Jeg havde et rigtig godt kørekortsforløb hos BK Køreskole. Der var meget struktur og jeg kom hurtigt til både teori- og køreprøve. Jeg havde Nabil som kørelærer, og han var utrolig fed at køre med, sa... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole i Bagsværd. Hele forløbet har været professionelt, lærerigt og trygt fra start til slut. Min Kørelærer har været utrolig tålmodig, dygtig til at forklare og sørger... Näytä lisää
Jeg tog kørekort hos BK Køreskole og havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Forløbet var struktureret og professionelt, og undervisningen var både lærerig og tryg. Jeg bestod både teori- og... Näytä lisää
BK kørerskole kan virkelig anbefales herfra. Mega sød og god kørerlærer som vejleder og virkelig fokusere på at lærer en metoder og teorien korrekt som man har lært i undervisning. Det er en kørerskol... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi starter nye hold op hver 14. dag, så alle har muligheden for at finde en holdstartsdato der passer ind i deres kalender. Såfremt du består både teori og køreprøve første gang, kan du regne med at have dit kørekort i hånden ca. 3. mdr fra startsdato. Brug holdoversigten for henholdsvis bil, motorcykel og førstehjælp, og find en startsdato
Yhteystiedot
Bindeledet 9, 2880, Bagsværd, Tanska
- info@bkkoreskole.dk
- www.bkkoreskole.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Den bedste køreskole med de bedste mennesker
Rigtig rigtig god køreskole!
Anwar - sawar & Nabil er guld værd.
Jeg kan ikke udtrykke det nok!
Havde et rigtig godt forløb derude. Næsten ked af de 2 mdr allerede er overstået. Det har været SÅ hyggeligt.
De lytter til dine behov. Hvilket personligt for mig har været vigtigt.
De underviser med ro & forståelse.
Kan skrive en roman. Men en ting I bare skal vide - går I med drømmen om at få et kørekort- så tilmed jer BKkøreskole.
Jeg personligt bestod første gang til begge prøver - igen de guld værd de 3 !
Nabil
Jeg har haft et godt forløb med Nabil, god køre lærer, god køreskole, meget tilfreds 👍
Havde en super god op oplevelse med BK…
Havde en super god op oplevelse med BK med Jeff i teori og Nabil som kørelærer vil klart anbefale det
Søde og dygtige kørelærere!
Stor anbefaling af BK køreskole herfra, havde Anwar i teori, og Rose som kørelærer.
begge er super professionelle, dygtige til at formidle, søde og sjove!
Jeg følte at jeg var i super sikre og gode hænder i bilen med Rose, og jeg glædede mig altid til at skulle ud og køre, for det var altid hyggeligt, sjovt og lærerigt!
Gør dig selv en tjeneste og tag dit kørekort på BK. Så er det altså sagt!
En fantastisk oplevelse!
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Der er kun super søde og hjælpsomme kørelærer, der gør alt hvad de kan for at give dig de bedste forudsætninger til at bestå og samtidigt tager sig tid til at lære dig at kende og give timerne et humoristisk touch. Og der er ingen dumme spørsmål! Det kan være svært at koncentrere sig efter en lang skoledag, men det tog kørelærerne også hensyn til. Vær ikke bange for at køre! Det var jeg måske lidt i starten… men nu føler jeg, at jeg ikke blot har fået et kørekort, men også en virkelig god oplevelse og endog en ven(min kørelærer).
Jeg kan klart anbefale BK køreskole
Kan klart anbefale BK køreskole, da det var et virkelig godt forløb. Jeg havde Rose som både teori- og kørelærer og hun var med til at gøre hele forløbet langt sjovere. Med gode historier og højt humør, som gjorde det hele til en god oplevelse. Forløbet var kort og før man så sig om havde man sit kørekort. - Theo
God køreskole !
God køreskole! Jeg kørte med Rose og hun er super sød og rar at være omkring, det kan klart anbefales🤍
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole! Hele forløbet har været utrolig professionelt, og jeg følte mig tryg og godt guidet gennem hele processen.
Særligt tak til Sheraz, som var min kørelærer. Han er utrolig tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå også når man er nervøs eller usikker. Han formår at skabe en afslappet stemning i bilen, hvilket virkelig hjalp mig med at opbygge selvtillid bag rattet.
Takket være Sheraz og BK Køreskole bestod jeg både teori og køreprøve i første forsøg. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!
Jeg har desværre ikke haft en positiv…
Jeg har desværre ikke haft en positiv oplevelse hos [Anwar].
Han var venlig og stille, hvilket var en god første indtryk, men desværre levede servicen ikke op til mine forventninger.
Jeg følte mig ikke godt taget imod, og kommunikationen var dårlig. Jeg oplevede ikke den nødvendige støtte og vejledning, man håber på, når man er i gang med at tage kørekort.
Alt i alt var servicen skuffende, og jeg kan ikke anbefale køreskolen, hvis du er ude efter en mere personlig og hjælpsom oplevelse.
5 ud af 5 stjerner her fra
10/10 oplevelse🙏🏼
Jeg kan kun anbefale BK køreskole. Det hele gik hurigt og godt!!
Jeg havde Rose både til teori og som kørelærer. Det var altid en fornøjelse at være i selvskab med hende. Hun gjorde teori-timerne sjove og kørelektionerne trygge❤️
Køreskole i topklasse
Enhver angst eller frygt for at tage kørekort forsvandt da jeg begyndte at tage min undervisning fra Bagsværd Køreskole. Det er blandingen af et utroligt hyggeligt miljø, og ligeså professionelle undervisere som har lagt grundlag for den gode oplevelse. Og hvis jeg skulle tage mit kørekort igen, ville jeg gøre det hos BK køreskole hver gang.
Kan kun anbefales.
Køreskole i verdensklasse
Kan så varmt anbefale BK køreskole til alle, som leder efter en seriøs køreskole.
Jeg har haft et usædvanligt professionelt og meget omsorgsfuldt forløb.
Jeg kørte med Anwar, som er så rolig, pædagogisk og dygtig, men ydermere også et yderst behageligt og sympatisk menneske med god humor og kort til latter.
Teoritimerne med Rose var ligeledes en meget positiv oplevelse. Det lidt kedelige og tørre stof blev formidlet sjovt samt pædagogisk, så det var let at huske til teoriprøven. Jeg er helt overbevist om at man kan være meget tryg ved Rose som kørelærer.
Jeg havde mit kort efter 2 1/2 måned, hvilket var mere end 2 uger inden den estimerede dato vi fik ved opstarten. Jeg bestod første gang til både teori og praksis.
Og alt det praktiske kørte bare: stor fleksibilitet og præcision, smart digital løsning på kalender og lektionsplan og der er styr på alt.
Man blinker 2 gange og så har man kørekort.
Har haft en fed oplevelse fra start til…
Har haft en fed oplevelse fra start til slut hos BK! Min teorilærer var Jeff og det var superhyggelige teoritimer. Min kørelærer Sheraz er virkelig god og tålmodig. Han har gjort enhver køretime lærerigt samt. hyggeligt. Kan varmt anbefale :)
Virkelig god køreskole!
Virkelig god køreskole!
Både teori og køretimer var virkelig gode, og der var styr på det hele fra start til slut!
Havde Jeff som teorilærer og Sheraz som kørelærer - begge helt klart anbefalelsesværdige🤩.
God kommunikation gennem hele forløbet.
Kan ikke være mere tilfreds! Stor anbefaling😁!
God køreskole
Virkelig god oplevelse med forløbet her, med meget kompetente undervisere.
Min kørelære Nabil var rar og sikker at køre med, og med hans undervisning bestod jeg både teori og praktisk prøve i første omgang!
Køreskolen kan varmt anbefales
Super god og hurtig køreskole
Super god og hurtig køreskole. Havde Nabil som kørelærer som stærkt kan anbefales. Jeg kom også hurtigt til teori og køreprøve. 👍👍
Hurtigt og vellykket kørekort🤩
Hurtigt og vellykket kørekort🤩
Havde Jeff i teori som er utrolig tålmodig med os elever, derudover lærer man teorien på en humoristisk måde så man ikke går død i det. Udover den gode humor er Jeff en virkelig rar og flink mand med den sødeste stemme🥹TAK JEFF🙏
Min kørerlærer var Rose og jeg har slet ikke ord for hvor lærerigt hele mit forløb har været med hende. Hun tog mig under armene fra dag et og hjalp mig på den bedst mulige måde, til mine behov. Hun er det skønneste og sjoveste menneske at snakke med, men helt klart også seriøs omkring kørslen. Hun scanner krydset som Messi😅
Jeg kan varmt anbefale de to fantastiske mennesker, og selvom jeg er lettet over at være bestået i dag. Vil jeg savner deres uimodståelige personligeheder og de gode grin🙏
Det skal selvfølgelig også lige siges at jeg bestod både teori og kørerprøve i første forsøg. Og det kan jeg kun takke Rose og Jeff for🙏❤️🤩❤️🙏 så tak igen og igen og igen🙏
Tusind tak for denne gang Rose🤗🤗
Super godt og hurtigt forløb
Super godt og hurtigt forløb. Jeff, super god teori lærer, og Rose super god kørelærer. Bestod teori -og køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefales🙏💪🏼
Mega godt og hurtigt forløb
Mega godt og hurtigt forløb! Jeg fik selv anbefalet køreskolen fra nogle venner, som også selv havde haft en fantastisk oplevelse. Jeg havde både Rose som teori- og kørelærer, og hun var mega god, som også resulterede i, at jeg bestod begge prøver i første hug!
Ingen problemer med køretimer eller bestilling af diverse prøver - kan klart anbefale BK køreskole her fra!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.