Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .
Yritys on vastannut
Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9
Yritys on vastannut
Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jag fick vad jag sökte till ett bra pris, och en snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Tog lång tid innan delen kom. Men det är för att dom kom från autodoc.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Att det ska ta 3-4 dagar innan dom får skickat delar som är lagervara o betald, är riktigt dåligt.När man väntar på att få igång bilen som man är så beroende av 😠. Nej skärpning...

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Jag beställde en ABS givare det står att den skulle passa när jag fick den så passade inte den den var för lång dåligt koll på delarna

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Att få rätt delar är viktigt, och en bra leveranstid.Framförallt om man har bråttom, så tar det tid att returnera varan och tid innan du får den nya varan.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Fick fel produkt på grund av felbeskrivning på hemsidan, men det fixade deras support galant så jag fick en återbetalning av de jag beställt.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Det var helt ok från beställningen till leveransen av bildelen som var en egr ventil till Volvo v50 diesel.

Vastaus yritykseltä Bildelarexpert
Jag beställde bakljus till min Audi A6.Jag bestämde med min regeringenskylt,,ändå fick jag fel bakljus.
Det är ni som gjort fel.