Jeg havde et rigtig godt kørekortsforløb hos BK Køreskole. Der var meget struktur og jeg kom hurtigt til både teori- og køreprøve. Jeg havde Nabil som kørelærer, og han var utrolig fed at køre med, sa... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole i Bagsværd. Hele forløbet har været professionelt, lærerigt og trygt fra start til slut. Min Kørelærer har været utrolig tålmodig, dygtig til at forklare og sørger... Näytä lisää
Jeg tog kørekort hos BK Køreskole og havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Forløbet var struktureret og professionelt, og undervisningen var både lærerig og tryg. Jeg bestod både teori- og... Näytä lisää
BK kørerskole kan virkelig anbefales herfra. Mega sød og god kørerlærer som vejleder og virkelig fokusere på at lærer en metoder og teorien korrekt som man har lært i undervisning. Det er en kørerskol... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi starter nye hold op hver 14. dag, så alle har muligheden for at finde en holdstartsdato der passer ind i deres kalender. Såfremt du består både teori og køreprøve første gang, kan du regne med at have dit kørekort i hånden ca. 3. mdr fra startsdato. Brug holdoversigten for henholdsvis bil, motorcykel og førstehjælp, og find en startsdato
Yhteystiedot
Bindeledet 9, 2880, Bagsværd, Tanska
- info@bkkoreskole.dk
- www.bkkoreskole.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg kan helt klart anbefale BK…
Jeg kan helt klart anbefale BK køreskole. Jeg bestod det hele i første omgang og jeg havde Nabil som kørelære som var rigtig god og sjov
Jeg tog mit forløb hos BK Køreskole
Jeg tog mit forløb hos BK Køreskole, og det ville jeg virkelig anbefale. Al koordinering i forhold til køretimer og teorilektioner foregik meget overskueligt gennem deres app.
Jeg havde Nabil som kørelærer, og ham har jeg virkelig været glad for. Han gjorde, at man kunne føle sig tryg til køretimerne, med højt humør, og samtidig var han rigtig god til at lære fra sig.
Så tag dit kørekort hos BK 😁😁
Super glad for mit forløb hos BK…
Super glad for mit forløb hos BK Køreskole, havde Ferhat som teorilære og Nabil som kørelære, de var enormt gode til at lære fra sig og humøret var altid i top. Bestod begge prøver første gang.
Jeg har taget mit kørekort forløb hos…
Jeg har taget mit kørekort forløb hos BK køreskole, og det har jeg været virkelig glad for. Jeg kom igennem meget hurtigt og det hele var generelt bare en god oplevelse. Jeg anbefaler det stort.
Jeg havde Rose som kørelærer og hele…
Jeg havde Rose som kørelærer og hele vejen igennem følte jeg mig i trykke hænder, mega professionel og rar, kæmpe anbefaling!!
I teori havde jeg Sheraz der formåede at få selv 3 lange timer en torsdag aften, til at være sjove og lærerige!
Super tilfreds med kørerskolen
Super tilfreds med køreskolen og dets teori og kørerlærer. Jeg gik fra at vide ingen ting om trafikken og biler til nu at have styr på det takket været de gode lærer der har været. Min teori- og kørelærer Rose var den sødeste og mest støttende, og den bedste kørerlærer jeg kunne have fået mig. Hun har virkelig hjulpet mig og kunne ikke have klaret det uden hende og kørerskolen. Kæmpe anbefaling her fra! 😊
Jeg er lige bestået køreprøven fra bk…
Jeg er lige bestået køreprøven fra bk køreskole. Jeg havde en god teori lærer (Sheraz) som gjorde teorien god og havde god forståelse inde for læringen. Dog købte jeg teorikortet for at være helt sikker på at bestå. Som kørelærer havde jeg Rose. Som jeg virkelig godt kunne lide og kan klart anbefale hende.
Bk køreskole kan klart anbefales
Bk køreskole kan klart anbefales
Det har været en virkelig god køreskole
Og rose som kørelære var virkelig god kan virkelig anbefales
Kan varmt anbefale BK køreskole i…
Kan varmt anbefale BK køreskole i Bagsværd! Havde Nabil som kørelærer og hver køretime var sjov og lærerig🙌🏼
Bestod begge prøver i første huk:)
Jeg har været utrolig glad for mit…
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos BK køreskole! De er søde, dygtige og professionelle, og jeg kan virkelig anbefale Rose som kørelærer🤗
Super godt hos BK køreskole
Det har været super godt hos BK køreskole og Nabil som kørelærer har virkelig været godt. Kan klart anbefales.
Kan virkelig anbefale BK køreskole!
Kan virkelig anbefale BK køreskole!
Jeg havde Nabil som kørelærer og han var virkelig sjov og dygtig. Bestod påske teori- og køreprøve i første omgang.
Fantastisk kørelærer – Rose får 10 stjerner 🌟
Jeg kan varmt anbefale Rose som kørelærer! 🌸 Hun er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, så man føler sig tryg bag rattet. Hun formår at gøre undervisningen både lærerig og hyggelig, og man mærker tydeligt, at hun virkelig ønsker, at hendes elever får succes.
Fantastisk sted
Dedikerede ansatte der skaber et rigtigt behageligt sted og forløb, vil varmt anbefale det til alle der står og skal til at have et kørekort
Nabil fra Bk, kørerlære
Dejlig oplevelse, var færdig efter et 2 måneders virkelig godt forløb. Alt var stressfrit, det hele gik hurtigt, og bestod begge prøver første gang. Jeg havde en rigtig køre og teori lærer Nabil Khudair. Kæmpe anbefaling herfra.
Bedste køreskole!!
Super god undervisning og service
Super god undervisning og service. M get fleksibel med kørsel og timer. Anwar er super professionel. Kan klart anbefale stedet til MC.
Erfaring som kan mærkes
Super nemt, hurtigt og billigt.
Tog MC kortet hos dem.
Kan mærke at de har styr på deres fag.
Gør processen sjov og lærerigt.
Kan med 100% anbefales til alle slags elever i alle aldre.
Søde mennesker der har hjulpet til.
Søde mennesker der har hjulpet til.
Min kære kære Nabil har været mega sej
Dejlig oplevelse
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole
Jeg kan varmt anbefale BK Køreskole. De har et fantastisk team, som alle har stor interesse i dig og dit forløb. BK er den sikrer vej til et nemt kørekort.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.