemmer sig på andre stande. En sjælden gang kan der selvfølgelig ske tyveri ligesom i andre butikker, men oftest ligger varen et andet sted i butikken, specielt hvis der har været alarmer.

Du er meget velkommen til at sende dit standnummer / email til mig på johanna@boerneloppen.dk - så vil jeg tage fat på indehaveren i Slagelse så hun kan kigge en ekstra gang :)

Fantastisk koncept

Har mest handlet i Tilst hvor jeg altid har mødt god, venlig og serviceminded betjening - samt fundet super gode ting i standene. Så skønt når man skal handle til ny størrelse og gerne vil handle genbrug.

Er så klar til at booke en stand når jeg skal af med noget tøj igen 😁😁

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Hej Carina, 1000 tak for ros :) Jeg glæder mig til at videresende de pæne ord til mine kollegaer i Tilst - jeg er 100% sikker på at de synes det er super motiverende at læse:)

1000 tak!!

God service fra medarbejderne

God service fra medarbejderne, i Børneloppen Slagelse. Det er 2. gang jeg har en stand. God følelse at kunne sætte tøj og ting til genbrug istedet for at smide ud.

30. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Børneloppen

Åh, 1000 tak for de pæne ord, det er jeg sikker på at mine kollegaer i Slagelse vil sætte pris på🌹❤️ Jeg glæder mig til at viderebringe dine ord til dem, jeg ved de synes det er super motiverende at læse❤️