I bought my car here, had amazing experience with Mark in the process. Car was ready a few days earlier than expected. I would recommend them
Inden man handler her burde man nok lige snakke med FDM hvis man er medlem. Nettet svømmer med dårlige anmeldelser om dette firma. Kort uddrag omkring denne virksomhed har fdm bl.a. tidligere... Näytä lisää
Vi købte en 2,5 år gammel Skoda Fabia, men betingede os FDM-gennemgang - samt at kritiske fejl og mangler blev repareret af Bilcentret inden overtagelse. Det var intet problem, og de sørgede også for... Näytä lisää
Fruen og jeg havde udset os en bil hos Bil-Centret vi godt ville prøve. Vi afsætter tid af søndag 3. februar 2013 og kører til Tåstrup for at prøve den. Vi får kontakt til en sælger som nægter os... Näytä lisää
Roskildevej 320 - 322, 2630, Taastrup
Køb aldrig en bil, som de sælger for en privat, hos dem, - så hører den på lossepladsen! Føler mig snydt!
Øv.
Altid god behandling 😊 kan absolut anbefales 😀
Super service, flinke, hjælpsomme og kompetente ansatte. Dette er bilkøb nr 2 jeg har fortaget hos dem. Har aldrig fortrudt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service i bilcenteret Tåstrup.
Virkede kompetente og imødekommende.
God oplevelse at købe bil der.
Super service og fin pris på den bil vi købte. Jeg kan uden forbehold anbefale Bilcenteret.
Vi har nu købt bil der 2 gange og er yderst tilfredse - super service.
Bilcentret får de varmeste anbefalinger herfra. Har handlet der 2 gange og er også der vi handler fremover.
Superservice i topklasse.
Rigtig god service, flinke og imødekommende.
Jeg er meget tilfreds.
Hel igennem god oplevelse. God service- og sluttede med en god flaske vin, da vi kørte afsted med vores nye bil.
En god handel i fremragende omgivelser med god betjening
En stille og rolig handel kan varmt anbefales til andre
Super god behandling og de bruger gerne tid på deres kunder.
Søde menisker hjælper dig helevejen også når der er noget galt med bilen
rigtigt god service og giver sig tid til sine kunder uden de skal skynde sig
God service, lækre biler og effektiv levering og lidt afslag i prisen kan alle vel lide:-)
De er så behagelige hos Bilcenteret 👍 vi har altid fået en super god service når vi har handlet der ☺ så det er helt klart en forhandler jeg vil anbefale 🙌☺
Tusind tak for handlen
Dorthe og Brian ☺