Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .
Yritys on vastannut
Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9
Yritys on vastannut
Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hej, jag är mycket nöjd med varorna plus smidig beställning och att leveransen fungerade klanderfritt. Kommer säker att handla mer hos er vyd behov. Mvh Leif

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Sökte repatatuonskitt för kopplings master cylinder allt efter man lagt in reg nr så delar filtreras rätt, delar gruperades där olika priser och tillverkare erbjudits. Valde en som passade för stunden, priser 6€ och frakt 15. 21€ slängde bara för att delen som kom var inte till Saab 9000 för master cylinder, den var till 900 ng slav cylinder. Om jag returnerar går jag misste fraktkostnaden på 15€. Dålig affär pga vilseledande dåliga filtrering. Handlar ej mer där, omöjligt att lista ut vad som passar o vad som är reklam skräp.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Detaljen passade. Tacksam att vidden på termostaten fanns angiven.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC "
mvh Anders i Åkersberga

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Bildelarexpert.se är en fasad för autodoc och har för miljön samma skadliga hantering av utbytesdelar. Returfrakten till TYSKLAND ska betalas av kunden och skulle i mitt fall kosta över 600 SEK för två bromsoksstommar. Att den kostnaden kan bli åtskilliga gånger högre än vad autodok/bildelarexperten betalar för sin frakt till kund framgår INTE av villkoren vid köp.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Jag är nöjd med priser och leveranser, som kanske tar lite tid. annars är det bra!