Blokhutwinkel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos hout uit Oekraine waar onze blokhut van gebouwd is. Het hout zet 5cm uit op een lengte van 2,3mtr. Alles zou gedompeld/geïmpregneerd zijn. Onzin, je ziet meteen dat er vluchtig zwarte lak o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een aantal jaren geleden een overkapping te hebben aangeschaft hebben we afgelopen winter besloten ook ons nieuwe tuinhuis bij Blokhutwinkel te bestellen. We werden netjes geholpen ondanks het vera... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het begin keurig telefonisch geholpen, met aanschaffen van schuur 19 meterlang x 5 meter diep en 3 meter hoog Bij aanpassing ook weer direct nieuwe tekening De monteurs (hele goede) wisten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben van a tot z geholpen bij de aanschaf van een tuinhuis (schuurtje met overkapping). Advies over div typen hout, afmeting, verf/olie en al mijn vragen werden snel en netjes beantwoord.... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De blokhut en tuinhuis webwinkel, ook voor uw sauna, prieel, veranda, zwembad, garage, carport, lugarde blokhut, tuindeco blokhut, woodford. Blokhutwinkel.nl levert vooral maatwerk

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden en kundige montage

Heel erg tevreden over blokhutwinkel.nl
Vooraf telefonisch overleg gehad over advies, bestelling en levering.
Het tuinhuis incl overkapping is kundig geplaatst. Fijn personeel. Al met al een aanrader!

4. helmikuuta 2020

Kapschuur

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van de schuren.Ook meedenkend en het plaatsen ook goed gegaan. Makkelijk te benaderen en meewillend. Zeker aan te bevelen

13. maaliskuuta 2019

Professioneel en zeer netjes

Snelle levering en snelle montage. Van tevoren goed advies gekregen en netjes op de hoogte gehouden door de medewerkers. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

12. maaliskuuta 2019

Prima kwaliteit blokhut

Prima kwaliteit blokhut. Netjes geplaatst door Silvio.
Was alleen niet genoeg hout geleverd. Werd binnen week opgelost.

11. maaliskuuta 2019

Veranda zelf geplaatst

We hebben de veranda zelf geplaatst, dit ging prima met 2 personen. Het juiste gereedschap hadden we gewoon al in huis.
Het enige lastige was om het dakzeil er op te krijgen, dit lukte absoluut niet strak door de lichtkoepels die we geplaatst hebben. Nu hopen dat met een flinke regenbui alles wel goed weg loopt.

16. heinäkuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met de aanbouw carport (4 x 6…

Het betreft een aanbouw carport (4 x 6 mtr.) met een lichtkoepel. We zijn zeer tevreden over de carport.
De levering en montage conform afgesproken data. Uw monteur Renee heeft het snel en heel vakkundig gemonteerd. En dat helemaal in zijn eentje. Chapeau!.
Het geheel ziet er netjes uit en we krijgen veel complimenten van de buurt.

15. heinäkuuta 2018

Zeer tevreden!

Tussen bestelling en levering werd je netjes nog een keer gebeld of alles goed is en of er nog vragen waren. Bij de levering zat een beschadigde paal deze is later netjes vervangen. Ook onze monteur was een aardige gozer en zette de veranda in 1 dag netjes neer. (Vervanging paal was een 2 dagen later al geregeld)

Al met al zijn wij zeer tevreden met onze bestelling bij Blokhutwinkel.nl, en zal het anderen dan ook aanraden.

23. kesäkuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

Het Lugarde "zelfbouw" pakket is netjes…

Het Lugarde "zelfbouw" pakket is netjes bezorgd. Wel enkele manco's in het pakket. Aan de ene kant te weinig- en aan de andere kant een teveel aan bevestigingsmiddelen. Wel is e.e.a. achteraf netjes opgelost. Ook de montage omschrijving, met name voor het aanbrengen van de epdm dakbedekking, zou beter kunnen. Er was voor dit onderdeel helemaal niets omschreven. Verder mag het uiteindelijke resultaat er zijn.

22. kesäkuuta 2018

prima

prima. Tuinhuis is alleen wel te dicht tegen het hek van de buren geplaatst, waardoor deze nu overhangt bij de buren en wij er niet tussen kunnen om het huis in de olie te zetten in die hoek.

21. kesäkuuta 2018

Prachtige blokhut

Prachtige blokhut, perfecte montage door Toine Stoop. Vanaf het eerste contact met Blokhutwinkel tot en met de oplevering en montage is alles foutloos verlopen. Kleine veranderingen in het ontwerp werden prima opgepakt, uitstekend advies m.b.t. fundering en afwerking. Kortom: een dikke aanrader!

1. kesäkuuta 2018

Outback Douglas Vrijstaande Veranda

Outback Douglas Veranda aangeschaft bij de Blokwinkel.
Vooraf prettige en goede informatie, tevens het mee denken om de situatie zo goed mogelijk te benutten.
Geplaatst door Patrick, een zeer goede en prettige vakman met oog voor detail. Echt een aanrader.

1. kesäkuuta 2018

Snel geleverd Douglas Outback Overkapping

Snel geleverd, geheel compleet en zelfs delen over. Enkele weken geleden hebben wij de outback douglas aanbouw gekocht. Handleiding is niet geheel kloppend maar voor handige doe het zelver wel mogelijk. Kwaliteit lijkt zeer goed.

18. toukokuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin