Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetræk... Näytä lisää

Köpte min cykel (Avenue) och när jag fick den var den skadad i färgen med repor. När jag kontaktade återförsäljaren var deras ursäkt att sådant händer och inte var så farligt. Jag hävdade min lagli... Näytä lisää

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der længere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... Näytä lisää

En af de bedste cykelhandler jeg har prøvet! Sød og hjælpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover også gode priser. Har selv handlet der to gange og har fået en strygende service begge gange... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Pyöräilytarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

CYKLER - Billige cykler! - Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler døgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mærker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,5

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kommunikation og afhjælpning

Som de fleste andre har oplevet, blev jeg på samme måde tilbudt en nyere model af den oprindeligt bestilte cykel, da denne var udsolgt.
Desværre, havde cyklen adskillige skrammer ved modtagelsen - Efter lidt korrespondance med kundeservice, blev jeg dog hurtigt tilbudt et beskendt afslag i prisen eller en omlevering af cyklen.
Der blev hurtigt bestilt en ny cykel hos leverandøren, som blev leveret ugen efter.

Super service, på trods af en lidt kedelig overraskelse.

11. heinäkuuta 2019

Fin cykel til god pris - god service ved problemer.

Bestilt cykel ikke på lager - tror det er en bevidst strategi, da cykel stadig stod til at være på lager noget tid efter
Men blev tilbudt tilsvarende / bedre model til samme pris så helt ok.
Et par problemer med justering af bremser/gear som tog lidt til at diskutere med support. Fik hjælp hos lokal cykelmekaniker og beløbet refunderet fra Billigcykel - god service.
Kan anbefales!

8. heinäkuuta 2019

En god oplevelse.

En god oplevelse.

Gode produkter, fik en "fed" cykel til en god pris, hurtig levering
og en god kundeservice.

29. toukokuuta 2019

Intet svar ved reklamationssag

Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk.

Fin cykel og fin levering.

Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetrækker er blevet tabt og har slået en flig af.

Jeg tog straks nogle billeder af skrammen og sendte til kundeservice hos billigcykel.dk.

Jeg har intet hørt tilbage fra kundeservice efter to uger.

Kan derfor tilslutte mig øvrige anmeldelser som omtaler god levering men ignorerer reklamationsager.

18. toukokuuta 2019

Jeg har netop købt en cykel på…

Jeg har netop købt en cykel på billigcykel.dk - her er forløbet:

1) Jeg bestiller cyklen
2) Vi aftaler leveringsdato og -sted over mail
3) Cyklen stilles ved en anden lejlighed end aftalt, og endda uden kvittering - dette har PostNord dog taget på deres kappe
4) Jeg kommer hjem, hiver cyklen ud af kassen og opdager en stor skramme på stellet
5) Jeg tager et par billeder og sender dem i en mail til billigcykel.dk, hvor jeg udtrykker min utilfredshed med min nye cykels stand
6) Larmende tavshed fra billigcykel.dk, til trods for at de uden problemer kunne besvare mails flere gange om dagen da vi aftalte levering

Der er nu gået en uge, og stadig ingen respons.

De 2 stjerner gives for følgende positive oplevelser:

1) Et ganske fint tilbud på cyklen
2) Forholdsvis hurtig levering

16. toukokuuta 2019

Cyklen blev meldt forsinket en time før…

Cyklen blev meldt forsinket en time før afhentning. Havde allerede ventede længere en lovet. Blev så tilbudt en bedre og dyrere cykel til omgående levering. Jeg takkede ja og er meget tilfreds, da det også var et mega godt tilbud. Tør godt handle der igen da personalet trods alt var meget engagerede og gjorde hvad de kunne i sidste ende. Cyklen er usandsynlig lækker til at fair pris.

14. toukokuuta 2019

Sikke et useriøst firma

Sikke et useriøst firma, kan ikke anbefales :(

Bestiller en giant roam 2- 2018 model, sat ned til 3999 fra 5499, enten den 12 ell 13. (fik aldrig en ordrebekræftelse så derfor tvivl om dato)

16. April kl 16.53 dukker der en mail op at "Den bestilte model cykel er nu desværre totalt udsolgt i den bestilte i stelstørrelse Large/20”, dette både hos leverandøren Giant og hos os selv, Billigcykel.dk, hvilket vi er kede af og beklager mange gange."

Men de kan tilbyde 2019 model, som nomalt koster 4999,- for 3999,-

Det er i og for sig ok tilbud, men undrer mig over 2018 model er 500 dyrere end 2019 model med nærmest identiske specs...Bemærker så at 2019 sælges UDEN pedaler...

Svarer billigcykel samme dag (16/4) at det er da træls den ikke er på lager men hvis jeg skal tage en 2019 model til samme pris skal det være med pedaler....

Efter en hel/endt arbejdsdag (17/4) har de stadig ikke svaret på min min mail så jeg begynder at kigge efter en anden cykel.

Kommer også forbi billigcykel.dk igen og hvad finder jeg her...Den cykel jeg havde bestilt...på lager...men nu er den 500kr dyrere....Føj...

/Thomas

17. huhtikuuta 2019

Helt fantastisk og personlig service…

Helt fantastisk og personlig service hele vejen igennem.
Den cykel jeg havde bestilt, var imellemtiden blevet udsolgt, men her blev der med det samme tilbudt en nyere (og dyrere model), som jeg fik til samme pris.
Levering på aftalte dato.

29. maaliskuuta 2019

Ja men alt gik som smurt i olie…

Ja men alt gik som smurt i olie kundebetjening super og levering super og cyklen blev afprøvet da jeg havde sat det på cyklen som der skulle være der, det var let at montere og kørte en tur alt fungerede som det skulle og så var der en pose med reflekser og ringeklokke med flot får man ikke ret mange steder og ja i skal have 5 stjerner herfra
Hilsen
Leif Hansen

28. maaliskuuta 2019

Dette er anden gang at jeg handler hos…

Dette er anden gang at jeg handler hos Billigcykler, købte min første MTB "Giant" i 2010 hvor jeg valgte at afhente den selv, venlig og imødekommende og ingen problemer med den, var derfor ikke i tvivl om at jeg skulle købe den næste MTB, som blev hentet her i dag den 18.marts 2019.

18. maaliskuuta 2019

Nem overskuelig hjemmeside

Nem overskuelig hjemmeside - fornuftige priser - købte cykel hos dem, og den er blevet leveret hos mig idag (på det aftalte sted i garagen)

Kassen var helt intakt og cyklen pakket meget beskyttende ind, nu er den samlet og jeg er glad - så 5 ***** er helt på sin plads

7. maaliskuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili